15 Iveco minibusser til Oslo Taxibuss

15 Iveco minibusser til Oslo Taxibuss

Iveco Norge AS har nylig levert 15 Iveco Daily minibusser innredet for funksjonshemmede til Oslo Taxibuss for lokaltrafikk for Ruter i Follo.

  • Logistikk
Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Med denne leveransen har selskapet tatt i bruk over 50 Iveco-busser bare i 2015. I tillegg har Oslo Taxibuss over 25 Iveco Daily minibusser med automatgir i bestilling for levering rundt årsskiftet. Med 8-trinns automatgir blir disse bussene en drøm å kjøre i lokaltrafikken.

De nylig leverte 15 minibussene fordeler seg på fire som er innredet med 10 seter med heis for rullestolbruk, mens de øvrige 11 kjøretøyene har 15 seter og rullestolheis. De fire minste er av typen 35S13CVA8 som er 3,5-tonnere med 2,3-liters dieselmotor på 126 hk. De 11 største er 5-tonneren 50C17CVA8 med den større motoren på 3,0 liter med en effekt på 170 hk.

Det er Rygge Varebilinnredning As som har stått for innredningen i de sist leverte minibussene, et selskap som har stor erfaring når det gjelder utstyr av minibusser.

FOSSILFRI/ 8. november 2018

Store norske selskaper vil ha fossilfrie tyngre kjøretøy

På Zerokonferansen i 2017 forpliktet et knippe av Norges største selskaper seg til å etterspørre utslippsfrie personbiler og lette varebiler. I forbindelse med årets Zerokonferanse tar de et skritt videre og vil etterspørre også tyngre fossilfrie kjøretøy. Samtidig ber de om forsterkede politiske virkemidler for å få far på utrullingen. Les hele saken

Til toppen