15 Iveco minibusser til Oslo Taxibuss

15 Iveco minibusser til Oslo Taxibuss

Iveco Norge AS har nylig levert 15 Iveco Daily minibusser innredet for funksjonshemmede til Oslo Taxibuss for lokaltrafikk for Ruter i Follo.

  • Logistikk
Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Med denne leveransen har selskapet tatt i bruk over 50 Iveco-busser bare i 2015. I tillegg har Oslo Taxibuss over 25 Iveco Daily minibusser med automatgir i bestilling for levering rundt årsskiftet. Med 8-trinns automatgir blir disse bussene en drøm å kjøre i lokaltrafikken.

De nylig leverte 15 minibussene fordeler seg på fire som er innredet med 10 seter med heis for rullestolbruk, mens de øvrige 11 kjøretøyene har 15 seter og rullestolheis. De fire minste er av typen 35S13CVA8 som er 3,5-tonnere med 2,3-liters dieselmotor på 126 hk. De 11 største er 5-tonneren 50C17CVA8 med den større motoren på 3,0 liter med en effekt på 170 hk.

Det er Rygge Varebilinnredning As som har stått for innredningen i de sist leverte minibussene, et selskap som har stor erfaring når det gjelder utstyr av minibusser.

AUTONOM SKIPSFART/22. februar 2019

40.000 billass spares med Yara Birkeland

– Dette er et svært spennende prosjekt. Ikke fordi det har hatt spesielt store tekniske utfordringer, men fordi det representerer en sterk miljøsatsing og er en spydspiss på sitt felt. Her har vi fått være med på å være helt i front i utviklingen, og det setter vi pris på. Les hele saken

VONGTOG/21. februar 2019

– Skjerp kravene og få farlige vogntog bort fra veiene

Et stort flertall nordmenn mener kravene til vogntog bør skjerpes, viser en ny NAF-undersøkelse. I tillegg bør transportfirmaer og de som kjøper transporttjenester holdes medansvarlig for sikkerheten. – Vi kan ikke leve med utryggheten folk opplever med farlige vogntog, sier Camilla Ryste, kommunikasjonssjef i NAF. Les hele saken

Til toppen