Årets vinnere av logistikkpris og miljøpris
(Foto: Postnord)

Årets vinnere av logistikkpris og miljøpris

Megaflis stakk av med PostNords logistikkpris 2018, mens Coop fikk miljøprisen. Begge prisene ble delt ut under PostNords Futurum-konferanse på Ullevaal Conference Center onsdag kveld.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Prisene ble delt ut av kunderådgiver Susanne Wimalanathan og salgsdirektør Gustaf Rabo i PostNord. Om Megaflis sa de blant annet:

– Årets prisvinner, Megaflis, evner å se langsiktig, og ikke minst pushe PostNord til å hele tiden forbedre seg, samtidig som de forstår at det også kreves endringer i eget hus for å oppnå forbedringer. Vi har hatt et tett samarbeid for å identifisere forbedringstiltak både hos oss og hos Megaflis slik at vi sikrer en effektiv hjemlevering til fornøyde kunder.

– De siste årene har Megaflis satset tungt på B2C, både via fysisk butikk og nettbutikk. De opplever særlig stor vekst i nettkanalen. I 2017 har Megaflis har vært med i flere pilotprosjekter for vår digitale satsing. De har blant annet vært pilot for å teste bannerreklame i transportmeldinger, betalingsløsninger, ekspresslager og shopping-portal. De ønsker å teste ut nye tjenester som skaper kjennskap og tillit til merkevaren Megaflis, og i samarbeidet stiller de mange gode spørsmål og er kjapt ute med å teste løsningene vi lanserer.

Miljøprisen til Coop

Det ble også delt ut en miljøpris under Futurum-konferansen. Den gikk til Coop. I PostNords begrunnelse heter det blant annet:
 
– Coop har hatt et sterkt fokus på miljø og redusering av utslipp i sin transport. Det er en bedrift som er både utfordrende og kravstor, og som vi har jobbet med i mange år.
  Foto: Postnord
Til toppen