Automatisk sporing og tilbakekalling av varer

Automatisk sporing og tilbakekalling av varer

APX systems har utviklet en løsning som automatisk kan spore på kryss og tværs av bedriften og automatisk sende ut melding om tilbaketrekkngsmeliding av varer som ikke skal ut på, eller allerede er på markedet.

  • Logistikk
Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

[factbox id="1"]

Selskapet har nå utviklet reCALL. reCALL snakker sammen med selskapets eTrace, som er en fullskala elektronisk sporingsløsning. Den sporer automatisk på kryss og tvers av produksjon og logistikk. eTrace sporer også gjennom flere fabrikker. Har man i tillegg varemottak og sD2-logsitics (tidligere superDAGFINN) så blir sporingen helt komplett.

Kirurgisk sporing og automatisk tilbakekalling

Ved å digitalisere virksomhenten, kan man dele et egg i 4, og legge det i 4 ulike produkter. eTrace vet hvor egget befinner seg. Om det er på eget rå- eller ferdigvarelager, eller hos kunde. Selv kundens ordrenmmer og pallens ID (SSCC-nummer) kommer frem i rapporten.

Når man har søkt etter eggets vare- og batchnummer, kan kan man klikke på reCALL. Her fyller man inn informasjon etter STAND sitt oppsett, og alle berørte partere mottar e-post eller PDF dokument, sammen med et regneark. I tillegg finnes det mulighet for oppfølgning av mottakere.

Løsningen er allerede i drift, og kan benyttes for matvare-, trevare-, legemiddelprodsent, eller enhver bedrifter som produserer varer eller bedriver logistikk.

TRANSPORT/16. februar 2018

Etterlyser bevisste forbrukere i transportbransjen: - Alt for mange ser kun på pris

- I dag er bevisstheten rundt kjøp av transporttjenester svært lav. Alt for mange har et ensidig fokus på pris, sier Knut Gravråk, rådgiver i Norges Lastebileier-Forbund (NLF). Les hele saken

LAGER/16. februar 2018

Produktpresentasjon av to verdenspremierer

13.–15. mars 2018 er det igjen duket for LogiMAT i Stuttgart – den 16. internasjonale fagmessen for intralogistikkløsninger og prosesstyring. Under mottoet "YOUR CONNECTION TO SUCCESS" presenterer Jungheinrich nyskapende og effektive løsninger for de besøkende. Les hele saken

Til toppen