Logistikkdirektør Thor Molle (t.v.) og eier Einar Øgrey Brandsdal i Brandsdal Group.
Logistikkdirektør Thor Molle (t.v.) og eier Einar Øgrey Brandsdal i Brandsdal Group. (Foto: Daniela Cristina Pacheco Halvorsen / Brandsdalgroup)

​Brandsdal og Bring fortsetter ut i Europa

De kjente nettbutikkene Netthandelen, Blivakker og Cocopanda har inngått ny 3-årig avtale med Posten og Bring.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

I 1997 startet Einar Ø. Brandsdal sin første nettbutikk, Euronor. Mange millioner pakker senere er Brandsdal Group til stede i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland og Østerrike – og nå er Polen neste. Her skal nettbutikkene Netthandelen, Blivakker og Cocopanda bli enda større, og pakkene skal fraktes av Posten og Bring. Den nye avtalen har en verdi på opp mot 300 millioner kroner og innebærer frakt og levering av cirka 2,5 millioner pakker i året.

– Vi er utrolig glade for å landet avtalen med Bring som vår logistikkpartner. Vi har et fast team som håndterer all logistikk med en driftsoppfølging som er helt i særklasse. Det at Bring er representert i så stor utbredelse i Norden og Europa gjør at vi kan ha en hovedleverandør, noe som også er svært viktig for oss. Bring er svært innovative og villige til å teste ut nye løsninger og teknologi, sier logistikkdirektør Thor Molle i Brandsdal Group.

Fleksible leveringsalternativer og sikker og presis distribusjon er de viktigste grunnene til at Brandsdal Group nå fornyer avtalen med Bring, og logistikkaktøren er svært fornøyd med den nye avtalen.

– Vi er stolte over at vi fortsatt får være med på den fantastiske reisen til Einar og hans team. Posten hentet de første pakkene i garasjen hans for over 20 år siden. Siden da har vi samarbeidet om gode leveranser og å gjøre netthandel enda enklere, raskere og mer bekvemt. Det skal vi fortsette med, sier e-handelsdirektør Gunnar Henriksen i Bring. 

KOLLEKTIVTRANSPORT/19. mars 2019

Byvekstavtale for Trondheimsområdet klar

15.mars ble utkastet til byvekstavtale for Trondheimsområdet undertegnet. Målet med avtalen er at vekst i persontrafikken skal skje med kollektivtrafikk, sykkel eller gange. -Det har vært et stort fokus på jernbanens rolle og muligheter i dette arbeidet, sier leder for regional samhandling i Midt- og Nord-Norge, Anne Skolmli. Les hele saken

LOGISTIKK/18. mars 2019

Utnevnt til ny administrerende direktør DHL Express Europe

DHL Express har utnevnt Alberto Nobis som ny administrerende direktør for Europa. Nobis var Global CFO for DHL Express fra 2009 til 2012, før han flyttet tilbake til sitt hjemland Italia i 2013. Som administrerende direktør for DHL Express Italia bidro Alberto Nobis til å drive divisjonens vekst i det italienske markedet. Fra 1. januar 2019 har han tatt over ansvaret for Express Europe etter John Pearson, som ble Global CEO for DHL Express. Les hele saken

Til toppen