Bring har inngått ny avtale

Bring har inngått ny avtale

Bring signerer ny rammeavtale med Lundin Norway på levering av transport- og spedisjonstjenester.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Rammeavtalen ble signert i januar og har en varighet på tre år, i tillegg til opsjonsår. Avtalen vil dekke transportoppdrag på sjø, vei og luft både nasjonalt og internasjonalt, i tillegg til et vidt spekter av transportrelaterte tjenester.

Betydningsfull avtale

- Etter en god anbudsprosess var det gledelig å sikre en signatur fra Lundin Norway. Dette er en offensiv og spennende operatør på norsk sokkel, og vi gleder oss til å jobbe videre med dem, sier konserndirektør Tore K. Nilsen i Bring.

Bring var opptatt av å tilby miljøvennlige transportløsninger med høy kvalitet og fokus på sikkerhet til konkurransedyktig pris.

Finner nye veier

Bring har mange års erfaring med frakt for oljebransjen og relatert industri, blant annet med bruk av spesialkonstruerte biler.

- Vi er godt rustet til å levere gode tjenester til Lundin Norway, og ser frem til å jobbe med dette oljeselskapet, sier Nilsen.

KOLLEKTIVTRANSPORT/21. september 2018

Nytt system for sanntidsinformasjon til kollektivnettet i Trøndelag

FARA har signert en kontrakt med AtB om å levere et nytt system for sanntidsinformasjon til kollektivnettet i Trøndelag. Avtalen gjelder i første omgang transportmidler, holdeplasser og stasjoner i Stor-Trondheim, med opsjon på videre utvidelse til resten av fylket, inkludert hurtigbåt og ferge. Les hele saken

HYDROGENTOG/19. september 2018

Verdenspremiere: Alstoms hydrogentog settes inn i passasjertrafikk

Det var en verdenspremiere som ble feiret av Alstom, en av Europas største jernbaneprodusenter, ministeren for økonomi og transport i Niedersachsen, forbundsministeriet for transport og transportmyndighetene i Landesnahverkehrsgesellschaft Niedersachsen (LNVG) og Eisenbahnen und Verkehrsbetriebe Elbe-Weser (EVB) i Bremervörde søndag 16. september. Les hele saken

Til toppen