Bring har inngått ny avtale

Bring har inngått ny avtale

Bring signerer ny rammeavtale med Lundin Norway på levering av transport- og spedisjonstjenester.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Rammeavtalen ble signert i januar og har en varighet på tre år, i tillegg til opsjonsår. Avtalen vil dekke transportoppdrag på sjø, vei og luft både nasjonalt og internasjonalt, i tillegg til et vidt spekter av transportrelaterte tjenester.

Betydningsfull avtale

- Etter en god anbudsprosess var det gledelig å sikre en signatur fra Lundin Norway. Dette er en offensiv og spennende operatør på norsk sokkel, og vi gleder oss til å jobbe videre med dem, sier konserndirektør Tore K. Nilsen i Bring.

Bring var opptatt av å tilby miljøvennlige transportløsninger med høy kvalitet og fokus på sikkerhet til konkurransedyktig pris.

Finner nye veier

Bring har mange års erfaring med frakt for oljebransjen og relatert industri, blant annet med bruk av spesialkonstruerte biler.

- Vi er godt rustet til å levere gode tjenester til Lundin Norway, og ser frem til å jobbe med dette oljeselskapet, sier Nilsen.

KOLLEKTIVTRANSPORT/19. mars 2019

Byvekstavtale for Trondheimsområdet klar

15.mars ble utkastet til byvekstavtale for Trondheimsområdet undertegnet. Målet med avtalen er at vekst i persontrafikken skal skje med kollektivtrafikk, sykkel eller gange. -Det har vært et stort fokus på jernbanens rolle og muligheter i dette arbeidet, sier leder for regional samhandling i Midt- og Nord-Norge, Anne Skolmli. Les hele saken

LOGISTIKK/18. mars 2019

Utnevnt til ny administrerende direktør DHL Express Europe

DHL Express har utnevnt Alberto Nobis som ny administrerende direktør for Europa. Nobis var Global CFO for DHL Express fra 2009 til 2012, før han flyttet tilbake til sitt hjemland Italia i 2013. Som administrerende direktør for DHL Express Italia bidro Alberto Nobis til å drive divisjonens vekst i det italienske markedet. Fra 1. januar 2019 har han tatt over ansvaret for Express Europe etter John Pearson, som ble Global CEO for DHL Express. Les hele saken

Til toppen