Bring har inngått ny avtale

Bring har inngått ny avtale

Bring signerer ny rammeavtale med Lundin Norway på levering av transport- og spedisjonstjenester.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Rammeavtalen ble signert i januar og har en varighet på tre år, i tillegg til opsjonsår. Avtalen vil dekke transportoppdrag på sjø, vei og luft både nasjonalt og internasjonalt, i tillegg til et vidt spekter av transportrelaterte tjenester.

Betydningsfull avtale

- Etter en god anbudsprosess var det gledelig å sikre en signatur fra Lundin Norway. Dette er en offensiv og spennende operatør på norsk sokkel, og vi gleder oss til å jobbe videre med dem, sier konserndirektør Tore K. Nilsen i Bring.

Bring var opptatt av å tilby miljøvennlige transportløsninger med høy kvalitet og fokus på sikkerhet til konkurransedyktig pris.

Finner nye veier

Bring har mange års erfaring med frakt for oljebransjen og relatert industri, blant annet med bruk av spesialkonstruerte biler.

- Vi er godt rustet til å levere gode tjenester til Lundin Norway, og ser frem til å jobbe med dette oljeselskapet, sier Nilsen.

TRANSPORT/16. februar 2018

Etterlyser bevisste forbrukere i transportbransjen: - Alt for mange ser kun på pris

- I dag er bevisstheten rundt kjøp av transporttjenester svært lav. Alt for mange har et ensidig fokus på pris, sier Knut Gravråk, rådgiver i Norges Lastebileier-Forbund (NLF). Les hele saken

LAGER/16. februar 2018

Produktpresentasjon av to verdenspremierer

13.–15. mars 2018 er det igjen duket for LogiMAT i Stuttgart – den 16. internasjonale fagmessen for intralogistikkløsninger og prosesstyring. Under mottoet "YOUR CONNECTION TO SUCCESS" presenterer Jungheinrich nyskapende og effektive løsninger for de besøkende. Les hele saken

Til toppen