Bring kjøper svensk selskap

Bring kjøper svensk selskap

Bring kjøper det svenske logistikkselskapet Svebol Logistics AB og styrker sine løsninger for matleveranser i Stockholms-området og Mälardalen.

  • Logistikk
Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Svebol distribuerer mat til storhusholdninger, restauranter og butikker i Stockholm og hele Mälardalen med 80 ansatte og 60 biler. Med oppkjøpet av Svebol styrker Bring sin posisjon og kompetanse innen temperert transport.

- Vi er fornøyde med at vi nå styrker vårt lag med Svebol. Selskapet tilfører Bring Frigo kapasitet og kompetanse, og dermed bedre muligheter til å tilby effektive distribusjonsløsninger i Mälardalen-regionen og Sverige for øvrig. I tillegg har de, som oss, høye ambisjoner innen bærekraft, sier konsernsjef Dag Mejdell i Posten Norge.

Svebol er, som Bring, bransjeledende innenfor miljøeffektiv logistikk. Blant annet benytter begge selskapene det fornybare drivstoffet (HVO) og Svebol deltar i det såkalte Off-Peak prosjekt med miljøeffektive leveranser på natten i Stockholm.

- Vi ser et stort potensial til å vokse og utvikle oss med Bring. Våre kunder får større fordeler med et bredere spekter av tjenester, sier Martin Svedin, administrerende direktør og eier av Svebol.

Svebol har hovedkontor i sørlige Stockholm har tidligere vært privateid. Estimert omsetning er på 100 millioner svenske kroner inneværende år.

SOFTWARE/13. juli 2018

Bruker teknologi for å effektivisere flyplassdriften

Etter at Widerøe Ground Handling inngikk avtalen om å overta store deler av bakkevirksomheten til SAS, trengte de et felles støttesystem for å håndtere driften på best mulig måte. Med bistand fra Lexit Group har de kommet frem til en optimal løsning. Les hele saken

ALKOLÅS/11. juli 2018

EU ønsker å innføre 11 sikkerhetssystemer

EU ønsker å innføre 11 sikkerhetssystemer inkludert monteringsanvisning om bruk av alkolås på nye biler innen 2021. Målet er å bidra til å halvere antall dødsulykker i trafikken. Det er bladet Autocar som nylig setter fokus på EUs sikkerhetsliste som består av alkolås, automatisk nødbrems, trøtthetsvarsler, svart boks, automatisk nødblink, intelligent fartsholder, fil-assistent, bedre fotgjengerbeskyttelse, ryggekamera og sensorer, bedre passasjerbeskyttelse og forbedrede sikkerhetsbelter. Les hele saken

KOLLEKTIVTRANSPORT/10. juli 2018

Regjeringen følger opp Nasjonal transportplan med ny handlingsplan for kollektivtransport

– Bedre kollektivløsninger vil gi folk flest bedre mobilitet og større fleksibilitet i hverdagen. I byene kan bedre kollektivløsninger bidra til å gjøre privatbilen overflødig for mange. Derfor har vi prioritert kollektivtransporten høyt i Nasjonal transportplan, og derved kan en rekke byer øke sin lokale satsing på kollektivtrafikk kraftig. Les hele saken

Til toppen