Bring kjøper svensk selskap

Bring kjøper svensk selskap

Bring kjøper det svenske logistikkselskapet Svebol Logistics AB og styrker sine løsninger for matleveranser i Stockholms-området og Mälardalen.

  • Logistikk
Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Svebol distribuerer mat til storhusholdninger, restauranter og butikker i Stockholm og hele Mälardalen med 80 ansatte og 60 biler. Med oppkjøpet av Svebol styrker Bring sin posisjon og kompetanse innen temperert transport.

- Vi er fornøyde med at vi nå styrker vårt lag med Svebol. Selskapet tilfører Bring Frigo kapasitet og kompetanse, og dermed bedre muligheter til å tilby effektive distribusjonsløsninger i Mälardalen-regionen og Sverige for øvrig. I tillegg har de, som oss, høye ambisjoner innen bærekraft, sier konsernsjef Dag Mejdell i Posten Norge.

Svebol er, som Bring, bransjeledende innenfor miljøeffektiv logistikk. Blant annet benytter begge selskapene det fornybare drivstoffet (HVO) og Svebol deltar i det såkalte Off-Peak prosjekt med miljøeffektive leveranser på natten i Stockholm.

- Vi ser et stort potensial til å vokse og utvikle oss med Bring. Våre kunder får større fordeler med et bredere spekter av tjenester, sier Martin Svedin, administrerende direktør og eier av Svebol.

Svebol har hovedkontor i sørlige Stockholm har tidligere vært privateid. Estimert omsetning er på 100 millioner svenske kroner inneværende år.

TEKNOLOGI/20. februar 2018

Bygger tidsmaskin for å redusere forsinkelser i kollektivtrafikken

Stavanger-området er noe mindre snørikt enn andre deler av landet i disse dager, men forsinkelser i kollektivtrafikken har også rogalendingene kjennskap til. Mobilitetsleverandøren Kolumbus har nå gått grundig til verks for å komme forsinkelser og kundeklager til livs. Les hele saken

SJØTRANSPORT/20. februar 2018

Kystverkets handlingsprogram 2018 – 2029 er vedtatt

Etter en ekstern høringsrunde er Kystverkets handlingsprogram for 2018 – 2029 nå vedtatt. Viktige satsninger for Kystverket i årene framover er å fjerne vedlikeholdsetterslepet på navigasjonsinnretninger, å stimulere til mer sjøtransport gjennom tilskuddsordninger og Stad skipstunnel. Les hele saken

Til toppen