Bussbygg leverer bygg 8000

Bussbygg leverer bygg 8000

Torsdag 28. april leverer Bussbygg AS sitt skappåbygg nummer 8000 til Hustvedt og Skeie. Hustvedt og Skeie kjøper med det sitt 55. nybygg fra Bussbygg.

  • Logistikk
Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Det første Bussbygg-skapet kjøpte transportbedriften for 20 år siden.

- Det er kvalitet og service som gjør at vi har vært trofast Bussbygg-kunde siden den gang, sier Geir Hustvedt.

Selger Andreas Ahdell sier at Hustvedt og Skeie er en kunde som stiller høye krav til kvalitet og leveringspresisjon og at Bussbygg derfor setter stor pris på Hustvedt og Skeie som kunde.

- Slike kunder hjelper oss å bli bedre i alt vi gjør, avslutter Ahdell.

Bussbygg ble etablert i 1947 og leverte i perioden fram til 1975 ca. 250 buss-karosseri. Etter hvert overtok produksjonen av isolerte skap for transport av matvarer. Firmanavnet ble imidlertid beholdt.

- Bussbygg-navnet var godt innarbeidet i markedet og står fortsatt som et stempel for  kvalitet, sier daglig leder Toril Hovdenak.

- Vi er eneste skapprodusent med 5-års garanti på egne produkter og kundene setter tydeligvis pris på kvaliteten vi leverer. Vi opplever stor etterspørsel etter våre produkter og har en god ordrereserve. I 2017 fyller bedriften 70 år og hele organisasjonen gleder seg til jubileumsåret, legger han til.

GODSTRANSPORT/17. august 2018

Vellykket debatt på Fullriggeren Sørlandet

På Arendalsuka 2018 inviterte Norconsult til debatt for å sikre bedre styring av godsflyt mellom sjø og jernbane. Fullriggeren Sørlandet ble fylt til randen med over 80 deltagere, deriblant politikere, havnesjefer, beslutningstagere og andre havneinteresserte debattanter og gjester. Les hele saken

LOGISTIKK/17. august 2018

Bygger nytt logistikksenter i Hirtshals

Color Line bygger et logistikksenter på totalt 18 000 m2 i Hirtshals. I tråd med Color Lines miljøprofil bygges senteret etter danske standarder og krav der bærekraftige løsninger er prioritert. Det første spadetaket tas fredag, og de første 9 400 m2 av bygget vil stå klare i september 2019. Les hele saken

Til toppen