Bussbygg leverer bygg 8000

Bussbygg leverer bygg 8000

Torsdag 28. april leverer Bussbygg AS sitt skappåbygg nummer 8000 til Hustvedt og Skeie. Hustvedt og Skeie kjøper med det sitt 55. nybygg fra Bussbygg.

  • Logistikk
Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Det første Bussbygg-skapet kjøpte transportbedriften for 20 år siden.

- Det er kvalitet og service som gjør at vi har vært trofast Bussbygg-kunde siden den gang, sier Geir Hustvedt.

Selger Andreas Ahdell sier at Hustvedt og Skeie er en kunde som stiller høye krav til kvalitet og leveringspresisjon og at Bussbygg derfor setter stor pris på Hustvedt og Skeie som kunde.

- Slike kunder hjelper oss å bli bedre i alt vi gjør, avslutter Ahdell.

Bussbygg ble etablert i 1947 og leverte i perioden fram til 1975 ca. 250 buss-karosseri. Etter hvert overtok produksjonen av isolerte skap for transport av matvarer. Firmanavnet ble imidlertid beholdt.

- Bussbygg-navnet var godt innarbeidet i markedet og står fortsatt som et stempel for  kvalitet, sier daglig leder Toril Hovdenak.

- Vi er eneste skapprodusent med 5-års garanti på egne produkter og kundene setter tydeligvis pris på kvaliteten vi leverer. Vi opplever stor etterspørsel etter våre produkter og har en god ordrereserve. I 2017 fyller bedriften 70 år og hele organisasjonen gleder seg til jubileumsåret, legger han til.

AUTONOM SKIPSFART/22. februar 2019

40.000 billass spares med Yara Birkeland

– Dette er et svært spennende prosjekt. Ikke fordi det har hatt spesielt store tekniske utfordringer, men fordi det representerer en sterk miljøsatsing og er en spydspiss på sitt felt. Her har vi fått være med på å være helt i front i utviklingen, og det setter vi pris på. Les hele saken

VONGTOG/21. februar 2019

– Skjerp kravene og få farlige vogntog bort fra veiene

Et stort flertall nordmenn mener kravene til vogntog bør skjerpes, viser en ny NAF-undersøkelse. I tillegg bør transportfirmaer og de som kjøper transporttjenester holdes medansvarlig for sikkerheten. – Vi kan ikke leve med utryggheten folk opplever med farlige vogntog, sier Camilla Ryste, kommunikasjonssjef i NAF. Les hele saken

Til toppen