Bussbygg leverer bygg 8000

Bussbygg leverer bygg 8000

Torsdag 28. april leverer Bussbygg AS sitt skappåbygg nummer 8000 til Hustvedt og Skeie. Hustvedt og Skeie kjøper med det sitt 55. nybygg fra Bussbygg.

  • Logistikk
Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Det første Bussbygg-skapet kjøpte transportbedriften for 20 år siden.

- Det er kvalitet og service som gjør at vi har vært trofast Bussbygg-kunde siden den gang, sier Geir Hustvedt.

Selger Andreas Ahdell sier at Hustvedt og Skeie er en kunde som stiller høye krav til kvalitet og leveringspresisjon og at Bussbygg derfor setter stor pris på Hustvedt og Skeie som kunde.

- Slike kunder hjelper oss å bli bedre i alt vi gjør, avslutter Ahdell.

Bussbygg ble etablert i 1947 og leverte i perioden fram til 1975 ca. 250 buss-karosseri. Etter hvert overtok produksjonen av isolerte skap for transport av matvarer. Firmanavnet ble imidlertid beholdt.

- Bussbygg-navnet var godt innarbeidet i markedet og står fortsatt som et stempel for  kvalitet, sier daglig leder Toril Hovdenak.

- Vi er eneste skapprodusent med 5-års garanti på egne produkter og kundene setter tydeligvis pris på kvaliteten vi leverer. Vi opplever stor etterspørsel etter våre produkter og har en god ordrereserve. I 2017 fyller bedriften 70 år og hele organisasjonen gleder seg til jubileumsåret, legger han til.

SOFTWARE/13. juli 2018

Bruker teknologi for å effektivisere flyplassdriften

Etter at Widerøe Ground Handling inngikk avtalen om å overta store deler av bakkevirksomheten til SAS, trengte de et felles støttesystem for å håndtere driften på best mulig måte. Med bistand fra Lexit Group har de kommet frem til en optimal løsning. Les hele saken

ALKOLÅS/11. juli 2018

EU ønsker å innføre 11 sikkerhetssystemer

EU ønsker å innføre 11 sikkerhetssystemer inkludert monteringsanvisning om bruk av alkolås på nye biler innen 2021. Målet er å bidra til å halvere antall dødsulykker i trafikken. Det er bladet Autocar som nylig setter fokus på EUs sikkerhetsliste som består av alkolås, automatisk nødbrems, trøtthetsvarsler, svart boks, automatisk nødblink, intelligent fartsholder, fil-assistent, bedre fotgjengerbeskyttelse, ryggekamera og sensorer, bedre passasjerbeskyttelse og forbedrede sikkerhetsbelter. Les hele saken

KOLLEKTIVTRANSPORT/10. juli 2018

Regjeringen følger opp Nasjonal transportplan med ny handlingsplan for kollektivtransport

– Bedre kollektivløsninger vil gi folk flest bedre mobilitet og større fleksibilitet i hverdagen. I byene kan bedre kollektivløsninger bidra til å gjøre privatbilen overflødig for mange. Derfor har vi prioritert kollektivtransporten høyt i Nasjonal transportplan, og derved kan en rekke byer øke sin lokale satsing på kollektivtrafikk kraftig. Les hele saken

Til toppen