Bussbygg leverer bygg 8000

Bussbygg leverer bygg 8000

Torsdag 28. april leverer Bussbygg AS sitt skappåbygg nummer 8000 til Hustvedt og Skeie. Hustvedt og Skeie kjøper med det sitt 55. nybygg fra Bussbygg.

  • Logistikk
Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Det første Bussbygg-skapet kjøpte transportbedriften for 20 år siden.

- Det er kvalitet og service som gjør at vi har vært trofast Bussbygg-kunde siden den gang, sier Geir Hustvedt.

Selger Andreas Ahdell sier at Hustvedt og Skeie er en kunde som stiller høye krav til kvalitet og leveringspresisjon og at Bussbygg derfor setter stor pris på Hustvedt og Skeie som kunde.

- Slike kunder hjelper oss å bli bedre i alt vi gjør, avslutter Ahdell.

Bussbygg ble etablert i 1947 og leverte i perioden fram til 1975 ca. 250 buss-karosseri. Etter hvert overtok produksjonen av isolerte skap for transport av matvarer. Firmanavnet ble imidlertid beholdt.

- Bussbygg-navnet var godt innarbeidet i markedet og står fortsatt som et stempel for  kvalitet, sier daglig leder Toril Hovdenak.

- Vi er eneste skapprodusent med 5-års garanti på egne produkter og kundene setter tydeligvis pris på kvaliteten vi leverer. Vi opplever stor etterspørsel etter våre produkter og har en god ordrereserve. I 2017 fyller bedriften 70 år og hele organisasjonen gleder seg til jubileumsåret, legger han til.

ELEKTRISK/19. november 2018

22 statlige millioner til batterifartøy som skal operere i Oslofjorden

Det prisvinnende fartøyet Future of the Fjords får et søsterskip: Med 22 millioner fra Enova kan rederiet The Fjords neste år seile utslippsfritt med nok et hel-elektrisk turistfartøy. Denne gangen i Oslos nærområde. Les hele saken

VEGTRANSPORT/19. november 2018

Noreg ønskjer klare reglar, betre arbeidsvilkår og tryggare vegtransport

– Det er viktig å fremme norske posisjonar i EU-systemet. Eg er oppteken av å bruke dei kanalane vi har til å påverke utviklinga av regelverket som gjeld vegtransport. I lag med dei andre landa i Road Alliance vil vi sikre ein meir rettferdig konkurranse, innføre betre køyre- og kvitetidsordningar og hindre sosial dumping, seier samferdselsminister Jon Georg Dale. Les hele saken

Til toppen