Fra venstre: Sjef Forretningsutvikling Avinor, Elisabeth Strømstad, Ordfører Sola kommune Ole Ueland og Adm.Dir. i DHL Express Norge, Terje Aarbog markerte i dag første spadetak på Stavanger Lufthavn Sola.
Fra venstre: Sjef Forretningsutvikling Avinor, Elisabeth Strømstad, Ordfører Sola kommune Ole Ueland og Adm.Dir. i DHL Express Norge, Terje Aarbog markerte i dag første spadetak på Stavanger Lufthavn Sola. (Foto: DHL)

Bygger ny logistikkterminal i Stavanger

Med en investering på 120 millioner blir dette en 3.000 m2 stor topp moderne logistikkterminal med unik lokasjon langs flystripen på Sola. Terminalen vil styrke selskapets posisjon og gi kundene enda raskere leveringer.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

DHL Express, verdens ledende leverandør av globale ekspressleveranser, feirer i dag første spadetak for byggingen av den nye terminalen på Stavanger Lufthavn Sola. Med på markeringen er ordfører i Sola, Ole Ueland og Elisabeth Strømstad, Sjef Forretningsutvikling i Avinor.

«Flyttingen til Sola vil være enda et steg i å styrke filosofien om «Think Global – Act Local» ved å bringe det globale markedet tettere til kundene,» sier Terje Aarbog, administrerende direktør i DHL Express (Norway) AS. Han fortsetter: «Vårt nye bygg i Stavanger er bare første steg i en rekke planlagte investeringer på og rundt flyplassene i Norge.»

Terminalen på Sola blir en topp moderne logistikkterminal med et brandet bygg DHL Express kan være stolt av. Størrelsen vil være på 3.000 m2 og ha plass til 60 varebiler. Det utvidede tilbudet med større kapasitet vil bety enda bedre tjenester til kundene i Stavanger-regionen.

Den nye logistikkterminalen har planlagt åpning i juni 2019, og er forventet å kunne serve Stavanger-regionen i mange år fremover (20+). Logistics Contractor AS står for bygging av den nye terminalen. 

SYSTEM/ 9. april 2019

Lanserer smart og sikkert styresystem som styrer alt utstyr på lastebilen

Etter et par år med utvikling og harde tester er Mählers nye proporsjonale styresystem MC3 nå klart til lansering. Systemet er utviklet for mykere, sikrere og mer intuitiv styring av både plog, høvelblad, spreder og tippflak. MC3 er bygd for fjernsupport; via mobilnettet kan man koble opp styresystemet og få teknisk support, uavhengig av hvor man befinner seg. MC3 oppfyller dessuten den nyeste og ledende maskinsikkerhetsstandarden, EN ISO 13849, og er dermed et av de sikreste styringssystemene på markedet for veivedlikeholdsprodukter. Les hele saken

Til toppen