Fra venstre: Sjef Forretningsutvikling Avinor, Elisabeth Strømstad, Ordfører Sola kommune Ole Ueland og Adm.Dir. i DHL Express Norge, Terje Aarbog markerte i dag første spadetak på Stavanger Lufthavn Sola.
Fra venstre: Sjef Forretningsutvikling Avinor, Elisabeth Strømstad, Ordfører Sola kommune Ole Ueland og Adm.Dir. i DHL Express Norge, Terje Aarbog markerte i dag første spadetak på Stavanger Lufthavn Sola. (Foto: DHL)

Bygger ny logistikkterminal i Stavanger

Med en investering på 120 millioner blir dette en 3.000 m2 stor topp moderne logistikkterminal med unik lokasjon langs flystripen på Sola. Terminalen vil styrke selskapets posisjon og gi kundene enda raskere leveringer.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

DHL Express, verdens ledende leverandør av globale ekspressleveranser, feirer i dag første spadetak for byggingen av den nye terminalen på Stavanger Lufthavn Sola. Med på markeringen er ordfører i Sola, Ole Ueland og Elisabeth Strømstad, Sjef Forretningsutvikling i Avinor.

«Flyttingen til Sola vil være enda et steg i å styrke filosofien om «Think Global – Act Local» ved å bringe det globale markedet tettere til kundene,» sier Terje Aarbog, administrerende direktør i DHL Express (Norway) AS. Han fortsetter: «Vårt nye bygg i Stavanger er bare første steg i en rekke planlagte investeringer på og rundt flyplassene i Norge.»

Terminalen på Sola blir en topp moderne logistikkterminal med et brandet bygg DHL Express kan være stolt av. Størrelsen vil være på 3.000 m2 og ha plass til 60 varebiler. Det utvidede tilbudet med større kapasitet vil bety enda bedre tjenester til kundene i Stavanger-regionen.

Den nye logistikkterminalen har planlagt åpning i juni 2019, og er forventet å kunne serve Stavanger-regionen i mange år fremover (20+). Logistics Contractor AS står for bygging av den nye terminalen. 

BIODRIVSTOFF/18. oktober 2018

Omsetningen av avansert biodrivstoff øker

Tall fra Skattedirektoratet viser at omsetningen av avansert biodrivstoff i første halvdel av 2018 har økt betydelig sammenliknet med fjoråret. – En gledelig utvikling, mener Drivkraft Norge og Nobio, som begge er en del av samarbeidet Biodrivstoff 2030. Organisasjonene advarer mot å gjøre kortsiktige endringer i biodrivstoffpolitikken. Les hele saken

KJØRETØY/16. oktober 2018

En milepæl for Volvo FH – bil nummer 1 million ble levert på IAA i Hannover

Volvo Trucks‘ flaggskip, Volvo FH, feirer 25 års jubileum i år og er en av transportbransjens største suksesser noensinne. Nå har jubileumsbilen passert en ny spennende milepæl. Den 19. september ble Volvo FH nummer 1 million overlevert til en stolt kunde på IAA-messen i Hannover av Claes Nilsson, president i Volvo Trucks. Les hele saken

Til toppen