Byggestart for logistikksenter i Trondheim

Byggestart for logistikksenter i Trondheim

Nå er det klart for byggestart på Postens og Brings logistikksenter i Trondheim. Terminalen skal stå klar i 2017, og blir arbeidsplass for nesten 500 ansatte.

  • Logistikk
Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Ordfører Rita Ottervik markerte byggestarten mandag 7. desember. En plakett med ordførerens signatur er det synlige beviset på at tomta på Torgård sør i Trondheim nå er klargjort og at byggingen skal starte. Plaketten skal plasseres i inngangspartiet på logistikksenteret, sammen med en tidskapsel som skal åpnes etter 50 år.

26.000 kvadratmeter

Når det 26.000 kvadratmeter store logistikksenteret står klart, betyr det slutten på en 30 år lang virksomhet i postterminalen på Sluppen i Trondheim, mens Bring flytter ut fra tre forskjellige adresser på havna.

Terminalen vil gi bedre muligheter til samhandling, enda bedre kundeservice og ikke minst bidra til å oppnå Postens og Brings miljømål.

Posten går foran

Nettopp miljøperspektivet gledet Trondheimsordføreren:

- Både Trondheim og Norge trenger store selskaper som går foran, slik Posten gjør. Jeg bruker ofte Posten som eksempel når jeg snakker med andre selskaper - ikke minst statlige. Jeg gleder meg til å få vite mer hva dere får til i det nye logistikksenteret, sa Rita Ottervik under markeringen.

KOLLEKTIVTRANSPORT/21. september 2018

Nytt system for sanntidsinformasjon til kollektivnettet i Trøndelag

FARA har signert en kontrakt med AtB om å levere et nytt system for sanntidsinformasjon til kollektivnettet i Trøndelag. Avtalen gjelder i første omgang transportmidler, holdeplasser og stasjoner i Stor-Trondheim, med opsjon på videre utvidelse til resten av fylket, inkludert hurtigbåt og ferge. Les hele saken

HYDROGENTOG/19. september 2018

Verdenspremiere: Alstoms hydrogentog settes inn i passasjertrafikk

Det var en verdenspremiere som ble feiret av Alstom, en av Europas største jernbaneprodusenter, ministeren for økonomi og transport i Niedersachsen, forbundsministeriet for transport og transportmyndighetene i Landesnahverkehrsgesellschaft Niedersachsen (LNVG) og Eisenbahnen und Verkehrsbetriebe Elbe-Weser (EVB) i Bremervörde søndag 16. september. Les hele saken

Til toppen