Den allsidige DAF LF har igjen blitt "Fleet Truck of the Year" i Storbritannia.
Den allsidige DAF LF har igjen blitt "Fleet Truck of the Year" i Storbritannia. (Foto: Nordic Truckcenter AB)

DAF LF er igjen utpekt til Fleet Truck of the Year

For andre året på rad har DAF Trucks blitt tildelt årets lastebil i Storbritannia som markedsleder i DAF LF-distribusjonsegment, ved 2018 Commercial Fleet Awards. Det er femte gang i år at DAF har vunnet en topp pris i markeder over hele Europa.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

I hard konkurranse triumferte DAF LF for sin pålitelighet og allsidighet overfor konkurentene. Dette sammen med en sterk støtte fra DAF. Dommeren sa:

– LF beholdt sin tittel som Fleet Truck of the Year igjen var favoritt lastebil LF`s allsidighet i urbane miljøer er en kritisk funksjon, mens den romslige førerhuset og raffinert kjøreopplevelse, noe som gjør det til en favoritt blant sjåfører. Sterk støtte fra DAF, pluss pålitelighet og lave driftskostnader, blir dette en uslåelig pakke.

DAF Trucks Premium XF-serien og CF-serien - ble kåret til første plass som International Truck of the Year i 2018 og deretter mottatt National Truck of the Year Awards i Polen, Slovakia, Slovenia og Nord-Irland.

– Vi er selvsagt stolte over å vinne igjen," sier Richard Zink, salgs- og markedsdirektør for DAF Trucks». Med konkurranse i denne kategorien, har vår LF vist seg å være den beste lastebil igjen.

LOGISTIKK/18. mars 2019

Utnevnt til ny administrerende direktør DHL Express Europe

DHL Express har utnevnt Alberto Nobis som ny administrerende direktør for Europa. Nobis var Global CFO for DHL Express fra 2009 til 2012, før han flyttet tilbake til sitt hjemland Italia i 2013. Som administrerende direktør for DHL Express Italia bidro Alberto Nobis til å drive divisjonens vekst i det italienske markedet. Fra 1. januar 2019 har han tatt over ansvaret for Express Europe etter John Pearson, som ble Global CEO for DHL Express. Les hele saken

Til toppen