Customer Center Manager Camilla Simonsen og Head of Customer Service DHL Express (Norway) Nina Bjørlo strålte av glede på gårsdagens kåring.
Customer Center Manager Camilla Simonsen og Head of Customer Service DHL Express (Norway) Nina Bjørlo strålte av glede på gårsdagens kåring. (Foto: DHL)

DHL Express "Best i Test" for sjette gang

«Best i Test» – Kundeserviceprisen er en årlig test gjennomført av SeeYou der man tester over 150 av de største kundesentrene i Norge. I går ble det klart at DHL Express igjen stakk av med seier - for sjette år på rad.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Det konkurreres i flere klasser hvor det kåres en vinner i hver klasse samt en totalvinner som blir Årets kundesenter «Best i Test». Undersøkelsen gjennomføres av SeeYou i forbindelse med Call Center Dagene hvert år i regi av Confex.

Det har skjedd endringer i kontaktmåten på kundesenteret de siste årene og dette er tatt hensyn til i 2018. Hvert kundesenter blir kontaktet av 25 forskjellige Mystery Shoppere på flere forskjellige måter. Antall telefonhenvendelser går ned og flere blir kontaktet via kontaktskjema på selskapets nettside eller chat.

Alle kundesentrene blir målt opp imot de samme spørsmålene.

Målingen har fokus på:

• Mottak og velkomst

• Kundebehandleren – løsning

• Avslutning og totalinntrykk

I år, som de fem siste årene, gikk DHL Express av med seieren i kategorien «Pakketransport».

– Vi er utrolig stolte og ydmyke over å vinne prisen for fantastiske sjette år på rad. Det at vi denne gangen også har blitt målt på andre plattformer, viser at den jobben vi gjør hver dag, og det fokuset vi har på kvalitet i alle ledd, gir resultater. Gjennom motiverte ansatte som alltid gleder seg til å gå på jobb, har vi fokus på at hver kontakt med kundene våre er en mulighet for å gi unik service og for å gjøre kundene fornøyde. Vi lover å ikke hvile på laurbærene, men fortsette å videreutvikle oss også fremover, sier Nina Bjørlo, Head of Customer Service.

KJØRETØY/16. oktober 2018

En milepæl for Volvo FH – bil nummer 1 million ble levert på IAA i Hannover

Volvo Trucks‘ flaggskip, Volvo FH, feirer 25 års jubileum i år og er en av transportbransjens største suksesser noensinne. Nå har jubileumsbilen passert en ny spennende milepæl. Den 19. september ble Volvo FH nummer 1 million overlevert til en stolt kunde på IAA-messen i Hannover av Claes Nilsson, president i Volvo Trucks. Les hele saken

Til toppen