DHL Express med ytterligere investeringer i Norge
(Foto: DHL)

DHL Express med ytterligere investeringer i Norge

DHL Express fortsetter investeringene i nye og større terminaler rundt om i landet.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Det er nå Bergen som står for tur. En investering på hele 76 millioner NOK med planlagt ferdigstillelse i Q4, 2020. Terminalen oppgraderes med nytt sorteringsanlegg som har en kapasitet på 3.000 kolli per time. Det vil bli plass til 26 varebiler, med mulighet for videre ekspansjon. Servicekvaliteten i Bergensområdet styrkes ytterligere, og antallet postkoder med mulighet til "før kl 12-levering" dobles.

–Vi opprettholder vår filosofi om "Think Global – Act Local" ved å bringe det globale markedet enda tettere til kundene, sier Terje Aarbog, administrerende direktør i DHL Express (Norway) AS.

– Terminalen i Bergen vil forsterke selskapets posisjon og gi kundene enda raskere leveringer, avslutter han.

SYSTEM/ 9. april 2019

Lanserer smart og sikkert styresystem som styrer alt utstyr på lastebilen

Etter et par år med utvikling og harde tester er Mählers nye proporsjonale styresystem MC3 nå klart til lansering. Systemet er utviklet for mykere, sikrere og mer intuitiv styring av både plog, høvelblad, spreder og tippflak. MC3 er bygd for fjernsupport; via mobilnettet kan man koble opp styresystemet og få teknisk support, uavhengig av hvor man befinner seg. MC3 oppfyller dessuten den nyeste og ledende maskinsikkerhetsstandarden, EN ISO 13849, og er dermed et av de sikreste styringssystemene på markedet for veivedlikeholdsprodukter. Les hele saken

Til toppen