Etablerer seg i Europas viktigste marked
(Foto: DEFA)

Etablerer seg i Europas viktigste marked

DEFA starter året med å etablere seg i Tyskland. Økt lokal tilstedeværelse i Europas viktigste marked gir et stort potensial for videre vekst i årene som kommer.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

DEFA GmbH startet driften første januar og er basert i Stuttgart.

Etableringen av DEFA GmbH er foreløpig siste ledd i det norske selskapets globale ekspansjon. Selskapet etablerte DEFA NA Inc. i Canada i 2013 og DEFA AB i Sverige samme år. I 2014 ble DEFA OY etablert i Finland. DEFAs produkter blir distribuert i mer enn 30 land verden over.

- Ved å være tilstede med våre egne folk kommer vi nærmere våre kunder og partnere. Det gir oss muligheter vi ellers ikke ville hatt, sier Bård Klungseth – CEO i DEFA Group.

- Innsikten det gir oss gjør det mulig å reagere raskt for å etterkomme kundenes behov, og dermed bygge opp enda mer tillit. Vi er stolte over å etablere oss i en av verdens viktigste markeder, og vi gleder oss til å både styrke våre eksisterende partnerskap og å skape nye forbindelser, avslutter Klungseth. 

KJØRETØY/22. juni 2018

Oppgir drivstofforbruk og CO2-utslipp for nye lastebiler før innføringen av nye lover

Snart blir det lettere for europeiske lastebilkjøpere å sammenligne drivstoff- og miljøpåvirkning for ulike merker og modeller. Volvo Trucks innfører allerede nå erklæringen om drivstofforbruk og CO2-utslipp, som blir et lovkrav for nye lastebiler i EU fra 1. januar 2019. Les hele saken

Til toppen