Etablerer sin første avdeling for veitransport i Tyrkia

Etablerer sin første avdeling for veitransport i Tyrkia

Dachser har etablert sin første avdeling for veitransport i Tyrkia. Den nye terminalen i Istanbul skal kobles sammen med det europeiske stykkgodsnettverket via organisasjonen Cargoplus.

  • Logistikk
Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

[factbox id="1"]

Teamet ved Dachser Turkey Lojistik Hizmetleri A.S. skal sørge for å gi bedre service til eksisterende kunder med distribusjon og innkjøp i Tyrkia samtidig som de skal utvikle sin egen import- og eksportvirksomhet med forbindelse til Dachsers europeiske stykkgodsnettverk. Samtidig er det fortsatt stort potensial i intermodal transport. Dachser er allerede representert i Istanbul og Izmir med Business Field Air & Sea Logistics.

- Tyrkia er et interessant marked for logistikk. Økonomien utvikler seg i en rasende fart, og befolkningen er ung og vokser raskere enn gjennomsnittet i Europa, forklarer Wolfgang Reinel, Managing Director European Logistics North Central Europe, som har ansvaret for Dachsers veitransportvirksomhet i Tyrkia.

- Vi har utviklet transportvirksomhet i Tyrkia de siste årene. Nå er det på tide å ta neste steg slik at våre kunder der kan dra nytte av fordeler knyttet til enhetlige IT-systemer i Dachser, spesielt Tracking & Tracing. I tett samarbeid med vår fly- og sjøtransportvirksomhet ønsker vi å tilnærme oss enkelte segmenter i de tyrkiske vekstsektorene for forbrukervarer, kjøretøy og tekstil/mote med en helhetlig intermodal logistikkstrategi, legger han til.

Dachser Turkey Road ledes av Erkan Basak. Han er 49 år gammel og har jobbet hos store internasjonale logistikkleverandører i nesten 25 år. - Vi har satt oss ambisiøse vekstmål, og vi ønsker å opprette flere virksomheter i de viktige industrisentrene Bursa, Izmir, Ankara og Mersin om ikke alt for lang tid, sier Basak.

Dachser Turkey Road og Dachser Turkey Air & Sea Logistics skal presentere seg sammen under den internasjonale transportmessen logitrans i Istanbul fra 18. til 20, november 2015.

GODSTRANSPORT/17. august 2018

Vellykket debatt på Fullriggeren Sørlandet

På Arendalsuka 2018 inviterte Norconsult til debatt for å sikre bedre styring av godsflyt mellom sjø og jernbane. Fullriggeren Sørlandet ble fylt til randen med over 80 deltagere, deriblant politikere, havnesjefer, beslutningstagere og andre havneinteresserte debattanter og gjester. Les hele saken

LOGISTIKK/17. august 2018

Bygger nytt logistikksenter i Hirtshals

Color Line bygger et logistikksenter på totalt 18 000 m2 i Hirtshals. I tråd med Color Lines miljøprofil bygges senteret etter danske standarder og krav der bærekraftige løsninger er prioritert. Det første spadetaket tas fredag, og de første 9 400 m2 av bygget vil stå klare i september 2019. Les hele saken

Til toppen