Etablerer sin første avdeling for veitransport i Tyrkia

Etablerer sin første avdeling for veitransport i Tyrkia

Dachser har etablert sin første avdeling for veitransport i Tyrkia. Den nye terminalen i Istanbul skal kobles sammen med det europeiske stykkgodsnettverket via organisasjonen Cargoplus.

  • Logistikk
Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

[factbox id="1"]

Teamet ved Dachser Turkey Lojistik Hizmetleri A.S. skal sørge for å gi bedre service til eksisterende kunder med distribusjon og innkjøp i Tyrkia samtidig som de skal utvikle sin egen import- og eksportvirksomhet med forbindelse til Dachsers europeiske stykkgodsnettverk. Samtidig er det fortsatt stort potensial i intermodal transport. Dachser er allerede representert i Istanbul og Izmir med Business Field Air & Sea Logistics.

- Tyrkia er et interessant marked for logistikk. Økonomien utvikler seg i en rasende fart, og befolkningen er ung og vokser raskere enn gjennomsnittet i Europa, forklarer Wolfgang Reinel, Managing Director European Logistics North Central Europe, som har ansvaret for Dachsers veitransportvirksomhet i Tyrkia.

- Vi har utviklet transportvirksomhet i Tyrkia de siste årene. Nå er det på tide å ta neste steg slik at våre kunder der kan dra nytte av fordeler knyttet til enhetlige IT-systemer i Dachser, spesielt Tracking & Tracing. I tett samarbeid med vår fly- og sjøtransportvirksomhet ønsker vi å tilnærme oss enkelte segmenter i de tyrkiske vekstsektorene for forbrukervarer, kjøretøy og tekstil/mote med en helhetlig intermodal logistikkstrategi, legger han til.

Dachser Turkey Road ledes av Erkan Basak. Han er 49 år gammel og har jobbet hos store internasjonale logistikkleverandører i nesten 25 år. - Vi har satt oss ambisiøse vekstmål, og vi ønsker å opprette flere virksomheter i de viktige industrisentrene Bursa, Izmir, Ankara og Mersin om ikke alt for lang tid, sier Basak.

Dachser Turkey Road og Dachser Turkey Air & Sea Logistics skal presentere seg sammen under den internasjonale transportmessen logitrans i Istanbul fra 18. til 20, november 2015.

AUTONOM SKIPSFART/22. februar 2019

40.000 billass spares med Yara Birkeland

– Dette er et svært spennende prosjekt. Ikke fordi det har hatt spesielt store tekniske utfordringer, men fordi det representerer en sterk miljøsatsing og er en spydspiss på sitt felt. Her har vi fått være med på å være helt i front i utviklingen, og det setter vi pris på. Les hele saken

VONGTOG/21. februar 2019

– Skjerp kravene og få farlige vogntog bort fra veiene

Et stort flertall nordmenn mener kravene til vogntog bør skjerpes, viser en ny NAF-undersøkelse. I tillegg bør transportfirmaer og de som kjøper transporttjenester holdes medansvarlig for sikkerheten. – Vi kan ikke leve med utryggheten folk opplever med farlige vogntog, sier Camilla Ryste, kommunikasjonssjef i NAF. Les hele saken

Til toppen