Den fleksible lastesikringen SoboGrip ProSafe er utviklet med tanke på de som transporterer varierende lastestørrelser.
Den fleksible lastesikringen SoboGrip ProSafe er utviklet med tanke på de som transporterer varierende lastestørrelser. (Foto: Sortimo )

Fleksibel lastesikring for varierende lastestørrelser

Hvert år, og særlig på glatte veier om vinteren, skjer det ulykker der last har vært for dårlig sikret. Med lastesikringen SoboGrip fra Sortimo får du en trygg og fleksibel løsning for varierende lastestørrelser i varebilen.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Vinterkulden biter og øker risikoen for glatte veier som kan få varebilen din til å gli. Løse gjenstander i bilen utgjør stor fare ved brå bremsing, og det er derfor like viktig å sørge for trygg lastsikring som nye vinterdekk, forteller Country Manager Ole-Andreas Pettersen i Sortimo, Europas ledende leverandør av bilinnredning og mobile transportsystemer:

– Bilinnredning handler for oss om at du, som profesjonell varebilbruker, skal kunne stole på en trygg, sikker og skreddersydd løsning til arbeidsdagen din. Med SoboGrip ProSafe får du en sikker lastesikring på gulvet i varebilen som er utviklet med tanke på de som transporterer varierende lastestørrelser. 

Lastesikring integrert i gulvet

Lastesikringen SoboGrip er det lette gulvet i systemet, ni millimeter tykt og utstyrt med tallrike ProSafe-surrepunkter. Surrepunktene er konstruert for en belastning på opptil 200 daN, og ProSafe-stroppene kan også henges i originalsurrepunktene til varebilen.

  Foto:  Sortimo

SoboGrip ProSafe er, i likhet med alle bilinnredninger fra Sortimo, fremstilt og kvalitetssikret i Zusmarshausen i Tyskland.

– Trygg lastesikring settes i høysetet hos Sortimo. Vi kjører alle løsningene våre inn i veggen for å teste dem ved kollisjon. I tillegg har vi regelmessige kvalitetskontroller. Våre løsninger er derfor alltid en trygg investering som er «Made in Germany», sier Pettersen.

ALKOLÅS/12. desember 2018

Alkolås skaper økt trygghet for kommunale kjøretøy

Norske kommuner og fylkeskommuner eier mange biler, nyttekjøretøy og busser. Stadig flere kjøretøy i Norge får nå innmontert alkolås som følge av at Stortinget våren 2018 vedtok endringer i vegtrafikkloven. De nye reglene som trer i kraft fra nyttår betyr at alle nye busser og minibusser som skal brukes i persontransport mot vederlag fra 1. januar 2019 skal ha alkolås. Les hele saken

LOGISTIKK/10. desember 2018

Samarbeider for å redusere time-to-market for 3D-printede deler

PostNord AB, leverandøren av kommunikasjons- og logistikkløsninger i Norden, kunngjorde at selskapet har inngått partnerskap med GKN Powder Metallurgy, en ledende innovasjonsutviklingspartner innen produksjonsindustrien. Samarbeidet vil gjøre 3D-print av deler i produksjonsindustrien til et mer åpent og tilgjengelig marked. Les hele saken

Til toppen