Den fleksible lastesikringen SoboGrip ProSafe er utviklet med tanke på de som transporterer varierende lastestørrelser.
Den fleksible lastesikringen SoboGrip ProSafe er utviklet med tanke på de som transporterer varierende lastestørrelser. (Foto: Sortimo )

Fleksibel lastesikring for varierende lastestørrelser

Hvert år, og særlig på glatte veier om vinteren, skjer det ulykker der last har vært for dårlig sikret. Med lastesikringen SoboGrip fra Sortimo får du en trygg og fleksibel løsning for varierende lastestørrelser i varebilen.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Vinterkulden biter og øker risikoen for glatte veier som kan få varebilen din til å gli. Løse gjenstander i bilen utgjør stor fare ved brå bremsing, og det er derfor like viktig å sørge for trygg lastsikring som nye vinterdekk, forteller Country Manager Ole-Andreas Pettersen i Sortimo, Europas ledende leverandør av bilinnredning og mobile transportsystemer:

– Bilinnredning handler for oss om at du, som profesjonell varebilbruker, skal kunne stole på en trygg, sikker og skreddersydd løsning til arbeidsdagen din. Med SoboGrip ProSafe får du en sikker lastesikring på gulvet i varebilen som er utviklet med tanke på de som transporterer varierende lastestørrelser. 

Lastesikring integrert i gulvet

Lastesikringen SoboGrip er det lette gulvet i systemet, ni millimeter tykt og utstyrt med tallrike ProSafe-surrepunkter. Surrepunktene er konstruert for en belastning på opptil 200 daN, og ProSafe-stroppene kan også henges i originalsurrepunktene til varebilen.

  Foto:  Sortimo

SoboGrip ProSafe er, i likhet med alle bilinnredninger fra Sortimo, fremstilt og kvalitetssikret i Zusmarshausen i Tyskland.

– Trygg lastesikring settes i høysetet hos Sortimo. Vi kjører alle løsningene våre inn i veggen for å teste dem ved kollisjon. I tillegg har vi regelmessige kvalitetskontroller. Våre løsninger er derfor alltid en trygg investering som er «Made in Germany», sier Pettersen.

KOLLEKTIVTRANSPORT/21. september 2018

Nytt system for sanntidsinformasjon til kollektivnettet i Trøndelag

FARA har signert en kontrakt med AtB om å levere et nytt system for sanntidsinformasjon til kollektivnettet i Trøndelag. Avtalen gjelder i første omgang transportmidler, holdeplasser og stasjoner i Stor-Trondheim, med opsjon på videre utvidelse til resten av fylket, inkludert hurtigbåt og ferge. Les hele saken

HYDROGENTOG/19. september 2018

Verdenspremiere: Alstoms hydrogentog settes inn i passasjertrafikk

Det var en verdenspremiere som ble feiret av Alstom, en av Europas største jernbaneprodusenter, ministeren for økonomi og transport i Niedersachsen, forbundsministeriet for transport og transportmyndighetene i Landesnahverkehrsgesellschaft Niedersachsen (LNVG) og Eisenbahnen und Verkehrsbetriebe Elbe-Weser (EVB) i Bremervörde søndag 16. september. Les hele saken

Til toppen