Den fleksible lastesikringen SoboGrip ProSafe er utviklet med tanke på de som transporterer varierende lastestørrelser.
Den fleksible lastesikringen SoboGrip ProSafe er utviklet med tanke på de som transporterer varierende lastestørrelser. (Foto: Sortimo )

Fleksibel lastesikring for varierende lastestørrelser

Hvert år, og særlig på glatte veier om vinteren, skjer det ulykker der last har vært for dårlig sikret. Med lastesikringen SoboGrip fra Sortimo får du en trygg og fleksibel løsning for varierende lastestørrelser i varebilen.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Vinterkulden biter og øker risikoen for glatte veier som kan få varebilen din til å gli. Løse gjenstander i bilen utgjør stor fare ved brå bremsing, og det er derfor like viktig å sørge for trygg lastsikring som nye vinterdekk, forteller Country Manager Ole-Andreas Pettersen i Sortimo, Europas ledende leverandør av bilinnredning og mobile transportsystemer:

– Bilinnredning handler for oss om at du, som profesjonell varebilbruker, skal kunne stole på en trygg, sikker og skreddersydd løsning til arbeidsdagen din. Med SoboGrip ProSafe får du en sikker lastesikring på gulvet i varebilen som er utviklet med tanke på de som transporterer varierende lastestørrelser. 

Lastesikring integrert i gulvet

Lastesikringen SoboGrip er det lette gulvet i systemet, ni millimeter tykt og utstyrt med tallrike ProSafe-surrepunkter. Surrepunktene er konstruert for en belastning på opptil 200 daN, og ProSafe-stroppene kan også henges i originalsurrepunktene til varebilen.

  Foto:  Sortimo

SoboGrip ProSafe er, i likhet med alle bilinnredninger fra Sortimo, fremstilt og kvalitetssikret i Zusmarshausen i Tyskland.

– Trygg lastesikring settes i høysetet hos Sortimo. Vi kjører alle løsningene våre inn i veggen for å teste dem ved kollisjon. I tillegg har vi regelmessige kvalitetskontroller. Våre løsninger er derfor alltid en trygg investering som er «Made in Germany», sier Pettersen.

LOGISTIKK/18. mars 2019

Utnevnt til ny administrerende direktør DHL Express Europe

DHL Express har utnevnt Alberto Nobis som ny administrerende direktør for Europa. Nobis var Global CFO for DHL Express fra 2009 til 2012, før han flyttet tilbake til sitt hjemland Italia i 2013. Som administrerende direktør for DHL Express Italia bidro Alberto Nobis til å drive divisjonens vekst i det italienske markedet. Fra 1. januar 2019 har han tatt over ansvaret for Express Europe etter John Pearson, som ble Global CEO for DHL Express. Les hele saken

Til toppen