Ford - eneste etiske bilprodusent

Ford - eneste etiske bilprodusent

Ford Motor Company er den eneste bilprodusenten som nådde opp på Ethisphere Institutes 2016-liste over verdens mest etiske virksomheter i en tid da etikk i næringslivet i stigende grad påvirker kundenes kjøpsbeslutninger.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

- Denne utmerkelsen går til våre ansatte, som er dedikert til å gjøre det rette og ta de riktige valgene. Etikk og god samfunnsånd er fundamentet for det som driver oss til å ville gjøre samfunnet bedre, sier Bill Ford, styreformann for Ford Motor Company.

Dette er syvende gang på rad at Ethisphere Institute har satt Ford på sin liste over verdens mest etiske virksomheter.

[img id="1"]

Ethisphere Institute, en global leder når det gjelder å definere og fremme standardene for etisk forretningspraksis og hedre forretningsvirksomheter med topp-plassering i fem kategorier. Kategoriene er etikk og etterlevelse, firma som viser samfunnsånd og ansvarsfullhet, etisk kultur, styring og lederskap og omdømme.

I mange tiår har Ford anerkjent betydningen av en sterk samfunnsånd innad i bedriften og hvordan dette danner basis for selskapets omdømme og suksess. Over halvparten av de som i 2016 svarte på Harris Poll’s omdømmeunderskelse sa at de skaffet seg mer informasjon om et selskap før de bestemte seg for å handle med det. Over en tredjedel bestemte seg for ikke å handle med et selskap dersom de anså at selskapet hadde et negativt omdømme.

- Ford forstår at tillit må være fundamentet i alt selskapet gjør, og deres forpliktelse om å være en aktiv del av det globale samfunnet bidrar til å forklare hvorfor de er den eneste bilprodusenten på Ethisphere liste hvert år siden 2010, sier Timothy Erblich, Ethispheres administrerende direktør. - Å ha oppnådd denne bemerkelsen for syvende gang på rad er en prestasjon det står respekt av.

KOLLEKTIVTRANSPORT/19. mars 2019

Byvekstavtale for Trondheimsområdet klar

15.mars ble utkastet til byvekstavtale for Trondheimsområdet undertegnet. Målet med avtalen er at vekst i persontrafikken skal skje med kollektivtrafikk, sykkel eller gange. -Det har vært et stort fokus på jernbanens rolle og muligheter i dette arbeidet, sier leder for regional samhandling i Midt- og Nord-Norge, Anne Skolmli. Les hele saken

LOGISTIKK/18. mars 2019

Utnevnt til ny administrerende direktør DHL Express Europe

DHL Express har utnevnt Alberto Nobis som ny administrerende direktør for Europa. Nobis var Global CFO for DHL Express fra 2009 til 2012, før han flyttet tilbake til sitt hjemland Italia i 2013. Som administrerende direktør for DHL Express Italia bidro Alberto Nobis til å drive divisjonens vekst i det italienske markedet. Fra 1. januar 2019 har han tatt over ansvaret for Express Europe etter John Pearson, som ble Global CEO for DHL Express. Les hele saken

Til toppen