Første MAN TGE solgt i Norge
(Foto: MAN)

Første MAN TGE solgt i Norge

Trengereid T.K.T AS er en god MAN kunde som nå også tar i bruk den minste MAN som kan leveres. Med TGE har MAN et nyttekjøretøyprogram som strekker seg fra 3,5 tonn og opp til de tyngste spesialkjøretøy. Den første TGE på norsk jord er solgt av Harald Molnes ved MAN Truck & Bus sin avdeling i Stavanger, og utleveres i april.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Trengereid har valgt en pickup-versjon av MAN TGE med en 2.0-liters dieselmotor på 140 hk. Den har en 8-trinns automatgirkasse fra ZF og akselavstand på 3.640 mm.

Bilen er meget godt utstyrt med blant annet automatisk klimaanlegg og luftavfjæret førersete med setevarme. DAB+ radio er selvsagt standard, og bilen har MAN sin mediapakke med 8 tommers infotainment system og herlig lyd.

Komfortabel passasjersofa med god plass til to, multifunksjonsratt, sidegardiner, godt med leselys og opplyste oppbevaringsbokser er noen av de praktiske detaljene som gjør hverdagen enklere.

Utvendig finner vi vidvinkelspeil med LED blinklys på begge sider. Bakkestarthjelp er standard, og det er lys i stigtrinnene. På denne bilen har man valgt bort reservehjulet til fordel for reparasjons-sett med 12 volts luftkompressor.

Alt etter utførelse kan MAN TGE leveres med en rekke assistentsystemer som gjør hverdagen både enklere og mer sikker. Ryggeassistent, parkeringsassistent, tilhengerassistent, sidevindbeskyttelsesassistent, nødbrems-assistent, fjernlysassistent, trafikkskiltgjenkjenning, tretthetsvarsling, unnamanøvringsassistent, avstands-tempomat med hastighetsbegrensning for å nevne noen.

KOLLEKTIVTRANSPORT/21. september 2018

Nytt system for sanntidsinformasjon til kollektivnettet i Trøndelag

FARA har signert en kontrakt med AtB om å levere et nytt system for sanntidsinformasjon til kollektivnettet i Trøndelag. Avtalen gjelder i første omgang transportmidler, holdeplasser og stasjoner i Stor-Trondheim, med opsjon på videre utvidelse til resten av fylket, inkludert hurtigbåt og ferge. Les hele saken

HYDROGENTOG/19. september 2018

Verdenspremiere: Alstoms hydrogentog settes inn i passasjertrafikk

Det var en verdenspremiere som ble feiret av Alstom, en av Europas største jernbaneprodusenter, ministeren for økonomi og transport i Niedersachsen, forbundsministeriet for transport og transportmyndighetene i Landesnahverkehrsgesellschaft Niedersachsen (LNVG) og Eisenbahnen und Verkehrsbetriebe Elbe-Weser (EVB) i Bremervörde søndag 16. september. Les hele saken

Til toppen