Første MAN TGE solgt i Norge
(Foto: MAN)

Første MAN TGE solgt i Norge

Trengereid T.K.T AS er en god MAN kunde som nå også tar i bruk den minste MAN som kan leveres. Med TGE har MAN et nyttekjøretøyprogram som strekker seg fra 3,5 tonn og opp til de tyngste spesialkjøretøy. Den første TGE på norsk jord er solgt av Harald Molnes ved MAN Truck & Bus sin avdeling i Stavanger, og utleveres i april.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Trengereid har valgt en pickup-versjon av MAN TGE med en 2.0-liters dieselmotor på 140 hk. Den har en 8-trinns automatgirkasse fra ZF og akselavstand på 3.640 mm.

Bilen er meget godt utstyrt med blant annet automatisk klimaanlegg og luftavfjæret førersete med setevarme. DAB+ radio er selvsagt standard, og bilen har MAN sin mediapakke med 8 tommers infotainment system og herlig lyd.

Komfortabel passasjersofa med god plass til to, multifunksjonsratt, sidegardiner, godt med leselys og opplyste oppbevaringsbokser er noen av de praktiske detaljene som gjør hverdagen enklere.

Utvendig finner vi vidvinkelspeil med LED blinklys på begge sider. Bakkestarthjelp er standard, og det er lys i stigtrinnene. På denne bilen har man valgt bort reservehjulet til fordel for reparasjons-sett med 12 volts luftkompressor.

Alt etter utførelse kan MAN TGE leveres med en rekke assistentsystemer som gjør hverdagen både enklere og mer sikker. Ryggeassistent, parkeringsassistent, tilhengerassistent, sidevindbeskyttelsesassistent, nødbrems-assistent, fjernlysassistent, trafikkskiltgjenkjenning, tretthetsvarsling, unnamanøvringsassistent, avstands-tempomat med hastighetsbegrensning for å nevne noen.

KOLLEKTIVTRANSPORT/19. mars 2019

Byvekstavtale for Trondheimsområdet klar

15.mars ble utkastet til byvekstavtale for Trondheimsområdet undertegnet. Målet med avtalen er at vekst i persontrafikken skal skje med kollektivtrafikk, sykkel eller gange. -Det har vært et stort fokus på jernbanens rolle og muligheter i dette arbeidet, sier leder for regional samhandling i Midt- og Nord-Norge, Anne Skolmli. Les hele saken

LOGISTIKK/18. mars 2019

Utnevnt til ny administrerende direktør DHL Express Europe

DHL Express har utnevnt Alberto Nobis som ny administrerende direktør for Europa. Nobis var Global CFO for DHL Express fra 2009 til 2012, før han flyttet tilbake til sitt hjemland Italia i 2013. Som administrerende direktør for DHL Express Italia bidro Alberto Nobis til å drive divisjonens vekst i det italienske markedet. Fra 1. januar 2019 har han tatt over ansvaret for Express Europe etter John Pearson, som ble Global CEO for DHL Express. Les hele saken

Til toppen