Første Volvo Ocean Race Limited Edition levert i Norge

Første Volvo Ocean Race Limited Edition levert i Norge

Harlem Solution AS i Sarpsborg fikk overlevert den første i Norge av årets utgave av den spesielle bilen som tas frem i forbindelse med starten av Volvo Ocean Race som går verden rundt.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Som seg hør og bør, når Volvo Ocean Race går av stabelen, så har man muligheten til å bestille en helt spesiell utgave av Volvo FH. De vil være til salgs i en begrenset periode, og er biler som det er gjort litt ekstra ut av, ikke minst på innvendige detaljer og utvendig dekor.

- Vi har bestilt 13 nye Volvo FH, og da syntes vi det var litt artig å begynne med denne spesialutgaven, forteller Dag Harlem, en av eierne i Harlem Solutions AS.

De 13 nye bilene er hovedsakelig Volvo FH 500 og FH 540, alle med I-Shift Dual Clutch og de skal leveres i oktober og november. Innen året er omme har det nystartede firmaet en flåte på 23 Volvo lastebiler, en formidabel utvikling på få måneder.

- De skal inn i kjøring innen matvarer og medisiner, som er våre største satsingsområder, forteller Harlem.

Når det gjelder Harlems Volvo Ocean Race-bil, så har de valgt å kombinere designet med sin egen hvitfarge, noe som er fullt mulig for alle. Bilen de har valgt, er en Volvo FH 500 6x2 trekkvogn med I-Shift Dual Clutch og påbygg fra FJ. Alle bilene til Harlem Solutions er solgt av Kim Christensen, Volvo Truck Center Oslo.

Volvo Ocean Race Limited Edition

Denne modellen vil være mulig å kjøpe i en begrenset periode, og det er ikke bare et unikt design som gjelder her. Designet vil være tilgjengelig både på FH og FH16 Globetrotter og Globetrotter XL. Interiøret er noe helt spesielt, med anelse av blått skinn på setene og kartet over seilasruten trykket på seteryggen. Man finner også logoen til Volvo Ocean Race flere steder i bilen, og rattet har røde sting som skinnet er sydd sammen med. Med andre ord, mange flotte detaljer både på innsiden og utsiden.

Volvo Ocean Race

Dette enorme arrangementet startet den 22. oktober i Alicante i Spania, og første etappe gikk til Portugal. Deretter skal båtene konkurrere ved å seile etapper verden rundt. Stoppesteder er blant annet Melbourne, Hong Kong, Auckland, Cardiff og Göteborg, før det hele avsluttes i Haag i Holland den 30. juni 2018.

På siden vil man hele tiden bli oppdatert på hvordan det ligger an rent resultatmessig og hvor de til enhver tid befinner seg. Hver enkelt båt som deltar har egne mannskaper ombord for å sende film i nåtid, slik kan man på nettet følge hver enkelt båt.

SMART TRANSPORT/20. februar 2019

Ford tester unikt transportsystem for mindre kø og forurensing

Ford tester et skybasert transportsystem med varebiler, sykkelbud og bud til fots for å levere pakker. Bilprodusenten forventer en kraftig økning i leveringseffektiviteten, færre køer og bedret miljø i urbane strøk. Les hele saken

TRANSPORTNÆRINGEN/19. februar 2019

Korleis skal vi løyse framtidas transportutfordringar

– Digitalisering og autonomi brukt på rett måte kan skape ein betre reisekvardag, effektivisere næringstransporten og hjelpe oss å nå andre viktige mål i transportpolitikken. Teknologi vil også vere avgjerande for å oppnå utslippskutt. Eg er difor glad for at vi gjennom Transport21 no samlar flinke og engasjerte folk som kan gje oss råd om korleis vi best kan innrette innsatsen for forsking og innovasjon i samferdselssektoren, seier samferdselsminister Jon Georg Dale. Les hele saken

Til toppen