Sylvia Paulsen, her avbildet på NorthSea Container LIne's hovedkontor i Haugesund.
Sylvia Paulsen, her avbildet på NorthSea Container LIne's hovedkontor i Haugesund. (Foto: Vincent Hansen)

​Fra internasjonal industri til containerlogistikk

NorthSea Container Line utvider operasjonsteamet. Vi gleder oss over å kunne meddele at vi har styrket laget vårt ytterligere med Sylvia Paulsen i rollen som logistikkspesialist.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

– I fjor satset vi offensivt, noe som resulterte i en meget flott aktivitetsvekst for 2017. Vi har nå styrket selskapet ytterligere for å kunne håndtere og levere på de ambisjonene vi har for fremtiden, sier daglig leder Arne Jakobsen.

– En nøkkelingrediens i våre transportprodukter er kvalifiserte og motiverte kollegaer. Vi trenger spesialister som evner å følge opp våre skarpe transportprodukter samtidig som vi har inngående kunnskap, erfaring og forståelse for norsk industriproduksjon utover transport. Vi har i den siste tiden arbeidet møysommelig med rekruttering og vi er meget fornøyd med at vi har fått en betydelig ressurs som Sylvia med på laget, sier Jakobsen.

– Både spennende og litt skummelt

Sylvia startet i NCL etter nesten 23 år hos det internasjonale industriselskapet Nexans Norway AS. På Karmøyfabrikken jobbet Sylvia seg opp til produksjonssjef med ansvar for logistikk og videre til administrasjons- og logistikkleder. Som kjent la Nexans Karmøy ned i 2016. Siden dette har Sylvia arbeidet ved det norske hovedkontoret i Oslo som administrativ støtte til toppledelsen.

– Å skifte beite etter så lang tid i en bedrift er både spennende og litt skummelt, sier Sylvia Paulsen.

– Jeg ser nå fremover til å bli like god på containerlogistikk som jeg er på industriproduksjon og logistikk på en fabrikk. Som produksjonssjef og logistikkleder har jeg til daglig følt på kroppen hva varetransport har å si for produksjonen i en fabrikk. Norge har forsprang på resten av Europa når det gjelder produksjon, og da tenker jeg særlig på kvalitet og teknologiske løsninger. Der har vi kommet langt, noe som er absolutt nødvendig i konkurranse med lavkostland. I dette perspektivet blir transport en utrolig viktig brikke for videre konkurransedyktig industri i Norge. Jeg er svært motivert i å kunne bidra til dette, nå fra et mer operativt perspektiv.

– NCL er en fleksibel organisasjon som snur seg om raskt. Med et sterkt fokus på fremtiden og tett samarbeid med industrien fremstår NCL som en spennende selskap og arbeidsplass. Det gjorde jobben som logistikkspesialist i NCL interessant nok til å vurdere et jobbytte etter nesten 23 år i Nexans, avslutter Paulsen.

VONGTOG/21. februar 2019

– Skjerp kravene og få farlige vogntog bort fra veiene

Et stort flertall nordmenn mener kravene til vogntog bør skjerpes, viser en ny NAF-undersøkelse. I tillegg bør transportfirmaer og de som kjøper transporttjenester holdes medansvarlig for sikkerheten. – Vi kan ikke leve med utryggheten folk opplever med farlige vogntog, sier Camilla Ryste, kommunikasjonssjef i NAF. Les hele saken

BOMPENGER/21. februar 2019

– Dette er bare bompenger på en ny måte

Stortinget bestemte seg tirsdag for å bestille «en utredning av ny teknologi som kan erstatte dagens bompengeordning». – Vi er overrasket og skuffet. Dette løser ikke noe som helst, sier Camilla Ryste, kommunikasjonssjef i medlemsorganisasjonen NAF. Les hele saken

Til toppen