Sylvia Paulsen, her avbildet på NorthSea Container LIne's hovedkontor i Haugesund.
Sylvia Paulsen, her avbildet på NorthSea Container LIne's hovedkontor i Haugesund. (Foto: Vincent Hansen)

​Fra internasjonal industri til containerlogistikk

NorthSea Container Line utvider operasjonsteamet. Vi gleder oss over å kunne meddele at vi har styrket laget vårt ytterligere med Sylvia Paulsen i rollen som logistikkspesialist.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

– I fjor satset vi offensivt, noe som resulterte i en meget flott aktivitetsvekst for 2017. Vi har nå styrket selskapet ytterligere for å kunne håndtere og levere på de ambisjonene vi har for fremtiden, sier daglig leder Arne Jakobsen.

– En nøkkelingrediens i våre transportprodukter er kvalifiserte og motiverte kollegaer. Vi trenger spesialister som evner å følge opp våre skarpe transportprodukter samtidig som vi har inngående kunnskap, erfaring og forståelse for norsk industriproduksjon utover transport. Vi har i den siste tiden arbeidet møysommelig med rekruttering og vi er meget fornøyd med at vi har fått en betydelig ressurs som Sylvia med på laget, sier Jakobsen.

– Både spennende og litt skummelt

Sylvia startet i NCL etter nesten 23 år hos det internasjonale industriselskapet Nexans Norway AS. På Karmøyfabrikken jobbet Sylvia seg opp til produksjonssjef med ansvar for logistikk og videre til administrasjons- og logistikkleder. Som kjent la Nexans Karmøy ned i 2016. Siden dette har Sylvia arbeidet ved det norske hovedkontoret i Oslo som administrativ støtte til toppledelsen.

– Å skifte beite etter så lang tid i en bedrift er både spennende og litt skummelt, sier Sylvia Paulsen.

– Jeg ser nå fremover til å bli like god på containerlogistikk som jeg er på industriproduksjon og logistikk på en fabrikk. Som produksjonssjef og logistikkleder har jeg til daglig følt på kroppen hva varetransport har å si for produksjonen i en fabrikk. Norge har forsprang på resten av Europa når det gjelder produksjon, og da tenker jeg særlig på kvalitet og teknologiske løsninger. Der har vi kommet langt, noe som er absolutt nødvendig i konkurranse med lavkostland. I dette perspektivet blir transport en utrolig viktig brikke for videre konkurransedyktig industri i Norge. Jeg er svært motivert i å kunne bidra til dette, nå fra et mer operativt perspektiv.

– NCL er en fleksibel organisasjon som snur seg om raskt. Med et sterkt fokus på fremtiden og tett samarbeid med industrien fremstår NCL som en spennende selskap og arbeidsplass. Det gjorde jobben som logistikkspesialist i NCL interessant nok til å vurdere et jobbytte etter nesten 23 år i Nexans, avslutter Paulsen.

GODSTRANSPORT/17. august 2018

Vellykket debatt på Fullriggeren Sørlandet

På Arendalsuka 2018 inviterte Norconsult til debatt for å sikre bedre styring av godsflyt mellom sjø og jernbane. Fullriggeren Sørlandet ble fylt til randen med over 80 deltagere, deriblant politikere, havnesjefer, beslutningstagere og andre havneinteresserte debattanter og gjester. Les hele saken

LOGISTIKK/17. august 2018

Bygger nytt logistikksenter i Hirtshals

Color Line bygger et logistikksenter på totalt 18 000 m2 i Hirtshals. I tråd med Color Lines miljøprofil bygges senteret etter danske standarder og krav der bærekraftige løsninger er prioritert. Det første spadetaket tas fredag, og de første 9 400 m2 av bygget vil stå klare i september 2019. Les hele saken

Til toppen