FREJA AB engasjerer ny administrerende direktør
(Bilde: FREJA )

FREJA AB engasjerer ny administrerende direktør

Transport- og logistikkfirmaet FREJA Transport & Logistics AB fortsetter utviklingen av den svenske organisasjonen.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Anders Ekroth (50 år) starter 1. januar 2018 som administrerende direktør for FREJA Transport & Logistics AB i Sverige, samtidig som han går inn i konsernledelsen.

Anders Ekroth (50 år) starter 1. januar 2018 som administrerende direktør for FREJA Transport & Logistics AB i Sverige, samtidig som han går inn i konsernledelsen.
Anders Ekroth (50 år) starter 1. januar 2018 som administrerende direktør for FREJA Transport & Logistics AB i Sverige, samtidig som han går inn i konsernledelsen. Bilde: FREJA

Anders Ekroth bor i Ängelholm, og hans siste stilling har vært administrerende direktør for LEMANs aktiviteter i Sverige. I tillegg til en stor erfaring fra logistikkvirksomheten, hvor han har arbeid for selskaper som Schenker, Nyman og Schultz, Hapag, Iloyd og Greencarrier, har Anders betjent FN i Libanon, og i mange år har han vært aktiv i ulike foreninger som styremedlem i Rögle BK Hockey.

Helt nytt ledelsesteam

Med denne siste ansettelsen har FREJA-gruppen satt sammen et helt nytt ledelsesteam i Sverige i 2017 - et team som vil sørge for at den svenske delen av organisasjonen vil komme sammen med resten av gruppen etter flere år med skuffende resultater.

Videre vil de nye ansettelsene sikre et sterkere fokus på utviklingen av de svenske veivirksomhetene, som har utgjort hoveddelen av aktivitetene så langt, men i tillegg er kvalifikasjonene nå satt til å utvikle aktivitetene i Air & Sea. 

FREJA Transport & Logistics AB har nå kommet ett skritt nærmere på å sikre sin posisjon på å bli den svenske næringslivets førstevalg, som transport- og logistikkleverandør.

SMART TRANSPORT/20. februar 2019

Ford tester unikt transportsystem for mindre kø og forurensing

Ford tester et skybasert transportsystem med varebiler, sykkelbud og bud til fots for å levere pakker. Bilprodusenten forventer en kraftig økning i leveringseffektiviteten, færre køer og bedret miljø i urbane strøk. Les hele saken

TRANSPORTNÆRINGEN/19. februar 2019

Korleis skal vi løyse framtidas transportutfordringar

– Digitalisering og autonomi brukt på rett måte kan skape ein betre reisekvardag, effektivisere næringstransporten og hjelpe oss å nå andre viktige mål i transportpolitikken. Teknologi vil også vere avgjerande for å oppnå utslippskutt. Eg er difor glad for at vi gjennom Transport21 no samlar flinke og engasjerte folk som kan gje oss råd om korleis vi best kan innrette innsatsen for forsking og innovasjon i samferdselssektoren, seier samferdselsminister Jon Georg Dale. Les hele saken

Til toppen