FREJA åpner avdeling i Ålesund
(Foto: FREJA)

FREJA åpner avdeling i Ålesund

FREJA Transport & Logistics AS utvider til sommeren med ny avdeling i Ålesund. Kontoret vil bli ledet av Stein Arve Waagan, som har lang fartstid fra transport- og logistikkbransjen.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

FREJAs strategiske utviklingsplan er å styrke oss i regionene, og vi åpner nå en ny avdeling i Ålesund. Nord-Vestlandet er et svært viktig næringslivsområde med lange internasjonale handelstradisjoner. FREJA har allerede sikret et meget dedikert lokalt personell hvor Stein Arve Waagan danner fortroppen. Med den nye avdelingen vil FREJA være godt rustet til å utvikle seg ytterligere i Norge.

– Det er en spennende tid vi går i møte og vi er spesielt tilfredse over å ha Stein med på laget. Med hans lange erfaring fra Nord-Vestlandet og ikke minst med temperaturkontrollerte transporter, som er et av FREJAs satsningsområder, ser vi nå fram til å etablere oss i Møre og Romsdal, sier Kjell-Arne Eloranta, daglig leder hos FREJA Transport & Logistics.

Med base også i Ålesund ser vi nye muligheter innen alle våre produkter. Vi vil framover tilby utvidede løsninger innen båt-, bil-, tog-, fly- og prosjekttransporter til eksisterende og nye kunder i vest og nord.

SYSTEM/ 9. april 2019

Lanserer smart og sikkert styresystem som styrer alt utstyr på lastebilen

Etter et par år med utvikling og harde tester er Mählers nye proporsjonale styresystem MC3 nå klart til lansering. Systemet er utviklet for mykere, sikrere og mer intuitiv styring av både plog, høvelblad, spreder og tippflak. MC3 er bygd for fjernsupport; via mobilnettet kan man koble opp styresystemet og få teknisk support, uavhengig av hvor man befinner seg. MC3 oppfyller dessuten den nyeste og ledende maskinsikkerhetsstandarden, EN ISO 13849, og er dermed et av de sikreste styringssystemene på markedet for veivedlikeholdsprodukter. Les hele saken

LOGISTIKK/ 8. april 2019

Satser på bærekraftig vekst

Dachser rapporterte en betydelig vekst også for 2018. Logistikkleverandøren økte nettoomsetningen med 5,5 prosent til 5,57 milliarder euro. I likhet med året før økte antall forsendelser med 2,5 prosent, til 83,7 tonn, og antall tonn økte med 3,0 prosent, til 41,3 tonn. Med totalt 30 609 ansatte, en økning på 1511 fra året før, er Dachsers arbeidsstyrke større enn noen gang. Les hele saken

Til toppen