Freja inngår GDP termo-transportavtaler

Freja inngår GDP termo-transportavtaler

FREJA Transport & Logistics AS har den siste tiden signert flere langsiktige avtaler med kjente legemiddel selskaper der det er avtale om transport opplegg under GDP standard og investert i nye termo trailere som kan håndtere de strengeste krav til temperatur regulerte transport oppdrag.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Innfrir krav fra legemiddelindustrien

[factbox id="1"]

Vi lever opp til legemiddelindustriens betingelser og behov for korrekt og dokumenterbar transportkjede av medisiner og tilbyr temperatur overvåkning av varene bl.a. innenfor +2 til +8 ⁰C samt + 15 til +25 ⁰C i hele Europa. Trailerne blir gjennomgått grundig og godkjent for hver tur samt løpende vurdert slik at de alltid overholder de nødvendige kvalifikasjoner innenfor kvalitet og kontroll som denne typen varer og transport krever.

Det å satse på GDP transport og distribusjon, er en naturlig videreutvikling av den investering konsernet har foretatt seg innenfor Pharma og Healthcare logistikk de senere år.

Det er ikke bare fulle laster med GDP standard varer FREJA satser på, men vi tilbyr også løsninger for mindre partier og har en utmerket mulighet for kombinasjonslaster til og fra hele Europa.

Avtalene medfører flere ukentlige avganger og ankomster til/fra Norge og vil gi FREJA en unik posisjon til å utvikle dette produktet videre på et langsiktig grunnlag med høy kompetanse og den beste kvalitet.

TRANSPORT/16. februar 2018

Etterlyser bevisste forbrukere i transportbransjen: - Alt for mange ser kun på pris

- I dag er bevisstheten rundt kjøp av transporttjenester svært lav. Alt for mange har et ensidig fokus på pris, sier Knut Gravråk, rådgiver i Norges Lastebileier-Forbund (NLF). Les hele saken

LAGER/16. februar 2018

Produktpresentasjon av to verdenspremierer

13.–15. mars 2018 er det igjen duket for LogiMAT i Stuttgart – den 16. internasjonale fagmessen for intralogistikkløsninger og prosesstyring. Under mottoet "YOUR CONNECTION TO SUCCESS" presenterer Jungheinrich nyskapende og effektive løsninger for de besøkende. Les hele saken

Til toppen