Freja inngår GDP termo-transportavtaler

Freja inngår GDP termo-transportavtaler

FREJA Transport & Logistics AS har den siste tiden signert flere langsiktige avtaler med kjente legemiddel selskaper der det er avtale om transport opplegg under GDP standard og investert i nye termo trailere som kan håndtere de strengeste krav til temperatur regulerte transport oppdrag.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Innfrir krav fra legemiddelindustrien

[factbox id="1"]

Vi lever opp til legemiddelindustriens betingelser og behov for korrekt og dokumenterbar transportkjede av medisiner og tilbyr temperatur overvåkning av varene bl.a. innenfor +2 til +8 ⁰C samt + 15 til +25 ⁰C i hele Europa. Trailerne blir gjennomgått grundig og godkjent for hver tur samt løpende vurdert slik at de alltid overholder de nødvendige kvalifikasjoner innenfor kvalitet og kontroll som denne typen varer og transport krever.

Det å satse på GDP transport og distribusjon, er en naturlig videreutvikling av den investering konsernet har foretatt seg innenfor Pharma og Healthcare logistikk de senere år.

Det er ikke bare fulle laster med GDP standard varer FREJA satser på, men vi tilbyr også løsninger for mindre partier og har en utmerket mulighet for kombinasjonslaster til og fra hele Europa.

Avtalene medfører flere ukentlige avganger og ankomster til/fra Norge og vil gi FREJA en unik posisjon til å utvikle dette produktet videre på et langsiktig grunnlag med høy kompetanse og den beste kvalitet.

GODSTRANSPORT/17. august 2018

Vellykket debatt på Fullriggeren Sørlandet

På Arendalsuka 2018 inviterte Norconsult til debatt for å sikre bedre styring av godsflyt mellom sjø og jernbane. Fullriggeren Sørlandet ble fylt til randen med over 80 deltagere, deriblant politikere, havnesjefer, beslutningstagere og andre havneinteresserte debattanter og gjester. Les hele saken

LOGISTIKK/17. august 2018

Bygger nytt logistikksenter i Hirtshals

Color Line bygger et logistikksenter på totalt 18 000 m2 i Hirtshals. I tråd med Color Lines miljøprofil bygges senteret etter danske standarder og krav der bærekraftige løsninger er prioritert. Det første spadetaket tas fredag, og de første 9 400 m2 av bygget vil stå klare i september 2019. Les hele saken

Til toppen