FREJA styrker sin Pharma-kvalitetsavdeling
(Foto: FREJA)

FREJA styrker sin Pharma-kvalitetsavdeling

FREJA Transport & Logistics har, med utgangspunkt i logistikkanlegget på Fjeldbo nord for Oslo, stor suksess med satsingen på et bredt spekter av logistikk- og relaterte verdiøkende tjenester med unikt høyt kvalitetsnivå for norske og internasjonale farmasøytiske selskaper.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

– Selskapet er godkjent av Statens Legemiddelverk både i henhold til myndighetskravene for GDP – Good Distribution Practice- og GMP - Good Manufacturing Practice-. Som et ledd i arbeidet med å betjene økt etterspørsel, samt strengere prosesskrav fra kunder og Statens Legemiddelverk i forbindelse med «serialiseringsdirektivet», styrker vi nå forretningsområdets kvalitetsressurser ytterligere.

FREJA styrker sin Pharma- Kvalitetsavdeling med ansettelsen av Thien Duc Nguyen. Foto: FREJA

– Med ansettelsen av Cand. Pharm. Thien Duc Nguyen i vår Pharma-kvalitetsavdeling, økes staben som allerede består av Ingvill Håvik og Dag Morfelt. Thien kommer fra MSD og har over10 års erfaring. Vi vil presentere han nærmere for våre kunder og øvrige forbindelser ved første mulige anledning, sier Logistikkdirektør Joar Bjørndal.

– Med denne utvidelsen av vårt Speditør 2.0-team med stort kvalitetsfokus i FREJA, ser vi frem til fortsatt å være en av markedets ledende service- og kvalitetsleverandører innenfor dette segmentet også, sier administrerende direktør Kjell-Arne Eloranta.

VONGTOG/21. februar 2019

– Skjerp kravene og få farlige vogntog bort fra veiene

Et stort flertall nordmenn mener kravene til vogntog bør skjerpes, viser en ny NAF-undersøkelse. I tillegg bør transportfirmaer og de som kjøper transporttjenester holdes medansvarlig for sikkerheten. – Vi kan ikke leve med utryggheten folk opplever med farlige vogntog, sier Camilla Ryste, kommunikasjonssjef i NAF. Les hele saken

BOMPENGER/21. februar 2019

– Dette er bare bompenger på en ny måte

Stortinget bestemte seg tirsdag for å bestille «en utredning av ny teknologi som kan erstatte dagens bompengeordning». – Vi er overrasket og skuffet. Dette løser ikke noe som helst, sier Camilla Ryste, kommunikasjonssjef i medlemsorganisasjonen NAF. Les hele saken

Til toppen