FREJA Transport & Logistics og Transcargo forener krefter
(Foto: FREJA)

FREJA Transport & Logistics og Transcargo forener krefter

– Med konkurransemyndighetenes godkjennelse, er det med stor glede vi kan informere om at FREJAs oppkjøp av Transcargo ble gjennomført den 31. januar 2018 med virkning fra den 1. januar 2018.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

– Ved å forene kreftene – og utnytte felles kompetanse og ressurser - er vi overbevisst om at vi i enda høyere grad har produkter, som vil være verdiskapende for kunder og øvrige samarbeidspartnere i det fremtidige FREJA-konsernet, uttaler Jørgen J. Hansen, Group CEO.

Sterkt merkevare innen  kjøle- og frysetransporter

Med oppkjøpet av Transcargo, som har et spesielt sterkt merkevare innen kjøle- og frysetransporter og som er blant markedslederne på trafikker mellom Danmark, Baltikum, Sentral-Europa samt Hellas, er FREJA et skritt nærmere sitt mål om at være en fullservice-leverandør i transport- og logistikkmarkedet.

Transcargo hadde en omsetning på 500 MDK, en trailerpark på 350 og tilfører FREJA 140 ansatte, hvorav 90 i Polen. Disse fordelt på fire lokasjoner i egen drift og to lokasjoner inhouse services.

De danske selskapene forventes å fusjonere i løpet av våren og forsommeren. Ytterligere informasjon rundt dette vil følge så snart de praktiske oppgavene er på plass.

Transcargo Polen vil fortsette under Transcargo navnet som et søsterselskap til de øvrige selskaper i konsernet.

Transcargos avdeling i Brøndby flytter til FREJA i Taastrup så snart som mulig, i tillegg vil noen av de danske trafikkene bli samordnet i Stilling respektive Padborg.

Transcargo kontoret i Trelleborg, vil etter fusjonen av de danske selskapene, bli integrert i FREJA Transport & Logistics AB og således bli FREJAs 5. lokasjon i Sverige.

ALKOLÅS/11. juli 2018

EU ønsker å innføre 11 sikkerhetssystemer

EU ønsker å innføre 11 sikkerhetssystemer inkludert monteringsanvisning om bruk av alkolås på nye biler innen 2021. Målet er å bidra til å halvere antall dødsulykker i trafikken. Det er bladet Autocar som nylig setter fokus på EUs sikkerhetsliste som består av alkolås, automatisk nødbrems, trøtthetsvarsler, svart boks, automatisk nødblink, intelligent fartsholder, fil-assistent, bedre fotgjengerbeskyttelse, ryggekamera og sensorer, bedre passasjerbeskyttelse og forbedrede sikkerhetsbelter. Les hele saken

Til toppen