Haugen-Gruppen signerer logistikkontrakt med Logent
(Foto: Logent)

Haugen-Gruppen signerer logistikkontrakt med Logent

Gode løsninger og tidligere erfaringer er nøkkelen til at Haugen Gruppen velger Logent som sin logistikkpartner.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

– Vår oppgave er å effektivisere og gjøre vårt ytterste for at Haugen-Gruppen blir enda bedre. Vi fokuserer på kontinuerlig forbedring og KPI rapportering for å stadig kunne utvikle og forbedre oss, sier direktør i Logent Norge Kenneth Thoresen.

Haugen-Gruppen har lange tradisjoner med mat og drikke. Produktene deres finnes overalt fra butikker og bensinstasjoner til hoteller og restauranter. Når behovet for en logistikkpartner meldte seg hadde Stian Lassegård, Supply Chain Developer i Haugen-Gruppen, gode erfaringer med Logent fra tidligere.

– Jeg kjente til Logent fra min forrige jobb og visste at de hadde en kompetanse som vi manglet. Vi har sesongvariasjoner som er krevende å dekke opp, Logent har fleksibilitet til å håndtere våre topper, sier Lassegård som skryter av Logent sine teknologiske løsninger.

– Den er svært ryddig og oversiktlig. Jeg kan enkelt se hvilke medarbeidere som kommer til oss, hvor lenge de skal være her og hva det koster oss. Vi har gitt Logent frie tøyler til å velge de ansatte som de mener passer best, og det har fungert bra. Jeg er veldig fornøyd med hvordan de er som personer, i tillegg til at de jobber raskt, sier Lassegård.

Med sine 3000 ansatte fordelt på Norge og Sverige, er Logent et komplett kompetansehus når det kommer til logistikk og fleksible bemanningsløsninger for sine kunder.

AUTONOM SKIPSFART/22. februar 2019

40.000 billass spares med Yara Birkeland

– Dette er et svært spennende prosjekt. Ikke fordi det har hatt spesielt store tekniske utfordringer, men fordi det representerer en sterk miljøsatsing og er en spydspiss på sitt felt. Her har vi fått være med på å være helt i front i utviklingen, og det setter vi pris på. Les hele saken

VONGTOG/21. februar 2019

– Skjerp kravene og få farlige vogntog bort fra veiene

Et stort flertall nordmenn mener kravene til vogntog bør skjerpes, viser en ny NAF-undersøkelse. I tillegg bør transportfirmaer og de som kjøper transporttjenester holdes medansvarlig for sikkerheten. – Vi kan ikke leve med utryggheten folk opplever med farlige vogntog, sier Camilla Ryste, kommunikasjonssjef i NAF. Les hele saken

Til toppen