Haugen-Gruppen signerer logistikkontrakt med Logent
(Foto: Logent)

Haugen-Gruppen signerer logistikkontrakt med Logent

Gode løsninger og tidligere erfaringer er nøkkelen til at Haugen Gruppen velger Logent som sin logistikkpartner.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

– Vår oppgave er å effektivisere og gjøre vårt ytterste for at Haugen-Gruppen blir enda bedre. Vi fokuserer på kontinuerlig forbedring og KPI rapportering for å stadig kunne utvikle og forbedre oss, sier direktør i Logent Norge Kenneth Thoresen.

Haugen-Gruppen har lange tradisjoner med mat og drikke. Produktene deres finnes overalt fra butikker og bensinstasjoner til hoteller og restauranter. Når behovet for en logistikkpartner meldte seg hadde Stian Lassegård, Supply Chain Developer i Haugen-Gruppen, gode erfaringer med Logent fra tidligere.

– Jeg kjente til Logent fra min forrige jobb og visste at de hadde en kompetanse som vi manglet. Vi har sesongvariasjoner som er krevende å dekke opp, Logent har fleksibilitet til å håndtere våre topper, sier Lassegård som skryter av Logent sine teknologiske løsninger.

– Den er svært ryddig og oversiktlig. Jeg kan enkelt se hvilke medarbeidere som kommer til oss, hvor lenge de skal være her og hva det koster oss. Vi har gitt Logent frie tøyler til å velge de ansatte som de mener passer best, og det har fungert bra. Jeg er veldig fornøyd med hvordan de er som personer, i tillegg til at de jobber raskt, sier Lassegård.

Med sine 3000 ansatte fordelt på Norge og Sverige, er Logent et komplett kompetansehus når det kommer til logistikk og fleksible bemanningsløsninger for sine kunder.

ALKOLÅS/12. desember 2018

Alkolås skaper økt trygghet for kommunale kjøretøy

Norske kommuner og fylkeskommuner eier mange biler, nyttekjøretøy og busser. Stadig flere kjøretøy i Norge får nå innmontert alkolås som følge av at Stortinget våren 2018 vedtok endringer i vegtrafikkloven. De nye reglene som trer i kraft fra nyttår betyr at alle nye busser og minibusser som skal brukes i persontransport mot vederlag fra 1. januar 2019 skal ha alkolås. Les hele saken

LOGISTIKK/10. desember 2018

Samarbeider for å redusere time-to-market for 3D-printede deler

PostNord AB, leverandøren av kommunikasjons- og logistikkløsninger i Norden, kunngjorde at selskapet har inngått partnerskap med GKN Powder Metallurgy, en ledende innovasjonsutviklingspartner innen produksjonsindustrien. Samarbeidet vil gjøre 3D-print av deler i produksjonsindustrien til et mer åpent og tilgjengelig marked. Les hele saken

Til toppen