Installasjon av elektro og sprinkelanlegg i Vestby Logistics Center
(Illustrasjon: Instalco)

Installasjon av elektro og sprinkelanlegg i Vestby Logistics Center

Instalcoserlskapet Elkontakt har mottatt sitt første oppdrag utenfor Sveriges grenser sammen med det norske instalcoselskapet VITO. Prosjektet gjelder installasjon av elektro og sprinkelanlegg i Vestby Logistics Center utenfor Oslo. Total ordreverdi utgjør ca. 30 millioner.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

På Vestby Logistikk senter skal man bygge to lagerbygninger, en dokkingstasjon og kontorer på totalt 45 000 kvadratmeter. Elkontakt har fått i oppdrag å gjennomføre installasjon av el, datanettverk, passajesystem og brannalarmer, mens VITO vil utføre sprinklerinstallasjoner på prosjektet.

– Dette er et veldig godt eksempel på samarbeid innen Instalco, hvor vi kan være konkurransedyktige samtidig som vi finner den beste løsningen for kunden, sier Vidar Lien, administrerende direktør i VITO teknisk entreprenør AS i Drammen.

Oppdragsgiveren er NREP Logicenter og leietaker er Prime Cargo som skal bruke lokalene for lagring av matvarer. Elkontakt er spesialister på installasjoner i nybygg, hovedsakelig på logistikk sentre og lager og produksjonshall, og har lang erfaring med den typen prosjekt. VITO har lang erfaring med komplette løsninger innen VS, sprinkler og ventilasjon.

– Prosjektet i Vestby blir vårt første prosjekt i utlandet. Vi har hatt et godt samarbeid med NREP Logicenters rundt bygningen av logistikk sentre, og vi er stolte over å ha fått tillit til å gjøre et så stort prosjekt for dem selv i Norge, sier Rickard Ärlig, administrerende direktør i Elkontakt.

Prosjektet starter i slutten av april og skal overleveres i oktober.

Til toppen