Inviterer til ny Lexit Group-messe

Inviterer til ny Lexit Group-messe

For fjerde år på rad inviteres det til Lexit Group-messe i Posthallen i Oslo. Her presenteres spennende prosjekter og nyheter på alle fagområder.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

- For fjerde år på rad har vi gleden av å invitere til Lexit Group-messe i Posthallen i Oslo. Vi ønsker å vise dere hvilke spennende prosjekter vi holder på med og nyhetene som kommer – på alle fagområder! For at dere skal hygge dere maksimalt gjentar vi suksessen med eksotisk buffet og flytende forfriskninger gjennom hele dagen, melder Lexit Group.

- Vi har fått gode tilbakemeldinger på at konseptet vårt fungerer og gleder oss til å se igjen flere av dere, samtidig som vi håper at mange nye ansikter finner veien til messa.

Tettere relasjoner til kunder og samarbeidspartnere

- Formålet med messa er å skape tettere relasjoner til våre kunder og samarbeidspartnere. Her møter de kollegaer, konkurrenter og våre medarbeidere med spesialkompetanse innenfor hvert sitt produktområde. Vi er i konstant utvikling med våre software- og hardwareløsninger og har gode service- og vedlikeholdssystemer, som ivaretar behovet til våre kunder og partnere. Vi presenterte mange egenutviklede løsninger som definitivt vil effektivisere hverdagen for våre brukere, sa messeansvarlig Svein Lauritsen hos Lexit Group, under fjorårets messe.

SYSTEM/ 9. april 2019

Lanserer smart og sikkert styresystem som styrer alt utstyr på lastebilen

Etter et par år med utvikling og harde tester er Mählers nye proporsjonale styresystem MC3 nå klart til lansering. Systemet er utviklet for mykere, sikrere og mer intuitiv styring av både plog, høvelblad, spreder og tippflak. MC3 er bygd for fjernsupport; via mobilnettet kan man koble opp styresystemet og få teknisk support, uavhengig av hvor man befinner seg. MC3 oppfyller dessuten den nyeste og ledende maskinsikkerhetsstandarden, EN ISO 13849, og er dermed et av de sikreste styringssystemene på markedet for veivedlikeholdsprodukter. Les hele saken

Til toppen