Iveco lanserer "Dealer Locator"

Iveco lanserer "Dealer Locator"

En ny versjon av Ivecos forhandler-lokalisering (Dealer Locator) er nå lansert. Den gjør det enkelt å finne nærmeste salgs- og servicepunkt innenfor et gitt geografisk område.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Dekker hele verden

Iveco er over hele verden med den nye forhandler-lokaliseringen. Dette er slagordet som følger et nylig gjennomført prosjekt for å overhale verktøyet som gjør det enkelt å finne forhandlere. I verktøyets «Find Dealer»-seksjon kan brukerne nå bevege seg rundt på et fullskjerm kart med nøkkelinformasjoner om Ivecos salgs- og servicepunkter. Brukerne kan også gjøre nytte av en navigasjons-funksjon for å finne hvordan man best når den aktuelle lokasjonen.

[img id="1"]

Brukes på alle typer smarttelefoner og nettbrett

Verktøyet er optimert for å kunne brukes på alle typer smarttelefoner og nettbrett. Tjenesten finner umiddelbart brukerens plassering når den slås på for å gi best mulig informasjon om nærmeste salgs- eller servicepunkt.

Verktøyets enkle, intuitive brukerflate hjelper besøkende å gjøre et valg gjennom å aktivere en serie med filtre, som type forhandler, kjøretøy-serie eller nødvendig service-tjeneste, og gir samtidig muligheten til å kontakte det aktuelle Iveco-punktet direkte.

På denne måten bekrefter Iveco igjen sin rolle som business-partner - en av selskapets kjerneverdier – ved å være nær og tilgjengelig for kundene og yte konstant, holdbar og vennlig oppfølging, for å sikre at alle Iveco-brukere oppnår en best mulig løsning på sine behov.

SOFTWARE/13. juli 2018

Bruker teknologi for å effektivisere flyplassdriften

Etter at Widerøe Ground Handling inngikk avtalen om å overta store deler av bakkevirksomheten til SAS, trengte de et felles støttesystem for å håndtere driften på best mulig måte. Med bistand fra Lexit Group har de kommet frem til en optimal løsning. Les hele saken

ALKOLÅS/11. juli 2018

EU ønsker å innføre 11 sikkerhetssystemer

EU ønsker å innføre 11 sikkerhetssystemer inkludert monteringsanvisning om bruk av alkolås på nye biler innen 2021. Målet er å bidra til å halvere antall dødsulykker i trafikken. Det er bladet Autocar som nylig setter fokus på EUs sikkerhetsliste som består av alkolås, automatisk nødbrems, trøtthetsvarsler, svart boks, automatisk nødblink, intelligent fartsholder, fil-assistent, bedre fotgjengerbeskyttelse, ryggekamera og sensorer, bedre passasjerbeskyttelse og forbedrede sikkerhetsbelter. Les hele saken

KOLLEKTIVTRANSPORT/10. juli 2018

Regjeringen følger opp Nasjonal transportplan med ny handlingsplan for kollektivtransport

– Bedre kollektivløsninger vil gi folk flest bedre mobilitet og større fleksibilitet i hverdagen. I byene kan bedre kollektivløsninger bidra til å gjøre privatbilen overflødig for mange. Derfor har vi prioritert kollektivtransporten høyt i Nasjonal transportplan, og derved kan en rekke byer øke sin lokale satsing på kollektivtrafikk kraftig. Les hele saken

Til toppen