Iveco lanserer "Dealer Locator"

Iveco lanserer "Dealer Locator"

En ny versjon av Ivecos forhandler-lokalisering (Dealer Locator) er nå lansert. Den gjør det enkelt å finne nærmeste salgs- og servicepunkt innenfor et gitt geografisk område.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Dekker hele verden

Iveco er over hele verden med den nye forhandler-lokaliseringen. Dette er slagordet som følger et nylig gjennomført prosjekt for å overhale verktøyet som gjør det enkelt å finne forhandlere. I verktøyets «Find Dealer»-seksjon kan brukerne nå bevege seg rundt på et fullskjerm kart med nøkkelinformasjoner om Ivecos salgs- og servicepunkter. Brukerne kan også gjøre nytte av en navigasjons-funksjon for å finne hvordan man best når den aktuelle lokasjonen.

[img id="1"]

Brukes på alle typer smarttelefoner og nettbrett

Verktøyet er optimert for å kunne brukes på alle typer smarttelefoner og nettbrett. Tjenesten finner umiddelbart brukerens plassering når den slås på for å gi best mulig informasjon om nærmeste salgs- eller servicepunkt.

Verktøyets enkle, intuitive brukerflate hjelper besøkende å gjøre et valg gjennom å aktivere en serie med filtre, som type forhandler, kjøretøy-serie eller nødvendig service-tjeneste, og gir samtidig muligheten til å kontakte det aktuelle Iveco-punktet direkte.

På denne måten bekrefter Iveco igjen sin rolle som business-partner - en av selskapets kjerneverdier – ved å være nær og tilgjengelig for kundene og yte konstant, holdbar og vennlig oppfølging, for å sikre at alle Iveco-brukere oppnår en best mulig løsning på sine behov.

SYSTEM/ 9. april 2019

Lanserer smart og sikkert styresystem som styrer alt utstyr på lastebilen

Etter et par år med utvikling og harde tester er Mählers nye proporsjonale styresystem MC3 nå klart til lansering. Systemet er utviklet for mykere, sikrere og mer intuitiv styring av både plog, høvelblad, spreder og tippflak. MC3 er bygd for fjernsupport; via mobilnettet kan man koble opp styresystemet og få teknisk support, uavhengig av hvor man befinner seg. MC3 oppfyller dessuten den nyeste og ledende maskinsikkerhetsstandarden, EN ISO 13849, og er dermed et av de sikreste styringssystemene på markedet for veivedlikeholdsprodukter. Les hele saken

Til toppen