Jetpak Norge får ny Sales Manager

Jetpak Norge får ny Sales Manager

Mariann Myklebust er ansatt som den nye Sales Manager i Jetpak Norge. I tillegg til ansvaret for å lede Norsk salgsorganisasjon, vil Mariann være en del av Commercial Management team. Hun tiltrådte stillingen 1. september.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Jetpak er et enkel og rask alternativet for prioriterte leveranser dør til dør. Mariann Myklebust, vil hun være en sentral person som har ansvaret for å styrke Jetpak sin posisjon i markedet, utvikle salgsarbeid og videre bidra til en fortsatt positiv utvikling.

Et moderne, ledende transportforetak

- Vi har en spennende framtid foran oss, i en bransje som står overfor forandringer. Med Jetpaks sterke fundament i ekspressleveranser og Marianns erfaring innen logistikk, salg og tjenesteutvikling er jeg sikker om at vi ytterligere kan styrke Jetpaks posisjon som et moderne, ledende transportforetak, sier Stein, CCO Jetpak Group.

Mariann har jobbet i DHL Express Norge som innenfor for forretningsutvikling og salg, og har også hatt rollen som Head of Product & Network. Etter sin tid i DHL var Mariann ansatt i Virkestransport Øst AS (VTØ) som Daglig Leder, og senere som administrerende direktør i Itella Logistics AS og NTG Road Norge AS. Mariann tiltrådte stillingen som Sales Manager i Norge 1. september.

Neste skritt i Jetpaks utvikling

- Det føles veldig spennende å være med på den reisen Jetpak har startet på for å styrke sin posisjon i logistikkmarkedet og forsterke salgs- og markedssiden. Jetpak står for en sterk merkevare, et produkt med høy kvalitet og høy leveringspresisjon, og det skal bli spennende sammen med øvrig ledelse å ta neste skritt i Jetpaks utvikling, sier Mariann Myklebust, Sales Manager.

SOFTWARE/13. juli 2018

Bruker teknologi for å effektivisere flyplassdriften

Etter at Widerøe Ground Handling inngikk avtalen om å overta store deler av bakkevirksomheten til SAS, trengte de et felles støttesystem for å håndtere driften på best mulig måte. Med bistand fra Lexit Group har de kommet frem til en optimal løsning. Les hele saken

ALKOLÅS/11. juli 2018

EU ønsker å innføre 11 sikkerhetssystemer

EU ønsker å innføre 11 sikkerhetssystemer inkludert monteringsanvisning om bruk av alkolås på nye biler innen 2021. Målet er å bidra til å halvere antall dødsulykker i trafikken. Det er bladet Autocar som nylig setter fokus på EUs sikkerhetsliste som består av alkolås, automatisk nødbrems, trøtthetsvarsler, svart boks, automatisk nødblink, intelligent fartsholder, fil-assistent, bedre fotgjengerbeskyttelse, ryggekamera og sensorer, bedre passasjerbeskyttelse og forbedrede sikkerhetsbelter. Les hele saken

KOLLEKTIVTRANSPORT/10. juli 2018

Regjeringen følger opp Nasjonal transportplan med ny handlingsplan for kollektivtransport

– Bedre kollektivløsninger vil gi folk flest bedre mobilitet og større fleksibilitet i hverdagen. I byene kan bedre kollektivløsninger bidra til å gjøre privatbilen overflødig for mange. Derfor har vi prioritert kollektivtransporten høyt i Nasjonal transportplan, og derved kan en rekke byer øke sin lokale satsing på kollektivtrafikk kraftig. Les hele saken

Til toppen