Jøtul har signert transportavtale med Dachser
(Foto: Dachser)

Jøtul har signert transportavtale med Dachser

En av verdens eldste produsenter av ovner, innsatser og peiser har signert en transportavtale med Dachser Norway. Siden 1 juni 2018 har Dachser håndtert Jøtuls eksport til Europa.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

– Vi ser frem til å hjelpe Jøtul med å distribuere sine velkjente kvalitetsovner til frosne europeere kommende vinter,» forteller Benjamin Fjellheim, Sales Manager European Logistics hos Dachser Norway på Vinterbro.

Som markedsleder innen stykkgods i Europa i henhold til nylige studier fra Fraunhofer IIS Center for anvendt forskning på forsyningskjedetjenester SCS vil Dachser nå håndtere eksport for Jøtul – både stykkgods og partigods.

Optimalisering av logistikken

Jøtul Group valgte Dachser som sin strategiske servicepartner for distribusjon til Sentral-Europa. Denne beslutningen ble basert på Dachsers samlede tjenestetilbud, men også tilleggstjenester som forhåndsavtalt levering.

For Jøtul Group er høy kvalitet viktig i alle deler av forsyningskjeden. Ved å produsere høykvalitetsovner og peiser, krever leveringen av disse en logistikkpartner med samme oppfatning av kvalitet, samt muligheten til å levere på dette.

Logistikkeksperten Dachser har allerede jobbet med Jøtul når det gjelder å optimalisere emballasjen til produktene. Dachser Norway ga sitt innspill i et prosjekt med å endre emballasjen og pallene for ovnene til noe som bedre tåler transport og håndtering.

SYSTEM/ 9. april 2019

Lanserer smart og sikkert styresystem som styrer alt utstyr på lastebilen

Etter et par år med utvikling og harde tester er Mählers nye proporsjonale styresystem MC3 nå klart til lansering. Systemet er utviklet for mykere, sikrere og mer intuitiv styring av både plog, høvelblad, spreder og tippflak. MC3 er bygd for fjernsupport; via mobilnettet kan man koble opp styresystemet og få teknisk support, uavhengig av hvor man befinner seg. MC3 oppfyller dessuten den nyeste og ledende maskinsikkerhetsstandarden, EN ISO 13849, og er dermed et av de sikreste styringssystemene på markedet for veivedlikeholdsprodukter. Les hele saken

Til toppen