Jøtul har signert transportavtale med Dachser
(Foto: Dachser)

Jøtul har signert transportavtale med Dachser

En av verdens eldste produsenter av ovner, innsatser og peiser har signert en transportavtale med Dachser Norway. Siden 1 juni 2018 har Dachser håndtert Jøtuls eksport til Europa.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

– Vi ser frem til å hjelpe Jøtul med å distribuere sine velkjente kvalitetsovner til frosne europeere kommende vinter,» forteller Benjamin Fjellheim, Sales Manager European Logistics hos Dachser Norway på Vinterbro.

Som markedsleder innen stykkgods i Europa i henhold til nylige studier fra Fraunhofer IIS Center for anvendt forskning på forsyningskjedetjenester SCS vil Dachser nå håndtere eksport for Jøtul – både stykkgods og partigods.

Optimalisering av logistikken

Jøtul Group valgte Dachser som sin strategiske servicepartner for distribusjon til Sentral-Europa. Denne beslutningen ble basert på Dachsers samlede tjenestetilbud, men også tilleggstjenester som forhåndsavtalt levering.

For Jøtul Group er høy kvalitet viktig i alle deler av forsyningskjeden. Ved å produsere høykvalitetsovner og peiser, krever leveringen av disse en logistikkpartner med samme oppfatning av kvalitet, samt muligheten til å levere på dette.

Logistikkeksperten Dachser har allerede jobbet med Jøtul når det gjelder å optimalisere emballasjen til produktene. Dachser Norway ga sitt innspill i et prosjekt med å endre emballasjen og pallene for ovnene til noe som bedre tåler transport og håndtering.

BIODRIVSTOFF/18. oktober 2018

Omsetningen av avansert biodrivstoff øker

Tall fra Skattedirektoratet viser at omsetningen av avansert biodrivstoff i første halvdel av 2018 har økt betydelig sammenliknet med fjoråret. – En gledelig utvikling, mener Drivkraft Norge og Nobio, som begge er en del av samarbeidet Biodrivstoff 2030. Organisasjonene advarer mot å gjøre kortsiktige endringer i biodrivstoffpolitikken. Les hele saken

KJØRETØY/16. oktober 2018

En milepæl for Volvo FH – bil nummer 1 million ble levert på IAA i Hannover

Volvo Trucks‘ flaggskip, Volvo FH, feirer 25 års jubileum i år og er en av transportbransjens største suksesser noensinne. Nå har jubileumsbilen passert en ny spennende milepæl. Den 19. september ble Volvo FH nummer 1 million overlevert til en stolt kunde på IAA-messen i Hannover av Claes Nilsson, president i Volvo Trucks. Les hele saken

Til toppen