Kinesiske havnemyndigheter på studietur hos FREJA Norge
(Foto: FREJA)

Kinesiske havnemyndigheter på studietur hos FREJA Norge

Samtidig som Norge sitt offisielle besøk i Kina i april, med statsministeren i spissen, ble FREJA kontaktet av Chinese European International Exchange Association i Paris. De ønsket å invitere havnemyndighetene i Cangzhou til en studietur hos FREJA i Norge.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

I juni ankom delegasjonen Langhus, hvor sterke bånd ble knyttet.

- Hvordan vi opererer logistikkløsninger og internasjonale transporter med Track & Trace og trygg fortolling var interessant og lærerikt.

Fikk tilbud om å utvide sin operasjon i Kina

FREJA fikk samtidig tilbud om god bistand til å utvide sin operasjon i Kina. Delegasjonen viste imponerende fasiliteter for utvikling i dette området som de kinesiske myndighetene nå satser sterkt på.

- Vi etablerte oss i Shanghai i fjor, og utviklingen er svært positiv, så det blir spennende å vurdere nye muligheter.

- Neste dag hadde vi glede av å være gjester av Oslo Havn, som viste frem vår flotte fjord og by fra sjøen. En fornøyd delegasjon kunne reise tilbake til Kina med gode minner og et godt grunnlag for videre utvikling.

EL-LASTEBIL/18. mai 2018

Presenterer sin andre elektriske lastebilmodell på tre uker

Bare tre uker etter avdukingen av Volvo Trucks' første helelektriske lastebil, Volvo FL Electric, utvider selskapet produktserien med enda en elektrisk lastebil. Volvo FE Electric er designet for tyngre distribusjonsoppdrag og avfallshåndtering i bymiljøer, med vogntogvekter på opptil 27 tonn. Salget begynner i Europa i 2019. Les hele saken

Til toppen