Kinesiske havnemyndigheter på studietur hos FREJA Norge
(Foto: FREJA)

Kinesiske havnemyndigheter på studietur hos FREJA Norge

Samtidig som Norge sitt offisielle besøk i Kina i april, med statsministeren i spissen, ble FREJA kontaktet av Chinese European International Exchange Association i Paris. De ønsket å invitere havnemyndighetene i Cangzhou til en studietur hos FREJA i Norge.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

I juni ankom delegasjonen Langhus, hvor sterke bånd ble knyttet.

- Hvordan vi opererer logistikkløsninger og internasjonale transporter med Track & Trace og trygg fortolling var interessant og lærerikt.

Fikk tilbud om å utvide sin operasjon i Kina

FREJA fikk samtidig tilbud om god bistand til å utvide sin operasjon i Kina. Delegasjonen viste imponerende fasiliteter for utvikling i dette området som de kinesiske myndighetene nå satser sterkt på.

- Vi etablerte oss i Shanghai i fjor, og utviklingen er svært positiv, så det blir spennende å vurdere nye muligheter.

- Neste dag hadde vi glede av å være gjester av Oslo Havn, som viste frem vår flotte fjord og by fra sjøen. En fornøyd delegasjon kunne reise tilbake til Kina med gode minner og et godt grunnlag for videre utvikling.

AUTONOM SKIPSFART/22. februar 2019

40.000 billass spares med Yara Birkeland

– Dette er et svært spennende prosjekt. Ikke fordi det har hatt spesielt store tekniske utfordringer, men fordi det representerer en sterk miljøsatsing og er en spydspiss på sitt felt. Her har vi fått være med på å være helt i front i utviklingen, og det setter vi pris på. Les hele saken

VONGTOG/21. februar 2019

– Skjerp kravene og få farlige vogntog bort fra veiene

Et stort flertall nordmenn mener kravene til vogntog bør skjerpes, viser en ny NAF-undersøkelse. I tillegg bør transportfirmaer og de som kjøper transporttjenester holdes medansvarlig for sikkerheten. – Vi kan ikke leve med utryggheten folk opplever med farlige vogntog, sier Camilla Ryste, kommunikasjonssjef i NAF. Les hele saken

Til toppen