Kinesiske havnemyndigheter på studietur hos FREJA Norge

Kinesiske havnemyndigheter på studietur hos FREJA Norge

Samtidig som Norge sitt offisielle besøk i Kina i april, med statsministeren i spissen, ble FREJA kontaktet av Chinese European International Exchange Association i Paris. De ønsket å invitere havnemyndighetene i Cangzhou til en studietur hos FREJA i Norge.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

I juni ankom delegasjonen Langhus, hvor sterke bånd ble knyttet.

- Hvordan vi opererer logistikkløsninger og internasjonale transporter med Track & Trace og trygg fortolling var interessant og lærerikt.

Fikk tilbud om å utvide sin operasjon i Kina

FREJA fikk samtidig tilbud om god bistand til å utvide sin operasjon i Kina. Delegasjonen viste imponerende fasiliteter for utvikling i dette området som de kinesiske myndighetene nå satser sterkt på.

- Vi etablerte oss i Shanghai i fjor, og utviklingen er svært positiv, så det blir spennende å vurdere nye muligheter.

- Neste dag hadde vi glede av å være gjester av Oslo Havn, som viste frem vår flotte fjord og by fra sjøen. En fornøyd delegasjon kunne reise tilbake til Kina med gode minner og et godt grunnlag for videre utvikling.

SJØTRANSPORT/20. februar 2018

Kystverkets handlingsprogram 2018 – 2029 er vedtatt

Etter en ekstern høringsrunde er Kystverkets handlingsprogram for 2018 – 2029 nå vedtatt. Viktige satsninger for Kystverket i årene framover er å fjerne vedlikeholdsetterslepet på navigasjonsinnretninger, å stimulere til mer sjøtransport gjennom tilskuddsordninger og Stad skipstunnel. Les hele saken

Til toppen