Kjøper Salto Ladestasjon AS

Kjøper Salto Ladestasjon AS

DEFA AS har kjøpt Salto Ladestasjoner AS. Kjøpet inkluderer også datterselskapet Cloudcharge AB. Salto er Norges ledende leverandør av ladestasjoner og infrastruktur til el- og hybridbiler.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Cloudcharge AB tilbyr betalings og administrasjonsløsninger til eiere av ladeparker og ladepunkter. DEFA AS er global markedsleder innen lading og forvarming av diesel og bensindrevne biler, og tilbyr også en rekke tilhørende digitale løsninger.Selskapenes kombinerte kompetanse og erfaring gir større konkurransekraft og gode rammebetingelser for utvikling av innovativesystemer og teknologiske løsninger.

Krever store nye investeringer for å fortsette veksten

- Vi setter stor pris på å få alle fra Salto med på laget. Den unike kunnskapen og erfaringen de tar med seg vil gi oss alle en mengde nye muligheter som vi gleder oss til å utnytte», sier Bård Klungseth, CEO i DEFA Gruppen.

- Ladestasjoner og infrastruktur for el- og hybridbiler er en naturlig og nå viktig del av vår produktportefølje. Vi er svært tilfreds med å ha funnet et miljø som deler våre verdier, ambisjoner og vårt fokus på kvalitet.

Salto står ved en milepæl som krever store nye investeringer for å fortsette veksten.

- Vi så etter en partner som kan hjelpe oss å vokse videre og sikre gode arbeidsplasser fremover.DEFA har en velutviklet salgsorganisasjon mot bilforhandlere og rådgivende ingeniører i Norden. De har også stor innovativ kraft innen digitale tjenester. Vi mener DEFA er den beste kandidaten til å ta Salto videre. DEFAs tilstedeværelse på tre kontinenter gir oss uante muligheter til å overføre det vi har lært i Norge til nye markeder over hele verden, sier en av hovedpersonene bak Salto Ladestasjoner, Hedda Heyerdahl Braathen.

GODSTRANSPORT/17. august 2018

Vellykket debatt på Fullriggeren Sørlandet

På Arendalsuka 2018 inviterte Norconsult til debatt for å sikre bedre styring av godsflyt mellom sjø og jernbane. Fullriggeren Sørlandet ble fylt til randen med over 80 deltagere, deriblant politikere, havnesjefer, beslutningstagere og andre havneinteresserte debattanter og gjester. Les hele saken

LOGISTIKK/17. august 2018

Bygger nytt logistikksenter i Hirtshals

Color Line bygger et logistikksenter på totalt 18 000 m2 i Hirtshals. I tråd med Color Lines miljøprofil bygges senteret etter danske standarder og krav der bærekraftige løsninger er prioritert. Det første spadetaket tas fredag, og de første 9 400 m2 av bygget vil stå klare i september 2019. Les hele saken

Til toppen