Kjøper Salto Ladestasjon AS

Kjøper Salto Ladestasjon AS

DEFA AS har kjøpt Salto Ladestasjoner AS. Kjøpet inkluderer også datterselskapet Cloudcharge AB. Salto er Norges ledende leverandør av ladestasjoner og infrastruktur til el- og hybridbiler.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Cloudcharge AB tilbyr betalings og administrasjonsløsninger til eiere av ladeparker og ladepunkter. DEFA AS er global markedsleder innen lading og forvarming av diesel og bensindrevne biler, og tilbyr også en rekke tilhørende digitale løsninger.Selskapenes kombinerte kompetanse og erfaring gir større konkurransekraft og gode rammebetingelser for utvikling av innovativesystemer og teknologiske løsninger.

Krever store nye investeringer for å fortsette veksten

- Vi setter stor pris på å få alle fra Salto med på laget. Den unike kunnskapen og erfaringen de tar med seg vil gi oss alle en mengde nye muligheter som vi gleder oss til å utnytte», sier Bård Klungseth, CEO i DEFA Gruppen.

- Ladestasjoner og infrastruktur for el- og hybridbiler er en naturlig og nå viktig del av vår produktportefølje. Vi er svært tilfreds med å ha funnet et miljø som deler våre verdier, ambisjoner og vårt fokus på kvalitet.

Salto står ved en milepæl som krever store nye investeringer for å fortsette veksten.

- Vi så etter en partner som kan hjelpe oss å vokse videre og sikre gode arbeidsplasser fremover.DEFA har en velutviklet salgsorganisasjon mot bilforhandlere og rådgivende ingeniører i Norden. De har også stor innovativ kraft innen digitale tjenester. Vi mener DEFA er den beste kandidaten til å ta Salto videre. DEFAs tilstedeværelse på tre kontinenter gir oss uante muligheter til å overføre det vi har lært i Norge til nye markeder over hele verden, sier en av hovedpersonene bak Salto Ladestasjoner, Hedda Heyerdahl Braathen.

SOFTWARE/13. juli 2018

Bruker teknologi for å effektivisere flyplassdriften

Etter at Widerøe Ground Handling inngikk avtalen om å overta store deler av bakkevirksomheten til SAS, trengte de et felles støttesystem for å håndtere driften på best mulig måte. Med bistand fra Lexit Group har de kommet frem til en optimal løsning. Les hele saken

ALKOLÅS/11. juli 2018

EU ønsker å innføre 11 sikkerhetssystemer

EU ønsker å innføre 11 sikkerhetssystemer inkludert monteringsanvisning om bruk av alkolås på nye biler innen 2021. Målet er å bidra til å halvere antall dødsulykker i trafikken. Det er bladet Autocar som nylig setter fokus på EUs sikkerhetsliste som består av alkolås, automatisk nødbrems, trøtthetsvarsler, svart boks, automatisk nødblink, intelligent fartsholder, fil-assistent, bedre fotgjengerbeskyttelse, ryggekamera og sensorer, bedre passasjerbeskyttelse og forbedrede sikkerhetsbelter. Les hele saken

KOLLEKTIVTRANSPORT/10. juli 2018

Regjeringen følger opp Nasjonal transportplan med ny handlingsplan for kollektivtransport

– Bedre kollektivløsninger vil gi folk flest bedre mobilitet og større fleksibilitet i hverdagen. I byene kan bedre kollektivløsninger bidra til å gjøre privatbilen overflødig for mange. Derfor har vi prioritert kollektivtransporten høyt i Nasjonal transportplan, og derved kan en rekke byer øke sin lokale satsing på kollektivtrafikk kraftig. Les hele saken

Til toppen