M&G rute fra Norge til Tyskland.
M&G rute fra Norge til Tyskland. (Bilde: InfoMap Norge AS )

Lanserer PTV Map&Guide Internet i det norske markedet

InfoMap Norge kan igjen tilby Norske transportplanleggere et nytt, topp moderne, web basert ruteplanlegger system i verdensklasse. Med PTV Map&Guide Internet, et web basert system med all nødvendig funksjonalitet/innhold og de nyeste HGV kartene, kan alle nå planlegge optimale og økonomiske ruter for tyngre kjøretøy – i hele Europa.

  • Logistikk
  • Endret
Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

- Fordelene med ett lett tilgjengelig og alltid oppdatert system/kart er så store at vi besluttet å erstatte vårt mestselgende ruteplanlegger system igjennom 20 år; Route-LogiX med PTV Map&Guide Internet. Vi snakker her om et generasjonsskifte, hvor Map&Guide Internet muliggjør en mye bedre, mer nøyaktig og økonomisk ruteplanlegging, som blant annet tar hensyn til veiavgifter/bomavgifter, 2 sjåfører, begrensninger for tungtrafikk og farlig gods, trafikk informasjon/status og optimert besøksrekkefølge. Samt CO2 rapporter, Drag & Drop adresselister rett på en rute, sende rute direkte til sjåførens mobil, se etter ledig returlast, enkelt dele ruteplanlegginger med andre ansatte og mye mer, sier Ole Jakob Nilsen hos InfoMap Norge.

Web baserte logistikksystemer

InfoMap Norge AS har i dag spesialisert seg på web baserte logistikksystemer innenfor ruteplanlegging- / optimering og flåtestyring. Selskapet har i over 21 år solgt logistikkløsninger i Norge.

- PTVs profesjonelle ruteplanlegger system passer godt inn i vår produktportefølje av logistikksystemer. Systemet selges som en Software-as-a-Service, noe som innebærer at kunder kun betaler en fast månedsavgift for å bruke systemet, hvor service & support, frie oppdateringer og også drift/hosting/backup av systemet er inkludert, fortsetter Ole Jakob Nilsen.

Europas største leverandør

PTV Group er Europas største leverandør av transport og ruteplanlegger systemer for det profesjonelle markedet, med over 55.000 Map&Guide brukere.

- Å vokse i samarbeide med partnere som InfoMap Norge er en viktig del i vår måte å arbeide på. Det føles trygt å kunne samarbeide med InfoMap Norge, som har kunnskap og erfaring med logistikksystemer og som også i mange år har hatt et vellykket samarbeid med andre systemleverandører som vi kjenner godt til, sier Marcel De Haas, Business Developments Manager, PTV Group.

BIODRIVSTOFF/18. oktober 2018

Omsetningen av avansert biodrivstoff øker

Tall fra Skattedirektoratet viser at omsetningen av avansert biodrivstoff i første halvdel av 2018 har økt betydelig sammenliknet med fjoråret. – En gledelig utvikling, mener Drivkraft Norge og Nobio, som begge er en del av samarbeidet Biodrivstoff 2030. Organisasjonene advarer mot å gjøre kortsiktige endringer i biodrivstoffpolitikken. Les hele saken

KJØRETØY/16. oktober 2018

En milepæl for Volvo FH – bil nummer 1 million ble levert på IAA i Hannover

Volvo Trucks‘ flaggskip, Volvo FH, feirer 25 års jubileum i år og er en av transportbransjens største suksesser noensinne. Nå har jubileumsbilen passert en ny spennende milepæl. Den 19. september ble Volvo FH nummer 1 million overlevert til en stolt kunde på IAA-messen i Hannover av Claes Nilsson, president i Volvo Trucks. Les hele saken

Til toppen