Jørund Woll flankert av Colin Gray (Combilift) og Fabio Bernieri (Baumann).
Jørund Woll flankert av Colin Gray (Combilift) og Fabio Bernieri (Baumann). (Bilde: Eirik Iveland)

Materialhåndtering på Bygg Reis Deg

Materialhåndtering hadde med seg fire nye trucker, og det var mange interesserte som ville se på hvilke modeller de kunne tilby. Nå fikk de ikke med seg utstillingsmodellene – de var alle solgt før messen.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

– Det går veldig bra i byggebransjen i Norge, og det betyr at det er mange som skal håndtere byggevarer. Det nyter vi godt av, sier disponent Jørund Woll i Materialhåndtering AS.

Fra Combilift var det tre 4-veis trucker med på Bygg Reis Deg, mens en Baumann HX 30, en lavplattform truck, skal til Heddal Hytter i Telemark.

 Du kommer lett inn og ut av C3000E LC.
Du kommer lett inn og ut av C3000E LC.

C4000 4-veis motvektstruck, er en inngangsmodell fra Combilift sin hovedserie. Videre var det en C3000 CB, en kompakt og fleksibel modell som skal til Maxbo. Der skal den brukes innendørs, så det er elektrisk som gjelder.

Representanter fra Maxbo så også nærmere på den nye elektriske trucken i C-serien. En C3000E LC (low cabin) med 3 tonns løftekapasitet skal til Jatak AS.

– Denne modellen har senket førerhytte som gjøre det enklere å gå inn og ut av trucken. Det er en stor fordel der føreren ikke sitter i trucken hele dagen, men har mange kortere operasjoner, sier Woll.

SMART TRANSPORT/20. februar 2019

Ford tester unikt transportsystem for mindre kø og forurensing

Ford tester et skybasert transportsystem med varebiler, sykkelbud og bud til fots for å levere pakker. Bilprodusenten forventer en kraftig økning i leveringseffektiviteten, færre køer og bedret miljø i urbane strøk. Les hele saken

TRANSPORTNÆRINGEN/19. februar 2019

Korleis skal vi løyse framtidas transportutfordringar

– Digitalisering og autonomi brukt på rett måte kan skape ein betre reisekvardag, effektivisere næringstransporten og hjelpe oss å nå andre viktige mål i transportpolitikken. Teknologi vil også vere avgjerande for å oppnå utslippskutt. Eg er difor glad for at vi gjennom Transport21 no samlar flinke og engasjerte folk som kan gje oss råd om korleis vi best kan innrette innsatsen for forsking og innovasjon i samferdselssektoren, seier samferdselsminister Jon Georg Dale. Les hele saken

Til toppen