Jørund Woll flankert av Colin Gray (Combilift) og Fabio Bernieri (Baumann).
Jørund Woll flankert av Colin Gray (Combilift) og Fabio Bernieri (Baumann). (Bilde: Eirik Iveland)

Materialhåndtering på Bygg Reis Deg

Materialhåndtering hadde med seg fire nye trucker, og det var mange interesserte som ville se på hvilke modeller de kunne tilby. Nå fikk de ikke med seg utstillingsmodellene – de var alle solgt før messen.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

– Det går veldig bra i byggebransjen i Norge, og det betyr at det er mange som skal håndtere byggevarer. Det nyter vi godt av, sier disponent Jørund Woll i Materialhåndtering AS.

Fra Combilift var det tre 4-veis trucker med på Bygg Reis Deg, mens en Baumann HX 30, en lavplattform truck, skal til Heddal Hytter i Telemark.

 Du kommer lett inn og ut av C3000E LC.
Du kommer lett inn og ut av C3000E LC.

C4000 4-veis motvektstruck, er en inngangsmodell fra Combilift sin hovedserie. Videre var det en C3000 CB, en kompakt og fleksibel modell som skal til Maxbo. Der skal den brukes innendørs, så det er elektrisk som gjelder.

Representanter fra Maxbo så også nærmere på den nye elektriske trucken i C-serien. En C3000E LC (low cabin) med 3 tonns løftekapasitet skal til Jatak AS.

– Denne modellen har senket førerhytte som gjøre det enklere å gå inn og ut av trucken. Det er en stor fordel der føreren ikke sitter i trucken hele dagen, men har mange kortere operasjoner, sier Woll.

KOLLEKTIVTRANSPORT/21. september 2018

Nytt system for sanntidsinformasjon til kollektivnettet i Trøndelag

FARA har signert en kontrakt med AtB om å levere et nytt system for sanntidsinformasjon til kollektivnettet i Trøndelag. Avtalen gjelder i første omgang transportmidler, holdeplasser og stasjoner i Stor-Trondheim, med opsjon på videre utvidelse til resten av fylket, inkludert hurtigbåt og ferge. Les hele saken

HYDROGENTOG/19. september 2018

Verdenspremiere: Alstoms hydrogentog settes inn i passasjertrafikk

Det var en verdenspremiere som ble feiret av Alstom, en av Europas største jernbaneprodusenter, ministeren for økonomi og transport i Niedersachsen, forbundsministeriet for transport og transportmyndighetene i Landesnahverkehrsgesellschaft Niedersachsen (LNVG) og Eisenbahnen und Verkehrsbetriebe Elbe-Weser (EVB) i Bremervörde søndag 16. september. Les hele saken

Til toppen