Med bedre leveringsgaranti
(Foto: Schenker)

Med bedre leveringsgaranti

Fra 22. mai 2018 har DB Schenker innført mulighet for levering før kl. 10:00 i tillegg til alternativt levering før kl. 13:00 på avtalt leveringsdag.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Løsningen gjelder stykkgods mellom 38 land i Europa, også til og fra Norge. Premium 10 eller Premium 13 gir kundene mer forutsigbarhet og raskere transport i hele Europa.

Tidsgarantier er ikke så vanlig i transportbransjen, men DB Schenker gjør dette for at kunder med stramme tidsluker skal være trygg på at leveransene skjer til avtalt tid.
 

SYSTEM/ 9. april 2019

Lanserer smart og sikkert styresystem som styrer alt utstyr på lastebilen

Etter et par år med utvikling og harde tester er Mählers nye proporsjonale styresystem MC3 nå klart til lansering. Systemet er utviklet for mykere, sikrere og mer intuitiv styring av både plog, høvelblad, spreder og tippflak. MC3 er bygd for fjernsupport; via mobilnettet kan man koble opp styresystemet og få teknisk support, uavhengig av hvor man befinner seg. MC3 oppfyller dessuten den nyeste og ledende maskinsikkerhetsstandarden, EN ISO 13849, og er dermed et av de sikreste styringssystemene på markedet for veivedlikeholdsprodukter. Les hele saken

Til toppen