Ny adm. dir. for Nobina Norge

Ny adm. dir. for Nobina Norge

Jan Volsdal blir ny adm. dir. for Nobina Norge og medlem av Nobinas konsernledelse. Jan Volsdal kommer fra stillingen som adm. dir. på Bring Cargo AS.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Innen 1. mai 2017 vil Jan Volsdal tiltre som adm. dir. for Nobina Norge AS. Nobina er Nordens største og det mest erfarne kollektivtrafikkselskap innenfor buss og transporterer over en million mennesker daglig i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

- Det gleder meg at vi å få Jan Volsdal til Nobinakonsernet. Han tar med seg mange års ledererfaring og har både dyp og bred kunnskap fra transport og logistikk både i Norge og internasjonalt. Jan blir et verdifullt tilskudd til vårt norske selskap og for Nobinakonsernet, sier konsernsjef Ragnar Norbäck.

Jan Volsdal har lang ledererfaring fra flere lederstillinger innenfor logistikk, transport og finans. Jan Volsdal er sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU og er 41 år. Han tar over etter Philipp Engedal som går videre til Flytoget ved årsskiftet. Jon Hovde, økonomisjef for Nobina Norge, vil etter årsskiftet tre inn i rollen som fungerende adm. dir. for Nobina Norge inntil Jan tiltrer.

- Nobina, med sin markedsledende posisjon i Norden og lange erfaring av kollektivtrafikk er et svært interessant selskap. Kollektivtrafikken står for en viktig og bærekraftig utvikling i samfunnet og det er derfor spennende å få lov til å være med å kunne bidra til å gjøre en forskjell. Jeg ser frem imot å lede Nobinas arbeide i et marked med stort potensial sammen med Nobinas dyktige medarbeidere, sier Jan Volsdal.

Jan Volsdal er for tiden adm. dir. i Bring Cargo. Tidligere har Jan har blant annet innehatt flere lederstillinger i Bring og Posten Norge og før dette i Ringnes/Carlsberg.

SAMFERDSEL/15. mai 2019

El-ferger bedre enn bro og tunnel?

– Det er grunn til å reise spørsmålet om hvorvidt el-ferger kan være et bedre alternativ enn kostbare broer og tunneler i tiden som kommer. Se bare på den såkalte «fergefri» kystvegen fra Stavanger til Trondheim. Det kan kanskje finnes bedre alternativer. Les hele saken

LOGISTIKK/14. mai 2019

Oslo City Hub er åpnet

Logistikkleverandøren DB Schenker åpnet 8. mai sitt første distribusjonssenter for utslippsfri distribusjon i Oslo, den nye Oslo City Hub. Den sentralt beliggende nye terminalen vil redusere CO2-utslippene av by distribusjon med 80% ved hjelp av elektriske biler og e-sykler. Oslo City Hub er en del av Electric City, Oslo by sin feltaktivitetssatsing knyttet til byens status som Europas Miljøhovedstad 2019. Les hele saken

KJØRETØY/13. mai 2019

Populær modell blir igjen tilgjengelig i Norge

Volvo lanserer nå det ekstra store Globetrotter XXL førerhuset som første gang ble tatt frem for Australia i 2008. Dette ble tilgjengelig på Volvo FH i 2009 og det ble totalt levert 159 FH med XXL – førerhus i FH Classic-serien i Norge den gangen. Nå lanseres dagens Volvo FH-modell med det spesielle førerhuset. Les hele saken

Til toppen