Ny adm. dir. for Nobina Norge

Ny adm. dir. for Nobina Norge

Jan Volsdal blir ny adm. dir. for Nobina Norge og medlem av Nobinas konsernledelse. Jan Volsdal kommer fra stillingen som adm. dir. på Bring Cargo AS.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Innen 1. mai 2017 vil Jan Volsdal tiltre som adm. dir. for Nobina Norge AS. Nobina er Nordens største og det mest erfarne kollektivtrafikkselskap innenfor buss og transporterer over en million mennesker daglig i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

- Det gleder meg at vi å få Jan Volsdal til Nobinakonsernet. Han tar med seg mange års ledererfaring og har både dyp og bred kunnskap fra transport og logistikk både i Norge og internasjonalt. Jan blir et verdifullt tilskudd til vårt norske selskap og for Nobinakonsernet, sier konsernsjef Ragnar Norbäck.

Jan Volsdal har lang ledererfaring fra flere lederstillinger innenfor logistikk, transport og finans. Jan Volsdal er sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU og er 41 år. Han tar over etter Philipp Engedal som går videre til Flytoget ved årsskiftet. Jon Hovde, økonomisjef for Nobina Norge, vil etter årsskiftet tre inn i rollen som fungerende adm. dir. for Nobina Norge inntil Jan tiltrer.

- Nobina, med sin markedsledende posisjon i Norden og lange erfaring av kollektivtrafikk er et svært interessant selskap. Kollektivtrafikken står for en viktig og bærekraftig utvikling i samfunnet og det er derfor spennende å få lov til å være med å kunne bidra til å gjøre en forskjell. Jeg ser frem imot å lede Nobinas arbeide i et marked med stort potensial sammen med Nobinas dyktige medarbeidere, sier Jan Volsdal.

Jan Volsdal er for tiden adm. dir. i Bring Cargo. Tidligere har Jan har blant annet innehatt flere lederstillinger i Bring og Posten Norge og før dette i Ringnes/Carlsberg.

AUTONOM SKIPSFART/22. februar 2019

40.000 billass spares med Yara Birkeland

– Dette er et svært spennende prosjekt. Ikke fordi det har hatt spesielt store tekniske utfordringer, men fordi det representerer en sterk miljøsatsing og er en spydspiss på sitt felt. Her har vi fått være med på å være helt i front i utviklingen, og det setter vi pris på. Les hele saken

VONGTOG/21. februar 2019

– Skjerp kravene og få farlige vogntog bort fra veiene

Et stort flertall nordmenn mener kravene til vogntog bør skjerpes, viser en ny NAF-undersøkelse. I tillegg bør transportfirmaer og de som kjøper transporttjenester holdes medansvarlig for sikkerheten. – Vi kan ikke leve med utryggheten folk opplever med farlige vogntog, sier Camilla Ryste, kommunikasjonssjef i NAF. Les hele saken

Til toppen