Ny fortollingsleder har fokus på utvikling

Ny fortollingsleder har fokus på utvikling

Lars Bemer er nylig ansatt hos Freja Transport & Logistics AS som leder av tollavdelingen. Til tross for at han nettopp fylte 41 år, har han jobbet i bransjen i 23 år.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Lars Bemer kommer inn i en tid hvor endringer og nye tjenester skal implementeres og videreutvikles for å forenkle arbeidet til Freja’s fortollings- og transportkunder.

Etablert nye tjenester i året som gikk

Med de nye reglene for importmoms følger også endring i produktutvalg og oppfølgingsrutiner, som markedet allerede har tatt godt imot. I tillegg har Freja’s fortollingsavdeling etablert nye tjenester i året som gikk som for eksempel mottakskontroll av planter som det eneste transportfirmaet med tillatelser til dette.

- Det viktigste for meg i den nye stillingen er å sikre en best og tryggest mulig fortollingstjeneste og en fremtidsrettet videreutvikling av Freja’s produkter og tjenester. Jeg trives best når vi har alt under kontroll og samtidig er innovative – og planen er naturligvis å trives hos Freja, sier den nyansatte fortollingslederen smilende.

Utvikle Freja’s fortollingsavdeling

Daglig leder i Freja Transport & Logistics, Kjell-Arne Eloranta, kommenterer:

- Med sin ledererfaring innen fortolling i tillegg til allsidige spedisjonsbakgrunn, er jeg sikker på at vi har funnet den personen til å utvikle Freja’s fortollingsavdeling i takt med blant annet endringene i importmomsstrukturen i Norge. Vi på Freja-laget ser fram til å samarbeide med Lars i tiden som kommer, avslutter Eloranta.

KOLLEKTIVTRANSPORT/19. mars 2019

Byvekstavtale for Trondheimsområdet klar

15.mars ble utkastet til byvekstavtale for Trondheimsområdet undertegnet. Målet med avtalen er at vekst i persontrafikken skal skje med kollektivtrafikk, sykkel eller gange. -Det har vært et stort fokus på jernbanens rolle og muligheter i dette arbeidet, sier leder for regional samhandling i Midt- og Nord-Norge, Anne Skolmli. Les hele saken

LOGISTIKK/18. mars 2019

Utnevnt til ny administrerende direktør DHL Express Europe

DHL Express har utnevnt Alberto Nobis som ny administrerende direktør for Europa. Nobis var Global CFO for DHL Express fra 2009 til 2012, før han flyttet tilbake til sitt hjemland Italia i 2013. Som administrerende direktør for DHL Express Italia bidro Alberto Nobis til å drive divisjonens vekst i det italienske markedet. Fra 1. januar 2019 har han tatt over ansvaret for Express Europe etter John Pearson, som ble Global CEO for DHL Express. Les hele saken

Til toppen