Ny fortollingsleder har fokus på utvikling

Ny fortollingsleder har fokus på utvikling

Lars Bemer er nylig ansatt hos Freja Transport & Logistics AS som leder av tollavdelingen. Til tross for at han nettopp fylte 41 år, har han jobbet i bransjen i 23 år.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Lars Bemer kommer inn i en tid hvor endringer og nye tjenester skal implementeres og videreutvikles for å forenkle arbeidet til Freja’s fortollings- og transportkunder.

Etablert nye tjenester i året som gikk

Med de nye reglene for importmoms følger også endring i produktutvalg og oppfølgingsrutiner, som markedet allerede har tatt godt imot. I tillegg har Freja’s fortollingsavdeling etablert nye tjenester i året som gikk som for eksempel mottakskontroll av planter som det eneste transportfirmaet med tillatelser til dette.

- Det viktigste for meg i den nye stillingen er å sikre en best og tryggest mulig fortollingstjeneste og en fremtidsrettet videreutvikling av Freja’s produkter og tjenester. Jeg trives best når vi har alt under kontroll og samtidig er innovative – og planen er naturligvis å trives hos Freja, sier den nyansatte fortollingslederen smilende.

Utvikle Freja’s fortollingsavdeling

Daglig leder i Freja Transport & Logistics, Kjell-Arne Eloranta, kommenterer:

- Med sin ledererfaring innen fortolling i tillegg til allsidige spedisjonsbakgrunn, er jeg sikker på at vi har funnet den personen til å utvikle Freja’s fortollingsavdeling i takt med blant annet endringene i importmomsstrukturen i Norge. Vi på Freja-laget ser fram til å samarbeide med Lars i tiden som kommer, avslutter Eloranta.

KOLLEKTIVTRANSPORT/21. september 2018

Nytt system for sanntidsinformasjon til kollektivnettet i Trøndelag

FARA har signert en kontrakt med AtB om å levere et nytt system for sanntidsinformasjon til kollektivnettet i Trøndelag. Avtalen gjelder i første omgang transportmidler, holdeplasser og stasjoner i Stor-Trondheim, med opsjon på videre utvidelse til resten av fylket, inkludert hurtigbåt og ferge. Les hele saken

HYDROGENTOG/19. september 2018

Verdenspremiere: Alstoms hydrogentog settes inn i passasjertrafikk

Det var en verdenspremiere som ble feiret av Alstom, en av Europas største jernbaneprodusenter, ministeren for økonomi og transport i Niedersachsen, forbundsministeriet for transport og transportmyndighetene i Landesnahverkehrsgesellschaft Niedersachsen (LNVG) og Eisenbahnen und Verkehrsbetriebe Elbe-Weser (EVB) i Bremervörde søndag 16. september. Les hele saken

Til toppen