Ny fortollingsleder har fokus på utvikling

Ny fortollingsleder har fokus på utvikling

Lars Bemer er nylig ansatt hos Freja Transport & Logistics AS som leder av tollavdelingen. Til tross for at han nettopp fylte 41 år, har han jobbet i bransjen i 23 år.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Lars Bemer kommer inn i en tid hvor endringer og nye tjenester skal implementeres og videreutvikles for å forenkle arbeidet til Freja’s fortollings- og transportkunder.

Etablert nye tjenester i året som gikk

Med de nye reglene for importmoms følger også endring i produktutvalg og oppfølgingsrutiner, som markedet allerede har tatt godt imot. I tillegg har Freja’s fortollingsavdeling etablert nye tjenester i året som gikk som for eksempel mottakskontroll av planter som det eneste transportfirmaet med tillatelser til dette.

- Det viktigste for meg i den nye stillingen er å sikre en best og tryggest mulig fortollingstjeneste og en fremtidsrettet videreutvikling av Freja’s produkter og tjenester. Jeg trives best når vi har alt under kontroll og samtidig er innovative – og planen er naturligvis å trives hos Freja, sier den nyansatte fortollingslederen smilende.

Utvikle Freja’s fortollingsavdeling

Daglig leder i Freja Transport & Logistics, Kjell-Arne Eloranta, kommenterer:

- Med sin ledererfaring innen fortolling i tillegg til allsidige spedisjonsbakgrunn, er jeg sikker på at vi har funnet den personen til å utvikle Freja’s fortollingsavdeling i takt med blant annet endringene i importmomsstrukturen i Norge. Vi på Freja-laget ser fram til å samarbeide med Lars i tiden som kommer, avslutter Eloranta.

ALKOLÅS/12. desember 2018

Alkolås skaper økt trygghet for kommunale kjøretøy

Norske kommuner og fylkeskommuner eier mange biler, nyttekjøretøy og busser. Stadig flere kjøretøy i Norge får nå innmontert alkolås som følge av at Stortinget våren 2018 vedtok endringer i vegtrafikkloven. De nye reglene som trer i kraft fra nyttår betyr at alle nye busser og minibusser som skal brukes i persontransport mot vederlag fra 1. januar 2019 skal ha alkolås. Les hele saken

LOGISTIKK/10. desember 2018

Samarbeider for å redusere time-to-market for 3D-printede deler

PostNord AB, leverandøren av kommunikasjons- og logistikkløsninger i Norden, kunngjorde at selskapet har inngått partnerskap med GKN Powder Metallurgy, en ledende innovasjonsutviklingspartner innen produksjonsindustrien. Samarbeidet vil gjøre 3D-print av deler i produksjonsindustrien til et mer åpent og tilgjengelig marked. Les hele saken

Til toppen