Goupil G5 Lithium har utallige konfigurasjonsmuligheter. Med et tonns lasteevne, vil den blant annet  være velegnet for innhenting av avfall og søppel, rengjøring av gater, sykkelveier og fortau, park- og hage vedlikehold og transportoppgaver.
Goupil G5 Lithium har utallige konfigurasjonsmuligheter. Med et tonns lasteevne, vil den blant annet være velegnet for innhenting av avfall og søppel, rengjøring av gater, sykkelveier og fortau, park- og hage vedlikehold og transportoppgaver. (Foto: Michel Martini )

Ny importør av Goupil elektriske nyttekjøretøyer

Multimaskin AS har overtatt importen av Goupil elektriske nyttekjøretøy.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Goupil Industrie har siden starten i 1996 spesialisert seg på produksjon av elektriske nyttekjøretøy. I 2011 ble selskapet en del av Polaris Industries ltd. Med over 10.000 produserte kjøretøy, og med mer enn 800 kunder i 25 land, er Goupil en ledende aktør på dette nye markedet.

- Vi ser at markedet for elektriske nyttekjøretøy, konfigurert for dedikerte oppgaver, har et stort marked i Norge, sier Ole Kristian Svads, daglig leder i Multimaskin AS. 
- Interessen blant de besøkende på årets Park- og Anleggsmesse på Norges Varemesse var stor, særlig fra kommunal side.

Goupil produserer elektriske nyttekjøretøy for både person- og varetransport. Med modeller som har lasteevne over 1200 kg (G4) og rekkevidde på inntil 170 km per opplading (G5), samt utallige konfigurasjonsmuligheter, vil Goupil kunne tilby skreddersydde løsninger for mange aktører, som for eksempel kommunale etater og varedistribusjon.

Goupil G4 er velegnet for distribusjon i by og bynære strøk.
Goupil G4 er velegnet for distribusjon i by og bynære strøk. Bilde: Voyopix

Bredt spekter

Goupil G1 er beregnet på bruk på industriområder og andre lukkede områder. G1 kan ha et tonn nyttelast og er kraftig nok til å trekke tre tonn, og kan ta fire personer.

Goupil G4 registreres som ATV og har en rekkevidde på opptil 135 km per ladning. Den kan ha 1200 kg nyttelast, og har en toppfart på 50 km/t. Dens kompakte mål, kun 1,2 m bred, store glassareal og støysvak og utslippsfri kjøring gjør den til et fremtidsrettet nyttekjøretøy og møter nåværende og fremtidige krav til nullutslipps kjøretøy.

Goupil G5 Lithium har utallige konfigurasjonsmuligheter. Med et tonns lasteevne, vil den være velegnet for innhenting av avfall og søppel, rengjøring av gater, sykkelveier og fortau, park- og hage vedlikehold, transportoppgaver osv.  Rekkevidde per ladning er inntil 171 km, og den har en toppfart på 70 km/t.

Goupil GEM er et godt alternativ for transport av mennesker. GEM kan transportere inntil seks mennesker og er et alternativ til en golfbil, liten lastebil eller varebil.

VONGTOG/21. februar 2019

– Skjerp kravene og få farlige vogntog bort fra veiene

Et stort flertall nordmenn mener kravene til vogntog bør skjerpes, viser en ny NAF-undersøkelse. I tillegg bør transportfirmaer og de som kjøper transporttjenester holdes medansvarlig for sikkerheten. – Vi kan ikke leve med utryggheten folk opplever med farlige vogntog, sier Camilla Ryste, kommunikasjonssjef i NAF. Les hele saken

BOMPENGER/21. februar 2019

– Dette er bare bompenger på en ny måte

Stortinget bestemte seg tirsdag for å bestille «en utredning av ny teknologi som kan erstatte dagens bompengeordning». – Vi er overrasket og skuffet. Dette løser ikke noe som helst, sier Camilla Ryste, kommunikasjonssjef i medlemsorganisasjonen NAF. Les hele saken

Til toppen