Nyetablerte TSF har fått en daglig leder

Nyetablerte TSF har fått en daglig leder

TSF skal videreføre en konferanse som omfatter Tryggere trafikkmiljø og veisikring. Geirr Tangstad-Holdal er ansatt som daglig leder av Trafikksikkerhetsforeningen fra 1. februar 2017.

  • vei
Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Det var i forbindelse med rekkverkkonferansen i Åndalsnes den 17. august 2016, at en helt ny forening for de som er opptatt av trafikksikring og trygge trafikkmiljø ble etablert.

Tangstad-Holdal kommer fra stillingen som administrerende leder av den landsdekkende foreningen Nei til Frontkollisjoner, som han var med å stifte 17. juli 2007.

[factbox id="1"]

Bred erfaring

– Vi er svært glade for å få Tangstad-Holdal med på laget. Den brede erfaringene han har fra arbeidet i Nei til Frontkollisjoner og med trafikksikkerhet generelt vil medvirke til å sette fysisk utforming av våre trafikkmiljø på dagsorden, seier styreleder Kjetil Nesset i Trafikksikkerhetsforeningen.

- Jeg har et brennende ønske om at vi skal klare å øke takten i utbyggingen, og sikre antall transportveier for våre trafikanter på en bedre måte enn fram til idag, uttaler Geirr Tangstad-Holdal.

- Jeg har vært med på å sette midtrekkverk og møtefrie veier på den politiske dagsorden igjennom mitt tidligere arbeid. Nå ser jeg fram til å kunne jobbe bredere, og jobbe med trafikksikring for alle våre trafikanter, avslutter Geirr Tangstad-Holdal i TSF.

Ny styre

Den nye styre i TSF består av: Styreleder: Kjetil Nesset fra Vik Ørsta AS, Styremedlemmer:  Marcus Brevik, Arvid Gjerde AS,  Erik Borgersen, Trygg Vei AS,  Bengt Hansen, Nordnorsk Veisikring, Fredrik Zachariassen, Raodworks AS ,Øystein Lægreid og Ata Hill & Smith.

SOFTWARE/13. juli 2018

Bruker teknologi for å effektivisere flyplassdriften

Etter at Widerøe Ground Handling inngikk avtalen om å overta store deler av bakkevirksomheten til SAS, trengte de et felles støttesystem for å håndtere driften på best mulig måte. Med bistand fra Lexit Group har de kommet frem til en optimal løsning. Les hele saken

ALKOLÅS/11. juli 2018

EU ønsker å innføre 11 sikkerhetssystemer

EU ønsker å innføre 11 sikkerhetssystemer inkludert monteringsanvisning om bruk av alkolås på nye biler innen 2021. Målet er å bidra til å halvere antall dødsulykker i trafikken. Det er bladet Autocar som nylig setter fokus på EUs sikkerhetsliste som består av alkolås, automatisk nødbrems, trøtthetsvarsler, svart boks, automatisk nødblink, intelligent fartsholder, fil-assistent, bedre fotgjengerbeskyttelse, ryggekamera og sensorer, bedre passasjerbeskyttelse og forbedrede sikkerhetsbelter. Les hele saken

KOLLEKTIVTRANSPORT/10. juli 2018

Regjeringen følger opp Nasjonal transportplan med ny handlingsplan for kollektivtransport

– Bedre kollektivløsninger vil gi folk flest bedre mobilitet og større fleksibilitet i hverdagen. I byene kan bedre kollektivløsninger bidra til å gjøre privatbilen overflødig for mange. Derfor har vi prioritert kollektivtransporten høyt i Nasjonal transportplan, og derved kan en rekke byer øke sin lokale satsing på kollektivtrafikk kraftig. Les hele saken

Til toppen