Nyetablerte TSF har fått en daglig leder

Nyetablerte TSF har fått en daglig leder

TSF skal videreføre en konferanse som omfatter Tryggere trafikkmiljø og veisikring. Geirr Tangstad-Holdal er ansatt som daglig leder av Trafikksikkerhetsforeningen fra 1. februar 2017.

  • vei
Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Det var i forbindelse med rekkverkkonferansen i Åndalsnes den 17. august 2016, at en helt ny forening for de som er opptatt av trafikksikring og trygge trafikkmiljø ble etablert.

Tangstad-Holdal kommer fra stillingen som administrerende leder av den landsdekkende foreningen Nei til Frontkollisjoner, som han var med å stifte 17. juli 2007.

[factbox id="1"]

Bred erfaring

– Vi er svært glade for å få Tangstad-Holdal med på laget. Den brede erfaringene han har fra arbeidet i Nei til Frontkollisjoner og med trafikksikkerhet generelt vil medvirke til å sette fysisk utforming av våre trafikkmiljø på dagsorden, seier styreleder Kjetil Nesset i Trafikksikkerhetsforeningen.

- Jeg har et brennende ønske om at vi skal klare å øke takten i utbyggingen, og sikre antall transportveier for våre trafikanter på en bedre måte enn fram til idag, uttaler Geirr Tangstad-Holdal.

- Jeg har vært med på å sette midtrekkverk og møtefrie veier på den politiske dagsorden igjennom mitt tidligere arbeid. Nå ser jeg fram til å kunne jobbe bredere, og jobbe med trafikksikring for alle våre trafikanter, avslutter Geirr Tangstad-Holdal i TSF.

Ny styre

Den nye styre i TSF består av: Styreleder: Kjetil Nesset fra Vik Ørsta AS, Styremedlemmer:  Marcus Brevik, Arvid Gjerde AS,  Erik Borgersen, Trygg Vei AS,  Bengt Hansen, Nordnorsk Veisikring, Fredrik Zachariassen, Raodworks AS ,Øystein Lægreid og Ata Hill & Smith.

SYSTEM/ 9. april 2019

Lanserer smart og sikkert styresystem som styrer alt utstyr på lastebilen

Etter et par år med utvikling og harde tester er Mählers nye proporsjonale styresystem MC3 nå klart til lansering. Systemet er utviklet for mykere, sikrere og mer intuitiv styring av både plog, høvelblad, spreder og tippflak. MC3 er bygd for fjernsupport; via mobilnettet kan man koble opp styresystemet og få teknisk support, uavhengig av hvor man befinner seg. MC3 oppfyller dessuten den nyeste og ledende maskinsikkerhetsstandarden, EN ISO 13849, og er dermed et av de sikreste styringssystemene på markedet for veivedlikeholdsprodukter. Les hele saken

LOGISTIKK/ 8. april 2019

Satser på bærekraftig vekst

Dachser rapporterte en betydelig vekst også for 2018. Logistikkleverandøren økte nettoomsetningen med 5,5 prosent til 5,57 milliarder euro. I likhet med året før økte antall forsendelser med 2,5 prosent, til 83,7 tonn, og antall tonn økte med 3,0 prosent, til 41,3 tonn. Med totalt 30 609 ansatte, en økning på 1511 fra året før, er Dachsers arbeidsstyrke større enn noen gang. Les hele saken

Til toppen