Nyetablerte TSF har fått en daglig leder

Nyetablerte TSF har fått en daglig leder

TSF skal videreføre en konferanse som omfatter Tryggere trafikkmiljø og veisikring. Geirr Tangstad-Holdal er ansatt som daglig leder av Trafikksikkerhetsforeningen fra 1. februar 2017.

  • vei
Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Det var i forbindelse med rekkverkkonferansen i Åndalsnes den 17. august 2016, at en helt ny forening for de som er opptatt av trafikksikring og trygge trafikkmiljø ble etablert.

Tangstad-Holdal kommer fra stillingen som administrerende leder av den landsdekkende foreningen Nei til Frontkollisjoner, som han var med å stifte 17. juli 2007.

[factbox id="1"]

Bred erfaring

– Vi er svært glade for å få Tangstad-Holdal med på laget. Den brede erfaringene han har fra arbeidet i Nei til Frontkollisjoner og med trafikksikkerhet generelt vil medvirke til å sette fysisk utforming av våre trafikkmiljø på dagsorden, seier styreleder Kjetil Nesset i Trafikksikkerhetsforeningen.

- Jeg har et brennende ønske om at vi skal klare å øke takten i utbyggingen, og sikre antall transportveier for våre trafikanter på en bedre måte enn fram til idag, uttaler Geirr Tangstad-Holdal.

- Jeg har vært med på å sette midtrekkverk og møtefrie veier på den politiske dagsorden igjennom mitt tidligere arbeid. Nå ser jeg fram til å kunne jobbe bredere, og jobbe med trafikksikring for alle våre trafikanter, avslutter Geirr Tangstad-Holdal i TSF.

Ny styre

Den nye styre i TSF består av: Styreleder: Kjetil Nesset fra Vik Ørsta AS, Styremedlemmer:  Marcus Brevik, Arvid Gjerde AS,  Erik Borgersen, Trygg Vei AS,  Bengt Hansen, Nordnorsk Veisikring, Fredrik Zachariassen, Raodworks AS ,Øystein Lægreid og Ata Hill & Smith.

BIODRIVSTOFF/18. oktober 2018

Omsetningen av avansert biodrivstoff øker

Tall fra Skattedirektoratet viser at omsetningen av avansert biodrivstoff i første halvdel av 2018 har økt betydelig sammenliknet med fjoråret. – En gledelig utvikling, mener Drivkraft Norge og Nobio, som begge er en del av samarbeidet Biodrivstoff 2030. Organisasjonene advarer mot å gjøre kortsiktige endringer i biodrivstoffpolitikken. Les hele saken

KJØRETØY/16. oktober 2018

En milepæl for Volvo FH – bil nummer 1 million ble levert på IAA i Hannover

Volvo Trucks‘ flaggskip, Volvo FH, feirer 25 års jubileum i år og er en av transportbransjens største suksesser noensinne. Nå har jubileumsbilen passert en ny spennende milepæl. Den 19. september ble Volvo FH nummer 1 million overlevert til en stolt kunde på IAA-messen i Hannover av Claes Nilsson, president i Volvo Trucks. Les hele saken

Til toppen