Nytt distribusjonssenter for Staples

Nytt distribusjonssenter for Staples

Staples Norway planlegger nytt sentralt distribusjonssenter Det nye distribusjonssenteret vil bli bygget på Lahaugmoen, rett utenfor Oslo.

  • Lager
Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Erstatter eksisterende lokasjoner

[img id="1"]

Dette distribusjonssenteret vil erstatte begge de to nåværende lokasjonene og det vil framstå som «state of the art» både i kvalitet og størrelse. Bygget vil være på ca 25 000 m2 og inneholde lager og kontorer.

Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter og tjenester i bransjen, med kundetilpassede løsninger, kombinert med dybdekunnskap på tvers av et spekter av kategorier. Det er derfor vi nå har besluttet å ha alt på ett sted, sier Hilde Merethe Kristoffersen, Administrerende Direktør i Staples Norway.

Kompetanse på avanserte lagerbygg

Selve byggingen av distribusjonssenteret vil begynne i november 2015. Byggherre er Anthon B Nilsen Eiendom AS.

Anthon B Nilsen Eiendom har gjennom årene opparbeidet
seg en solid kompetanse på avanserte lager- og kontorbygg, senest gjennom et nytt sentrallager for Interfrukt.

De vil nå bruke denne kompetansen til å gjennomføre det nye prosjektet sammen med Staples.

Det nye sentrallageret vil betjene Staples sine 22 butikker i Norge samt en omfattende netthandel.

- Vi er veldig fornøyd med at Staples har besluttet å samarbeide med oss og at de vil flytte sitt sentrale distribusjonssenter til Lahaugmoen, sier Peder Christian Løvenskiold, CEO hos Anthon B Nilsen Eiendom.

Det bil bli ingått en avtale om totalentreprise med Norsk Stålbygg, et datterselskap av Veidekke. Bygningen vil være ferdig i april 2017 og klar til bruk i juli 2017.

Når det nye distribusjonssenteret er operativt vil det være den sentrale distribusjons huben for alle Staples enhetene i Norge.

FOSSILFRI/ 8. november 2018

Store norske selskaper vil ha fossilfrie tyngre kjøretøy

På Zerokonferansen i 2017 forpliktet et knippe av Norges største selskaper seg til å etterspørre utslippsfrie personbiler og lette varebiler. I forbindelse med årets Zerokonferanse tar de et skritt videre og vil etterspørre også tyngre fossilfrie kjøretøy. Samtidig ber de om forsterkede politiske virkemidler for å få far på utrullingen. Les hele saken

Til toppen