Nytt distribusjonssenter for Staples

Nytt distribusjonssenter for Staples

Staples Norway planlegger nytt sentralt distribusjonssenter Det nye distribusjonssenteret vil bli bygget på Lahaugmoen, rett utenfor Oslo.

  • Lager
Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Erstatter eksisterende lokasjoner

[img id="1"]

Dette distribusjonssenteret vil erstatte begge de to nåværende lokasjonene og det vil framstå som «state of the art» både i kvalitet og størrelse. Bygget vil være på ca 25 000 m2 og inneholde lager og kontorer.

Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter og tjenester i bransjen, med kundetilpassede løsninger, kombinert med dybdekunnskap på tvers av et spekter av kategorier. Det er derfor vi nå har besluttet å ha alt på ett sted, sier Hilde Merethe Kristoffersen, Administrerende Direktør i Staples Norway.

Kompetanse på avanserte lagerbygg

Selve byggingen av distribusjonssenteret vil begynne i november 2015. Byggherre er Anthon B Nilsen Eiendom AS.

Anthon B Nilsen Eiendom har gjennom årene opparbeidet
seg en solid kompetanse på avanserte lager- og kontorbygg, senest gjennom et nytt sentrallager for Interfrukt.

De vil nå bruke denne kompetansen til å gjennomføre det nye prosjektet sammen med Staples.

Det nye sentrallageret vil betjene Staples sine 22 butikker i Norge samt en omfattende netthandel.

- Vi er veldig fornøyd med at Staples har besluttet å samarbeide med oss og at de vil flytte sitt sentrale distribusjonssenter til Lahaugmoen, sier Peder Christian Løvenskiold, CEO hos Anthon B Nilsen Eiendom.

Det bil bli ingått en avtale om totalentreprise med Norsk Stålbygg, et datterselskap av Veidekke. Bygningen vil være ferdig i april 2017 og klar til bruk i juli 2017.

Når det nye distribusjonssenteret er operativt vil det være den sentrale distribusjons huben for alle Staples enhetene i Norge.

GODSTRANSPORT/17. august 2018

Vellykket debatt på Fullriggeren Sørlandet

På Arendalsuka 2018 inviterte Norconsult til debatt for å sikre bedre styring av godsflyt mellom sjø og jernbane. Fullriggeren Sørlandet ble fylt til randen med over 80 deltagere, deriblant politikere, havnesjefer, beslutningstagere og andre havneinteresserte debattanter og gjester. Les hele saken

LOGISTIKK/17. august 2018

Bygger nytt logistikksenter i Hirtshals

Color Line bygger et logistikksenter på totalt 18 000 m2 i Hirtshals. I tråd med Color Lines miljøprofil bygges senteret etter danske standarder og krav der bærekraftige løsninger er prioritert. Det første spadetaket tas fredag, og de første 9 400 m2 av bygget vil stå klare i september 2019. Les hele saken

Til toppen