Nytt distribusjonssenter for Staples

Nytt distribusjonssenter for Staples

Staples Norway planlegger nytt sentralt distribusjonssenter Det nye distribusjonssenteret vil bli bygget på Lahaugmoen, rett utenfor Oslo.

  • Lager
Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Erstatter eksisterende lokasjoner

[img id="1"]

Dette distribusjonssenteret vil erstatte begge de to nåværende lokasjonene og det vil framstå som «state of the art» både i kvalitet og størrelse. Bygget vil være på ca 25 000 m2 og inneholde lager og kontorer.

Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter og tjenester i bransjen, med kundetilpassede løsninger, kombinert med dybdekunnskap på tvers av et spekter av kategorier. Det er derfor vi nå har besluttet å ha alt på ett sted, sier Hilde Merethe Kristoffersen, Administrerende Direktør i Staples Norway.

Kompetanse på avanserte lagerbygg

Selve byggingen av distribusjonssenteret vil begynne i november 2015. Byggherre er Anthon B Nilsen Eiendom AS.

Anthon B Nilsen Eiendom har gjennom årene opparbeidet
seg en solid kompetanse på avanserte lager- og kontorbygg, senest gjennom et nytt sentrallager for Interfrukt.

De vil nå bruke denne kompetansen til å gjennomføre det nye prosjektet sammen med Staples.

Det nye sentrallageret vil betjene Staples sine 22 butikker i Norge samt en omfattende netthandel.

- Vi er veldig fornøyd med at Staples har besluttet å samarbeide med oss og at de vil flytte sitt sentrale distribusjonssenter til Lahaugmoen, sier Peder Christian Løvenskiold, CEO hos Anthon B Nilsen Eiendom.

Det bil bli ingått en avtale om totalentreprise med Norsk Stålbygg, et datterselskap av Veidekke. Bygningen vil være ferdig i april 2017 og klar til bruk i juli 2017.

Når det nye distribusjonssenteret er operativt vil det være den sentrale distribusjons huben for alle Staples enhetene i Norge.

AUTONOM SKIPSFART/22. februar 2019

40.000 billass spares med Yara Birkeland

– Dette er et svært spennende prosjekt. Ikke fordi det har hatt spesielt store tekniske utfordringer, men fordi det representerer en sterk miljøsatsing og er en spydspiss på sitt felt. Her har vi fått være med på å være helt i front i utviklingen, og det setter vi pris på. Les hele saken

VONGTOG/21. februar 2019

– Skjerp kravene og få farlige vogntog bort fra veiene

Et stort flertall nordmenn mener kravene til vogntog bør skjerpes, viser en ny NAF-undersøkelse. I tillegg bør transportfirmaer og de som kjøper transporttjenester holdes medansvarlig for sikkerheten. – Vi kan ikke leve med utryggheten folk opplever med farlige vogntog, sier Camilla Ryste, kommunikasjonssjef i NAF. Les hele saken

Til toppen