Nytt logistikksenter på Skedsmokorset utenfor Oslo
(Foto: Freja)

Nytt logistikksenter på Skedsmokorset utenfor Oslo

– Frejas eksisterende lagre er fulle. Kvalitet er sentralt når vi nå er utsolgte på våre logistikklagre. 2. mai åpner Freja derfor et nytt logistikklager på 7700 kvm og med plass til 8200 pallplasser på Berger, nord for Oslo. Freja tilbyr nå hele 35000 pallplasser i Norge.

  • Lager
Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Freja utvider sitt eksisterende lager på Fjeldbo med et nytt og moderne logistikklager. Det nye lageret er plassert på Berger ved Skedsmokorset og gir plass til enda flere kvalitetsbevisste kunder.

– Vi er stolte av kvaliteten på våre logistikksentre hvor vi leverer tjenester innen 3PL og 4PL. Ved å gjennomføre mange av de samme rutinene og opplæringsprosessene på alle våre logistikksentre, benytter vi kvalitetssystemet vi har på vårt Pharma-lager også på våre andre logistikksentre for varer med normalt sikringsbehov.

Det nye lageret har store pakkerom tilgjengelig som gir lageret bedre fleksibilitet til større sorterings- og pakkeoppdrag. Logistikksenteret har også god kontorkapasitet som gjør det enklere å styrke kundetilbudet på stedet.

– Vi flytter inn 2. mai og ønsker alle nye og eksisterende kunder velkommen.

KABOTASJE/23. oktober 2018

Debatt på ville veier

Både nyanser og fakta synes å være blåst av veien når Norges Lastebileier-Forbund (NLF) kritiserer ordningen med lovlig kabotasjetransport i Norge og beskylder Posten og Bring for lovbrudd og underbetaling av utenlandske sjåfører. Aktører som forsøker å presse Bring ut i grøfta, baner samtidig vei for cowboy-aktører, økte utslipp og lavere sikkerhet på norske veier. Les hele saken

Til toppen