Nettkunder over hele Norge får nå muligheten til å velge tidspunktet for levering av varer på døren, gjennom et nytt samarbeid mellom Easy2You og Schenker. (Fv) Per Anders Kartnes, prosjektdirektør Schenker AS, Espen Slyngstad, Adm.dir Easy2You og Vanja Delalic, Direktør Direktør e-handel/post i Easy2You.
Nettkunder over hele Norge får nå muligheten til å velge tidspunktet for levering av varer på døren, gjennom et nytt samarbeid mellom Easy2You og Schenker. (Fv) Per Anders Kartnes, prosjektdirektør Schenker AS, Espen Slyngstad, Adm.dir Easy2You og Vanja Delalic, Direktør Direktør e-handel/post i Easy2You. (Foto: Kristin Vist)

Nytt samarbeid gir enklere netthandel

Schenker og Easy2You inngår nytt samarbeid om levering av varer på døren over hele Norge. Det betyr blant annet at du kan ”bestille time”, og selv velge når du får levert varene du bestiller på nett.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Snart er det slutt på å vente hjemme på dagtid på varer kjøpt på nett. Med Schenker og Easy2You sin nye landsdekkende hjemleveringsløsning kan vi som kunder selv velge når varene skal leveres på døren.

– Vi nordmenn bestiller stadig mer på nett. Easy2You har derfor inngått et samarbeid med Schenker med en hjemleveringsløsning til privatpersoner og bedrifter, der kunder over hele landet får varene raskt og presist helt hjem til seg - på et tidspunkt de selv velger. Nytt er også at kunden kan utsette leveringen, dersom det trengs. Vi har markedets smaleste leveringsvindu på dør, og vi skal videreføre den stabilt høye kvaliteten vi har etablert det siste året, samtidig som prisene skal være konkurransedyktige, sier Espen Slyngstad, administrerende direktør i Easy2You.

Hjemleveringsløsningen etableres med bruk av Schenker og Easy2You sitt landsdekkende terminal- og distribusjonsnett. Til sammen har selskapene 48 terminalpunkter fordelt over hele landet og mer enn 500 biler som er tilpasset leveringsforholdene til private mottakere.

– Den eksplosive økningen i netthandelen tvinger fram bedre logistikkløsninger med rask og fleksibel levering. Vårt samarbeid sørger for levering på ettermiddag og kveld, seks dager i uken. Vi har et markedsledende leveringsvindu på dør, kun en time, og mottakeren får også varsel på SMS om at varen er på vei, sier Per Anders Kartnes, prosjektdirektør i Schenker AS.

Easy2You og Schenker ser at hjemleveringsløsningen vil gi gode synergier og utnytte begge selskapers produksjonskapasitet på en bedre måte – noe som vil komme kundene til gode. Hjemleveringsløsningen vil rulles ut i markedet tidlig i 2019.

KOLLEKTIVTRANSPORT/19. mars 2019

Byvekstavtale for Trondheimsområdet klar

15.mars ble utkastet til byvekstavtale for Trondheimsområdet undertegnet. Målet med avtalen er at vekst i persontrafikken skal skje med kollektivtrafikk, sykkel eller gange. -Det har vært et stort fokus på jernbanens rolle og muligheter i dette arbeidet, sier leder for regional samhandling i Midt- og Nord-Norge, Anne Skolmli. Les hele saken

LOGISTIKK/18. mars 2019

Utnevnt til ny administrerende direktør DHL Express Europe

DHL Express har utnevnt Alberto Nobis som ny administrerende direktør for Europa. Nobis var Global CFO for DHL Express fra 2009 til 2012, før han flyttet tilbake til sitt hjemland Italia i 2013. Som administrerende direktør for DHL Express Italia bidro Alberto Nobis til å drive divisjonens vekst i det italienske markedet. Fra 1. januar 2019 har han tatt over ansvaret for Express Europe etter John Pearson, som ble Global CEO for DHL Express. Les hele saken

Til toppen