Økt etterspørsel for logistikksupport i Norge
(Foto: Kim Svensson)

Økt etterspørsel for logistikksupport i Norge

Logent fortsetter sin vekst og har ansatt en ny medarbeider innen Business Development for å møte økt etterspørsel for logistikksupport i Norge.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

– Vi ønsker vår nye erfarne medarbeider Tor Christian Holmesland velkommen til vår avdeling for Business Development. Med stor kunnskap og erfaring innen Logistikk i Norge kommer Tor Christian til å sikre fokus og fortsatt vekst i det norske markedet.

– Tor Christian Holmesland er vår nye Business Development Manager i Norge. Tor Christian kommer til oss fra legemiddelgrossisten Alliance Healthcare AS der han har vært logistikksjef siste tre år. Han har med seg bred erfaring innen logistikk fra ulike posisjoner i DHL Supply Chain AS samt som ansvarlig for distribusjon for Ringnes/Carlsberg i Norge.

I DHL arbeidet Tor Christian flere år med driftsledelse og utvikling av samlast-terminalen for Norgesgruppen i Vestby før han fikk ansvaret for ledelse og kundeimplementering av norske og internasjonale kunder i DHL sitt 30 000m2 store lagerhotell i Toveien.

Utenom logistikkarbeidet og interessen så bruker Tor Christian tiden på familie og venner, enten hjemme i Fjerdingby ved Lillestrøm eller ved Vestfoldkysten der de fleste ferier tilbringes.

– Vi setter stor pris på at Tor Christian har valgt å starte hos oss, og at vi dermed styrker vår posisjon som markedets ledende one-stop shop innen logistikk i Sverige og Norge. Vi får stadig forespørsler innen Logistikkområdet fra kunder i Norge som er et strategisk vekstområde for Logent.

SYSTEM/ 9. april 2019

Lanserer smart og sikkert styresystem som styrer alt utstyr på lastebilen

Etter et par år med utvikling og harde tester er Mählers nye proporsjonale styresystem MC3 nå klart til lansering. Systemet er utviklet for mykere, sikrere og mer intuitiv styring av både plog, høvelblad, spreder og tippflak. MC3 er bygd for fjernsupport; via mobilnettet kan man koble opp styresystemet og få teknisk support, uavhengig av hvor man befinner seg. MC3 oppfyller dessuten den nyeste og ledende maskinsikkerhetsstandarden, EN ISO 13849, og er dermed et av de sikreste styringssystemene på markedet for veivedlikeholdsprodukter. Les hele saken

Til toppen