Økt etterspørsel for logistikksupport i Norge
(Foto: Kim Svensson)

Økt etterspørsel for logistikksupport i Norge

Logent fortsetter sin vekst og har ansatt en ny medarbeider innen Business Development for å møte økt etterspørsel for logistikksupport i Norge.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

– Vi ønsker vår nye erfarne medarbeider Tor Christian Holmesland velkommen til vår avdeling for Business Development. Med stor kunnskap og erfaring innen Logistikk i Norge kommer Tor Christian til å sikre fokus og fortsatt vekst i det norske markedet.

– Tor Christian Holmesland er vår nye Business Development Manager i Norge. Tor Christian kommer til oss fra legemiddelgrossisten Alliance Healthcare AS der han har vært logistikksjef siste tre år. Han har med seg bred erfaring innen logistikk fra ulike posisjoner i DHL Supply Chain AS samt som ansvarlig for distribusjon for Ringnes/Carlsberg i Norge.

I DHL arbeidet Tor Christian flere år med driftsledelse og utvikling av samlast-terminalen for Norgesgruppen i Vestby før han fikk ansvaret for ledelse og kundeimplementering av norske og internasjonale kunder i DHL sitt 30 000m2 store lagerhotell i Toveien.

Utenom logistikkarbeidet og interessen så bruker Tor Christian tiden på familie og venner, enten hjemme i Fjerdingby ved Lillestrøm eller ved Vestfoldkysten der de fleste ferier tilbringes.

– Vi setter stor pris på at Tor Christian har valgt å starte hos oss, og at vi dermed styrker vår posisjon som markedets ledende one-stop shop innen logistikk i Sverige og Norge. Vi får stadig forespørsler innen Logistikkområdet fra kunder i Norge som er et strategisk vekstområde for Logent.

GODSTRANSPORT/17. august 2018

Vellykket debatt på Fullriggeren Sørlandet

På Arendalsuka 2018 inviterte Norconsult til debatt for å sikre bedre styring av godsflyt mellom sjø og jernbane. Fullriggeren Sørlandet ble fylt til randen med over 80 deltagere, deriblant politikere, havnesjefer, beslutningstagere og andre havneinteresserte debattanter og gjester. Les hele saken

Til toppen