Oppgraderer batterisortimentet
(Foto: Exide Technologies)

Oppgraderer batterisortimentet

Exide Technologies, som er en ledende global leverandør av batterier og løsninger for energilagring, gjennomfører nå en omfattende oppgradering av sitt populære båt- og fritidssortiment. Det nye batterisortimentet blir det første på markedet som både er verifisert av den britiske bransjeorganisasjonen National Caravan Council (NCC) og godkjent av det verdensledende sertifiseringsorganet DNV-GL for batteriene AGM og GEL. Lanseringen skjer nå på starten av sesongen, når etterspørselen og behovet er på topp.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

– Sesongens nye produkter er utviklet for å forenkle kommunikasjonen. Batterietikettene kommer i en lys fargepalett med kontrastfargen sølv for å framheve AGM- og GEL-teknologienes premiumstatus. Nye ikoner angir hvilke kjøretøytyper batteriene kan brukes i, slik at det blir lett for forbrukeren å velge riktig batteri til sitt behov, forteller Tor Enlid, Marketing Manager, Exide Technologies Nordic.

Det nye sortimentet omfatter  Start, Start AGM, Dual, Dual AGM, Equipment og Equipment GEL. Modellene Start og Start AGM er konstruert for å starte motoren. Dual og Dual AGM er konstruert for å dekke hele energibehovet med én enkelt batteribank. Equipment og Equipment GEL er konstruert for energikrevende elektrisk utstyr. AGM og GEL er ventilregulerte batterier med høy sikkerhet og uten fri syre. Det nye sortimentet er allerede på markedet, noe som er ideelt for forbrukere som vurderer å kjøpe før sesongen tar fart.

Det nye sortimentet er verifisert

Exide og Sønnak produserer originalbatterier for flere store båt-, campingvogn- og bobilprodusenter, og selskapet er anerkjent som markedsledende leverandør av pålitelige og driftssikre kvalitetsprodukter. Ettermarkedssortimentet for AGM- og GEL-batteriene er sertifisert av DNV-GL. Det er den høyeste godkjennelsen som finnes for marine produkter, og sertifiseringen betyr at batteriene er sikre og pålitelige å bruke til sjøs. Det nye sortimentet er også verifisert av National Caravan Council (NCC), en anerkjent autoritet blant campingvogn- og bobileiere. For forhandlere bidrar godkjennelsen og verifiseringen til å understreke deres ekspertise og viser at de fører kvalitetsprodukter med lang levetid.

De nye etikettene har en QR-kode som lenker til en mobiltilpasset produktside på exide.info, hvor sluttforbrukere og fagfolk kan finne mer informasjon og sjekke at de har valgt riktig batteri. Exides nye verktøy for å finne rett batteri lanseres snart og vil inneholde en søkefunksjon for båt og fritidskjøretøy, hvor batterier kan velges ut fra energibehov, el-konfigurasjon og bruksforhold. Funksjonen kan også brukes for å beregne energikravene om de ikke allerede foreligger.

KOLLEKTIVTRANSPORT/21. september 2018

Nytt system for sanntidsinformasjon til kollektivnettet i Trøndelag

FARA har signert en kontrakt med AtB om å levere et nytt system for sanntidsinformasjon til kollektivnettet i Trøndelag. Avtalen gjelder i første omgang transportmidler, holdeplasser og stasjoner i Stor-Trondheim, med opsjon på videre utvidelse til resten av fylket, inkludert hurtigbåt og ferge. Les hele saken

HYDROGENTOG/19. september 2018

Verdenspremiere: Alstoms hydrogentog settes inn i passasjertrafikk

Det var en verdenspremiere som ble feiret av Alstom, en av Europas største jernbaneprodusenter, ministeren for økonomi og transport i Niedersachsen, forbundsministeriet for transport og transportmyndighetene i Landesnahverkehrsgesellschaft Niedersachsen (LNVG) og Eisenbahnen und Verkehrsbetriebe Elbe-Weser (EVB) i Bremervörde søndag 16. september. Les hele saken

Til toppen