Personvernerklæring

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger. Her kan du også finne mer informasjon om hvilke lover og regler som gjelder for deg som leverer tjenester på nett.

Informasjonskapsler og Google Analytics
Dette nettstedet bruker Google Analytics, som er en tjeneste for webanalyse levert av Google, Inc (”Google”). Google Analytics bruker “cookies” (informasjonskapsler), som er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin. Dette gjøres for å hjelpe nettstedet i å identifisere deg som bruker samt å analysere hvordan brukerne anvender seg av nettstedet. Informasjonen som samles inn om din bruk (herunder din IP-adresse), sendes til Google og lagres på selskapets servere i USA.

Google vil bruke denne informasjonen for det formål å vurdere din bruk av nettsiden, lage rapporter til innehaveren av nettstedet om aktiviteten på nettstedet, og yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteten på nettstedet og bruken av internett. Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter, dersom det foreligger en rettslig plikt til dette, eller dersom slike tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google.

Google vil ikke sammenstille din IP-adresse med andre opplysninger Google måtte ha i sin besittelse. Du kan avvise bruken av cookies på din maskin ved å justere de nødvendige innstillingene på nettleseren din. Vær imidlertid oppmerksom på at om du gjør dette, vil du kanskje ikke være i stand til å benytte nettstedets funksjonalitet i sin helhet. Ved å bruke nettstedet godtar du at Google behandler opplysninger om deg på den måten og for det formålet som er beskrevet ovenfor.

Til toppen