PostNord og Zalando inngår treårig logistikkavtale
(Foto: Postnord)

PostNord og Zalando inngår treårig logistikkavtale

Avtalen omfatter alle PostNords fire markeder i Norden, der PostNord er eneleverandør av logistikkløsninger til Zalando.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

– Vi er svært glade over at Zalando har valgt å forlenge samarbeidet med oss. De tjenestene vi utfører for Zalando, er en del av PostNords kjernevirksomhet på logistikkmarkedet: levering av pakker til forbrukere i hele Norden. Den fornyede og utvidede avtalen er et bevis på vår evne til å vokse sammen med kundene og levere strategiske tjenester som oppfyller kundenes stadig skiftende behov, sier Håkan Ericsson, administrerende direktør og konsernsjef i PostNord.

Avtalen omfatter transport fra Zalandos lagre til PostNords terminaler og distribusjon fra terminalene til sluttkundene. En annen unik tjeneste som er utviklet spesifikt for Zalando og som nå testes i Stockholm, er gratis henting av returforsendelser innen en time på det leveringsstedet sluttbrukeren har valgt.

– Kundene er kjernen i vår virksomhet, og smidig levering og returer er en del av vårt løfte til dem. Helt siden vi ekspanderte til Norden, har PostNord vist seg å være en partner som Zalando kan stole på, noe som har økt brukervennligheten og dermed kundetilfredsheten. Det at dette vellykkede samarbeidet fortsetter, er svært positivt for oss og våre nordiske kunder, sier Kenneth Melchior, General Manager Northern Europe, Zalando SE.

Zalando har vært PostNord-kunde siden de i 2010 kom inn på det nordiske markedet. Den forlengede avtalen gjelder frem til 31. juli 2021.

BIODRIVSTOFF/18. oktober 2018

Omsetningen av avansert biodrivstoff øker

Tall fra Skattedirektoratet viser at omsetningen av avansert biodrivstoff i første halvdel av 2018 har økt betydelig sammenliknet med fjoråret. – En gledelig utvikling, mener Drivkraft Norge og Nobio, som begge er en del av samarbeidet Biodrivstoff 2030. Organisasjonene advarer mot å gjøre kortsiktige endringer i biodrivstoffpolitikken. Les hele saken

KJØRETØY/16. oktober 2018

En milepæl for Volvo FH – bil nummer 1 million ble levert på IAA i Hannover

Volvo Trucks‘ flaggskip, Volvo FH, feirer 25 års jubileum i år og er en av transportbransjens største suksesser noensinne. Nå har jubileumsbilen passert en ny spennende milepæl. Den 19. september ble Volvo FH nummer 1 million overlevert til en stolt kunde på IAA-messen i Hannover av Claes Nilsson, president i Volvo Trucks. Les hele saken

Til toppen