PostNord og Zalando inngår treårig logistikkavtale
(Foto: Postnord)

PostNord og Zalando inngår treårig logistikkavtale

Avtalen omfatter alle PostNords fire markeder i Norden, der PostNord er eneleverandør av logistikkløsninger til Zalando.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

– Vi er svært glade over at Zalando har valgt å forlenge samarbeidet med oss. De tjenestene vi utfører for Zalando, er en del av PostNords kjernevirksomhet på logistikkmarkedet: levering av pakker til forbrukere i hele Norden. Den fornyede og utvidede avtalen er et bevis på vår evne til å vokse sammen med kundene og levere strategiske tjenester som oppfyller kundenes stadig skiftende behov, sier Håkan Ericsson, administrerende direktør og konsernsjef i PostNord.

Avtalen omfatter transport fra Zalandos lagre til PostNords terminaler og distribusjon fra terminalene til sluttkundene. En annen unik tjeneste som er utviklet spesifikt for Zalando og som nå testes i Stockholm, er gratis henting av returforsendelser innen en time på det leveringsstedet sluttbrukeren har valgt.

– Kundene er kjernen i vår virksomhet, og smidig levering og returer er en del av vårt løfte til dem. Helt siden vi ekspanderte til Norden, har PostNord vist seg å være en partner som Zalando kan stole på, noe som har økt brukervennligheten og dermed kundetilfredsheten. Det at dette vellykkede samarbeidet fortsetter, er svært positivt for oss og våre nordiske kunder, sier Kenneth Melchior, General Manager Northern Europe, Zalando SE.

Zalando har vært PostNord-kunde siden de i 2010 kom inn på det nordiske markedet. Den forlengede avtalen gjelder frem til 31. juli 2021.

ALKOLÅS/12. desember 2018

Alkolås skaper økt trygghet for kommunale kjøretøy

Norske kommuner og fylkeskommuner eier mange biler, nyttekjøretøy og busser. Stadig flere kjøretøy i Norge får nå innmontert alkolås som følge av at Stortinget våren 2018 vedtok endringer i vegtrafikkloven. De nye reglene som trer i kraft fra nyttår betyr at alle nye busser og minibusser som skal brukes i persontransport mot vederlag fra 1. januar 2019 skal ha alkolås. Les hele saken

LOGISTIKK/10. desember 2018

Samarbeider for å redusere time-to-market for 3D-printede deler

PostNord AB, leverandøren av kommunikasjons- og logistikkløsninger i Norden, kunngjorde at selskapet har inngått partnerskap med GKN Powder Metallurgy, en ledende innovasjonsutviklingspartner innen produksjonsindustrien. Samarbeidet vil gjøre 3D-print av deler i produksjonsindustrien til et mer åpent og tilgjengelig marked. Les hele saken

Til toppen