Logent tilbyr drift og utvikling av logistikk innen lager og distribusjon gjennom outsourcing eller insourcing.
Logent tilbyr drift og utvikling av logistikk innen lager og distribusjon gjennom outsourcing eller insourcing. (Bilde: Kim Svensson)

Strategisk partnerskap

Logent og Witre har inngått et langsiktig partnerskap med Witres transportlogistikk. Gjennom Logent sin 4PL-tjeneste (Transport Management) tas et helhetsgrep der Logent designer, administrerer og kontinuerlig utvikler transportlogistikken i samarbeid med Witre.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

- Logent har en bred logistikk- og transportkompetanse, samt gode verktøy og effektive prosesser, hvilket passer oss på Witre bra. Vi kan benytte oss av alle deres ulike logistikkområder: toll, transport og lager m.m. Gjennom dette partnerskapet styrker vi vår samlede logistikkkompetanse, som igjen vil kunne spisse vårt tilbud til våre kunder ytterligere, sier Alex Padovan, Nordic Operations Manager på Witre Manutan.

- Witre er virksomme i en interessant bransje. De er et kompetent firma med høyt ambisjonsnivå. Vi er stolte over å få muligheten til å støtte Witre og ser veldig frem til å ha de som samarbeidspartner, sier Fredrik Strømberg, VD Logent Transport Management.

KOLLEKTIVTRANSPORT/21. september 2018

Nytt system for sanntidsinformasjon til kollektivnettet i Trøndelag

FARA har signert en kontrakt med AtB om å levere et nytt system for sanntidsinformasjon til kollektivnettet i Trøndelag. Avtalen gjelder i første omgang transportmidler, holdeplasser og stasjoner i Stor-Trondheim, med opsjon på videre utvidelse til resten av fylket, inkludert hurtigbåt og ferge. Les hele saken

HYDROGENTOG/19. september 2018

Verdenspremiere: Alstoms hydrogentog settes inn i passasjertrafikk

Det var en verdenspremiere som ble feiret av Alstom, en av Europas største jernbaneprodusenter, ministeren for økonomi og transport i Niedersachsen, forbundsministeriet for transport og transportmyndighetene i Landesnahverkehrsgesellschaft Niedersachsen (LNVG) og Eisenbahnen und Verkehrsbetriebe Elbe-Weser (EVB) i Bremervörde søndag 16. september. Les hele saken

Til toppen