Logent tilbyr drift og utvikling av logistikk innen lager og distribusjon gjennom outsourcing eller insourcing.
Logent tilbyr drift og utvikling av logistikk innen lager og distribusjon gjennom outsourcing eller insourcing. (Bilde: Kim Svensson)

Strategisk partnerskap

Logent og Witre har inngått et langsiktig partnerskap med Witres transportlogistikk. Gjennom Logent sin 4PL-tjeneste (Transport Management) tas et helhetsgrep der Logent designer, administrerer og kontinuerlig utvikler transportlogistikken i samarbeid med Witre.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

- Logent har en bred logistikk- og transportkompetanse, samt gode verktøy og effektive prosesser, hvilket passer oss på Witre bra. Vi kan benytte oss av alle deres ulike logistikkområder: toll, transport og lager m.m. Gjennom dette partnerskapet styrker vi vår samlede logistikkkompetanse, som igjen vil kunne spisse vårt tilbud til våre kunder ytterligere, sier Alex Padovan, Nordic Operations Manager på Witre Manutan.

- Witre er virksomme i en interessant bransje. De er et kompetent firma med høyt ambisjonsnivå. Vi er stolte over å få muligheten til å støtte Witre og ser veldig frem til å ha de som samarbeidspartner, sier Fredrik Strømberg, VD Logent Transport Management.

KOLLEKTIVTRANSPORT/19. mars 2019

Byvekstavtale for Trondheimsområdet klar

15.mars ble utkastet til byvekstavtale for Trondheimsområdet undertegnet. Målet med avtalen er at vekst i persontrafikken skal skje med kollektivtrafikk, sykkel eller gange. -Det har vært et stort fokus på jernbanens rolle og muligheter i dette arbeidet, sier leder for regional samhandling i Midt- og Nord-Norge, Anne Skolmli. Les hele saken

LOGISTIKK/18. mars 2019

Utnevnt til ny administrerende direktør DHL Express Europe

DHL Express har utnevnt Alberto Nobis som ny administrerende direktør for Europa. Nobis var Global CFO for DHL Express fra 2009 til 2012, før han flyttet tilbake til sitt hjemland Italia i 2013. Som administrerende direktør for DHL Express Italia bidro Alberto Nobis til å drive divisjonens vekst i det italienske markedet. Fra 1. januar 2019 har han tatt over ansvaret for Express Europe etter John Pearson, som ble Global CEO for DHL Express. Les hele saken

Til toppen