Logent tilbyr drift og utvikling av logistikk innen lager og distribusjon gjennom outsourcing eller insourcing.
Logent tilbyr drift og utvikling av logistikk innen lager og distribusjon gjennom outsourcing eller insourcing. (Bilde: Kim Svensson)

Strategisk partnerskap

Logent og Witre har inngått et langsiktig partnerskap med Witres transportlogistikk. Gjennom Logent sin 4PL-tjeneste (Transport Management) tas et helhetsgrep der Logent designer, administrerer og kontinuerlig utvikler transportlogistikken i samarbeid med Witre.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

- Logent har en bred logistikk- og transportkompetanse, samt gode verktøy og effektive prosesser, hvilket passer oss på Witre bra. Vi kan benytte oss av alle deres ulike logistikkområder: toll, transport og lager m.m. Gjennom dette partnerskapet styrker vi vår samlede logistikkkompetanse, som igjen vil kunne spisse vårt tilbud til våre kunder ytterligere, sier Alex Padovan, Nordic Operations Manager på Witre Manutan.

- Witre er virksomme i en interessant bransje. De er et kompetent firma med høyt ambisjonsnivå. Vi er stolte over å få muligheten til å støtte Witre og ser veldig frem til å ha de som samarbeidspartner, sier Fredrik Strømberg, VD Logent Transport Management.

Til toppen