Swisslog erverver teknologi og ansatte fra Grenzebach

Swisslog erverver teknologi og ansatte fra Grenzebach

Swisslog har ervervet en utvalgt portefølje av teknologi og ansatte fra Grenzebach Automation GmbH i Karlsruhe, Tyskland. Dette vil styrke Swisslog sin kompetanse innenfor områdene som omhandler AGV og logistikkroboter. Anskaffelsen er foretatt på bakgrunn av strategien om å utvide Swisslogs posisjon innen e-handel og omnikanal markedet, samt utforske mulighetene innen produksjonslogistikk.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Etterfulgt av et veletablert samarbeid mellom de to selskapene, anskaffet Swisslog seg immaterielle rettigheter fra Grenzebach Automation GmbH den 16. april 2015. I anskaffelsen inngår programvare for AGV, det felles utviklede mobile lagrings- og plukksystemet CarryPick®, et automatisert system for kasse- og stykkplukk, samt en løsning for palletering og depalletering.

Ingeniører fra Grenzebach til Swisslog

[factbox id="1"]

En utvalgt andel av Grenzebachs ressurser vil sammen med Swisslog danne en ny konstellasjon hvor kjernekompetansen fra de to selskapene etableres i Karlruhe, Tyskeland. Gruppen skal ledes av Dr. Volker Jungbluth. Swisslog ser fram til å dele erfaringer og spisskompetanse som de nye kollegaene har innen forskning og utvikling, løsningsdesign og teknisk salg. Det utvidede samarbeidet mellom Swisslog og Grenzebach vil innebære at kunden får optimal støtte av velkvalifiserte mennesker også i fremtiden.

Forbered deg på morgendagens utfordringer

Swisslog har en viktig rolle når det gjelder utviklingen av fremtidig logistikk. Førsteklasses teknologi i kombinasjon med spisskompetanse vil fortsette å lede til innovative løsninger for våre kunder. I nær fremtid vil mennesker og roboter kunne samarbeide sømløst med hverandre gjennom internlogistikkens optimeringsprosesser. I lys av denne utviklingen er Swisslogs kjøp av AGV og robot teknologi et strategisk steg mot å være en ledende aktør innenfor automatiserte distribusjonsanlegg.

AUTONOM SKIPSFART/22. februar 2019

40.000 billass spares med Yara Birkeland

– Dette er et svært spennende prosjekt. Ikke fordi det har hatt spesielt store tekniske utfordringer, men fordi det representerer en sterk miljøsatsing og er en spydspiss på sitt felt. Her har vi fått være med på å være helt i front i utviklingen, og det setter vi pris på. Les hele saken

VONGTOG/21. februar 2019

– Skjerp kravene og få farlige vogntog bort fra veiene

Et stort flertall nordmenn mener kravene til vogntog bør skjerpes, viser en ny NAF-undersøkelse. I tillegg bør transportfirmaer og de som kjøper transporttjenester holdes medansvarlig for sikkerheten. – Vi kan ikke leve med utryggheten folk opplever med farlige vogntog, sier Camilla Ryste, kommunikasjonssjef i NAF. Les hele saken

Til toppen