Swisslog moderniserer ICAs høylager i Västerås

Swisslog moderniserer ICAs høylager i Västerås

I løpet av sommeren 2015, skal Swisslog utføre en modernisering av ICAs høylager i Västerås. Swisslog ble valgt som samarbeidspartner, blant annet på grunn av sin erfaring med tilsvarende prosjekter, hvor gammel teknologi skal erstattes av ny og forbedret teknologi.

  • Lager
Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Kontraktinngåelsen omhandler et bytte av de seks eksisterende pallkranene og skal erstattes med Swisslogs sine egne Vectura-stablingskraner, som inngår i Swisslogs portefølje for pallhåndtering.

- Prosjektet som skal gjennomføres i løpet av sommeren har en tett tidsplan, der både tidsskjema og aktiviteter er nøye planlagt av begge parter, forteller prosjektansvarlig for Swisslog i Sverige, Per Olovson.

[factbox id="1"]

- Vi valgte Swisslog som leverandør på bakgrunn av den erfaringen som Swisslog har med å bytte pallkraner, forteller ICAs prosjektleder, Johan Rösler. Swisslog har gjennomført flere lignende prosjekter, i tillegg er det viktig for oss å samarbeide med en leverandør som har erfaring og kunnskap innenfor denne typen leveranse.

Vi la også stor vekt på de energieffektive og sikkerhetsmessige aspektene som et kranbytte vil medføre.

- For oss er det viktig å ivareta miljøet ved å ta i bruk miljøvennlige materiell samt følge og oppfylle kravene til sikkerhet, fortsetter Johan.

Swisslogs egne Vectura-stablingskraner som inngår i GreenLog™, et konsept som forbedrer ressursutnyttelsen og står for en «grønnere logistikk», skaper en jevnere vektoptimalisering samt energigjenvinning ved hjelp av energieffektive motorer.

BIODRIVSTOFF/18. oktober 2018

Omsetningen av avansert biodrivstoff øker

Tall fra Skattedirektoratet viser at omsetningen av avansert biodrivstoff i første halvdel av 2018 har økt betydelig sammenliknet med fjoråret. – En gledelig utvikling, mener Drivkraft Norge og Nobio, som begge er en del av samarbeidet Biodrivstoff 2030. Organisasjonene advarer mot å gjøre kortsiktige endringer i biodrivstoffpolitikken. Les hele saken

KJØRETØY/16. oktober 2018

En milepæl for Volvo FH – bil nummer 1 million ble levert på IAA i Hannover

Volvo Trucks‘ flaggskip, Volvo FH, feirer 25 års jubileum i år og er en av transportbransjens største suksesser noensinne. Nå har jubileumsbilen passert en ny spennende milepæl. Den 19. september ble Volvo FH nummer 1 million overlevert til en stolt kunde på IAA-messen i Hannover av Claes Nilsson, president i Volvo Trucks. Les hele saken

Til toppen