Swisslog moderniserer ICAs høylager i Västerås

Swisslog moderniserer ICAs høylager i Västerås

I løpet av sommeren 2015, skal Swisslog utføre en modernisering av ICAs høylager i Västerås. Swisslog ble valgt som samarbeidspartner, blant annet på grunn av sin erfaring med tilsvarende prosjekter, hvor gammel teknologi skal erstattes av ny og forbedret teknologi.

  • Lager
Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Kontraktinngåelsen omhandler et bytte av de seks eksisterende pallkranene og skal erstattes med Swisslogs sine egne Vectura-stablingskraner, som inngår i Swisslogs portefølje for pallhåndtering.

- Prosjektet som skal gjennomføres i løpet av sommeren har en tett tidsplan, der både tidsskjema og aktiviteter er nøye planlagt av begge parter, forteller prosjektansvarlig for Swisslog i Sverige, Per Olovson.

[factbox id="1"]

- Vi valgte Swisslog som leverandør på bakgrunn av den erfaringen som Swisslog har med å bytte pallkraner, forteller ICAs prosjektleder, Johan Rösler. Swisslog har gjennomført flere lignende prosjekter, i tillegg er det viktig for oss å samarbeide med en leverandør som har erfaring og kunnskap innenfor denne typen leveranse.

Vi la også stor vekt på de energieffektive og sikkerhetsmessige aspektene som et kranbytte vil medføre.

- For oss er det viktig å ivareta miljøet ved å ta i bruk miljøvennlige materiell samt følge og oppfylle kravene til sikkerhet, fortsetter Johan.

Swisslogs egne Vectura-stablingskraner som inngår i GreenLog™, et konsept som forbedrer ressursutnyttelsen og står for en «grønnere logistikk», skaper en jevnere vektoptimalisering samt energigjenvinning ved hjelp av energieffektive motorer.

SYSTEM/ 9. april 2019

Lanserer smart og sikkert styresystem som styrer alt utstyr på lastebilen

Etter et par år med utvikling og harde tester er Mählers nye proporsjonale styresystem MC3 nå klart til lansering. Systemet er utviklet for mykere, sikrere og mer intuitiv styring av både plog, høvelblad, spreder og tippflak. MC3 er bygd for fjernsupport; via mobilnettet kan man koble opp styresystemet og få teknisk support, uavhengig av hvor man befinner seg. MC3 oppfyller dessuten den nyeste og ledende maskinsikkerhetsstandarden, EN ISO 13849, og er dermed et av de sikreste styringssystemene på markedet for veivedlikeholdsprodukter. Les hele saken

Til toppen