TESS Partnershop åpnet hos RadøyGruppen

TESS Partnershop åpnet hos RadøyGruppen

TESS Vest og Radøygruppen har etablert Partnershop på Vetås. Mandag 20. april ble den offisielle åpningen markert med seremoni og tradisjonell slangekobling. Det spesialtilpassede forsyningslageret er etablert i direkte tilknytning til RadøyGruppens store produksjonshaller.

  • Lager
Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Et tett samarbeid de siste årene har ledet frem til en fullverdig og bemannet Partnershop-løsning. To medarbeidere ved TESS Knarvik i Alversund har fått ny arbeidsplass på Vetås. Etter en grundig forbruksanalyse har forberedelsene munnet ut i et varesortiment på omtrent ett tusen faste artikler, som TESS garanterer at kunden skal ha tilgjengelig på lager til enhver tid. Ordningen innebærer også at TESS tar ansvaret for skaffevarer utenom det faste sortimentet.

Fjerner unødvendige kostnader

[factbox id="1"]

TESS har gitt en avtalefestet garanti for at kunden vil oppnå en totalbesparelse på et sjusifret årlig beløp sammenliknet med tiden før TESS overtok lager- og forsyningsansvaret.

-Vi ønsker å fokusere på det vi kan best. Anskaffelser og lagerhold av industrirekvisita vil vi bruke minst mulig ressurser på. Vi vil fjerne unødvendige kostnader. Derfor overlater vi rollen til en partner som kan dette bedre enn oss, forteller produksjonsansvarlig Frode Gripsgård i RadøyGruppen.

Dyrt å anskaffe rekvisita

Samarbeidet med TESS er styrket de siste årene. Tidligere brukte bedriftens egne ansatte mye tid på å anskaffe både kritiske og mindre kritiske småvarer. I verste fall kunne deler av driften stanse på grunn av mangler. Gripsgård viser til at en liten vare til en femtilapp kan få en total anskaffelseskostnad på 1500 kroner.

Med Partnershop vil RadøyGruppen behandle tolv fakturaer per år, i stedet for mange hundre. Bedriftens uttak fra Partnershop vil generere oversiktlige rapporter og full forbruksoversikt. Dette takket være utstrakt bruk av smart programvare som TESS har brukt mange år på å utvikle.

Tidligere løsning ga mersmak

[factbox id="2"]

I 2009 etablerte TESS Vest en integrert forsyningsordning for RadøyGruppen med omtrent 300 avtaleartikler i et lukket lagerrom. Etterforsyninger fra TESS Knarvik gikk nærmest daglig med bil. Det er erfaringene med denne ordningen som var utgangspunktet for at RadøyGruppen valgte å ta skrittet helt ut. Heretter vil varene gå rett til Vetås, direkte fra produsent eller importør. TESS har fjernet et mellomledd.

RadøyGruppen har over lengre tid hatt en eventyrlig vekst. I løpet av de ti siste årene har omsetningen vokst fra omtrent 50 MNOK til over 700 MNOK per år.

-Vi er svært stolte over at RadøyGruppen har vist oss tillit til å satse på en bemannet Partnershop. Nå gjelder det å bevise at alle de fordeler vi har kommunisert blir til virkelighet. TESS har mange års erfaring med Partnershop hos store og krevende industrikunder, og denne erfaringen er vi trygge på at også RadøyGruppen vil få glede av, sa daglig leder Erlend Gjerdevik i TESS Vest, under en tale i forbindelse med åpningen.

SOFTWARE/13. juli 2018

Bruker teknologi for å effektivisere flyplassdriften

Etter at Widerøe Ground Handling inngikk avtalen om å overta store deler av bakkevirksomheten til SAS, trengte de et felles støttesystem for å håndtere driften på best mulig måte. Med bistand fra Lexit Group har de kommet frem til en optimal løsning. Les hele saken

ALKOLÅS/11. juli 2018

EU ønsker å innføre 11 sikkerhetssystemer

EU ønsker å innføre 11 sikkerhetssystemer inkludert monteringsanvisning om bruk av alkolås på nye biler innen 2021. Målet er å bidra til å halvere antall dødsulykker i trafikken. Det er bladet Autocar som nylig setter fokus på EUs sikkerhetsliste som består av alkolås, automatisk nødbrems, trøtthetsvarsler, svart boks, automatisk nødblink, intelligent fartsholder, fil-assistent, bedre fotgjengerbeskyttelse, ryggekamera og sensorer, bedre passasjerbeskyttelse og forbedrede sikkerhetsbelter. Les hele saken

KOLLEKTIVTRANSPORT/10. juli 2018

Regjeringen følger opp Nasjonal transportplan med ny handlingsplan for kollektivtransport

– Bedre kollektivløsninger vil gi folk flest bedre mobilitet og større fleksibilitet i hverdagen. I byene kan bedre kollektivløsninger bidra til å gjøre privatbilen overflødig for mange. Derfor har vi prioritert kollektivtransporten høyt i Nasjonal transportplan, og derved kan en rekke byer øke sin lokale satsing på kollektivtrafikk kraftig. Les hele saken

Til toppen